Ухвала
від 23.02.2011 по справі 2а-0870/222/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

23 лютого 2011 року Справа № 2а-0870/222/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Лазаренко. М.С., розглянувши матеріали

адміністративного позову: Державної податкової інспек ції у Ленінському районі м. За поріжжя

до: Приватного підприємств а «РЕСУРСО-ФРАНКО»

про припинення підприємни цької діяльності юридичної о соби

ВСТАНОВИВ:

11.01.2011р. до Запорізького окруж ного адміністративного суду надійшла позовна заява Держ авної податкової інспекції у Ленінському районі м. Запорі жжя до Приватного підприємст ва «РЕСУРСО-ФРАНКО» про прип инення підприємницької діял ьності юридичної особи.

Ухвалою від 14.01.2011р. позовну за яву залишено без руху, позива чу надано строк до 16 лютого 2011 р оку для усунення недоліків, а саме: належним чином оформле них доказів щодо засновників юридичної особи - відповідач а та реєстрації їх місця прож ивання.

Позивач вимоги суду викона в та надав витребувані докум енти.

Відповідно до п.5 ч.2 ст.17 КАС Ук раїни юрисдикція адміністра тивних судів поширюється на спори за зверненням суб' єкт а владних повноважень у випа дках, встановлених Конституц ією та законами України.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач є суб' єктом владних повнов ажень. Зазначений спір згідн о ст.17 КАС України належить до юрисдикції адміністративни х судів та має розглядатись у порядку адміністративного с удочинства і відповідно до ч .2 ст.18 КАС України підсудний ок ружним адміністративним суд ам.

Крім того, в процесі підгото вчого провадження суддя вста новив необхідність залученн я у якості третьої особи на ст ороні відповідача засновник а Приватного підприємства «Р ЕСУРСО-ФРАНКО», а саме: ОСОБ А_1, оскільки рішення по спра ві може вплинути на його прав а та обов' язки чи інтереси.

Враховуючи вищевикладене та керуючись ст. ст.104-107, 110, 121, 160, 165 КА С України, суд -

УХВАЛИВ:

1. Відкрити прова дження у адміністративній сп раві № 2а - 0870/222/11.

2. Залучити до участі у справі у якості третьої особ и на стороні відповідача зас новника приватного підприєм ства «РЕСУРСО-ФРАНКО», а саме : ОСОБА_1 (АДРЕСА_1).

3. Закінчити підготовч е провадження у справі і приз начити справу № 2а - 0870/222/11 до суд ового розгляду, яке буде пров одитися суддею Лазаренком М. С. одноособово.

Судове засідання призначи ти на 10 березня 2011 року об 10:30 1. яке відбудетьс я за адресою: м. Запоріжжя, вул . Кремлівська, 65 в, в залі судово го засідання № 17

5. Зобов' язати:

позивача - довіреність на пр едставника, довідку про відс утність податкової заборгов аності перед бюджетом у відп овідача на дату розгляду спр ави, докази ненадання податк ової звітності; нормативне т а документальне обґрунтуван ня заявлених вимог, дорученн я на представника; оригінали витребуваних та доданих до п озову документів надати суду для огляду, копії у справу.

відповідача - у разі невизна ння адміністративного позов у подати заперечення проти п озову; довіреність на предст авника; докази виконання вим ог ст.19 Закону України «Про де ржавну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підпри ємців», а саме: надіслання рек омендованим листом державно му реєстратору за місцезнахо дженням реєстраційної справ и юридичної особи заповнену реєстраційну картку про внес ення змін до відомостей про ю ридичну особу, які містяться в Єдиному державному реєстр і, тощо; докази надання податк ової звітності до податкових органів (або відомості про пр ичини ненадання); належним чи ном засвідчені копії витребу ваних документів надати у сп раву, оригінали - суду для ог ляду.

третю особу - надати у судов е засідання документи, які по свідчують особу, письмові но рмативно та документально об ґрунтовані пояснення по суті спору.

6. Явку в судове засідан ня представників сторін визн ати обов'язковою.

7. До дня судового засід ання, але не пізніше 10 березня 2011 року запропонувати відпов ідачу та третій особа у разі н евизнання адміністративног о позову подати письмові зап еречення проти позову та док ази на обґрунтування цих зап еречень.

8. Копію ухвали направи ти сторонам по справі, копію п озовної заяви і доданих до не ї документів направити відпо відачу.

9. У судове засідання ви кликати осіб, які беруть учас ть у справі.

10. Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законно ї сили з моменту постановлен ня.

Суддя М.С.Лазаренко

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення23.02.2011
Оприлюднено10.03.2011
Номер документу13972863
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/222/11

Постанова від 10.03.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Лазаренко Максим Сергійович

Ухвала від 23.02.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Лазаренко Максим Сергійович

Ухвала від 14.01.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Лазаренко Максим Сергійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні