Рішення
від 01.03.2011 по справі 11/8-11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

21036, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 7 тел. 66-03-00, 66-11-31 http://vn.arbitr.gov.u a



І м е н е м У к р а ї н и

РІШЕННЯ

01 березня 2011 р. Справа 11/8-11

за позовом приватног о виробничо-комерційного під приємства «Прок», м. Київ

до публічного ак ціонерного товариства «Агро будсервіс», м. Вінниця

про визнання неді йсним рішення загальних збор ів акціонерів

та рішень нагля дової ради

Суддя В. Матвійчук

при секретарі судово го засідання Т. Павлова, за уча стю представників:

від позивача Т. Маслян нікова за довіреністю;

від відповідача не з' я вився;

присутні І. Винорга й державний реєстратор.

СУТЬ СПОРУ:

Заявлено позов про визнан ня недійсним в повному обсяз і рішення загальних зборів а кціонерів ВАТ «Агробудсеріс »від 22.10.2010 р., що оформлені прото колом № 32 від 22.10.2010 р.; визнання не дійсним Статуту ПАТ «Агробуд сервіс»в редакції затвердже ної Загальними зборами акціо нерів ВАТ «Агробудсервіс»22.10. 2010 р. та зареєстрований держре єстратором виконкому Бердян ської міськради 26.10.2010 р.; визнан ня недійсними рішення Нагляд ової ради ПАТ «Агробудсервіс »від 22.10.2010 р., оформлених проток олом № 2.

Позовні вимоги мотивовано тим, що позивач є акціонером в ідповідача, якому належить 2983 120 акцій, що складає 49% статутно го капіталу відповідача.

22.10.2010р. відбулись загальні зб ори акціонерів ВАТ «Агробудс ервіс»в м. Бердянськ, які офор млені протоколом № 32. За резул ьтатами зборів прийняті ріше ння які на думку позивача є не законними, оскільки під час п роведення зборів були поруше ні вимоги закону України «Пр о акціонерні товариства»та З акону України «Про господарс ькі товариства», а саме:

- не було направлене п овідомлення про проведення з борів;

- не була належним чино м проведена реєстрація акціо нерів, що прибули на збори;

- при проведені зборів був відсутній кворум.

Відповідач вимоги суду ви кладені в ухвалі від 20.12.2010р. щод о надання документів не вико нав, явки уповноваженого пре дставника в судове засідання не забезпечив. Про розгляд с прави в суді повідомлений на лежним чином, про що свідчить його заява від 20.01.2011р..

Зважаючи на відсутність на лежних доказів в матеріалах справи та з метою забезпечен ня реалізації сторонами прав а на судовий захист своїх пра в та інтересів, ухвалою від 03.02. 2010р. розгляд справи відкладен о на 15.02.2011р..

Окрім того, ухвалою суду від 03.02.2011р. судом витребувано у Дер жавного реєстратора викона вчого комітету Вінницької мі ської ради матеріали реєстра ційної справи ПАТ «Агробудс ервіс».

В судове засідання 15.02.2011р. від повідач не забезпечив явки у повноваженого представника , не надав визначених судом до казів. Пояснень причин невик онання вимог суду не надав. Д ержавним реєстратором також не виконано вимог ухвали суд у в частині надання матеріал ів реєстраційної справи ПАТ «Агробудсервіс».

Зважаючи на наведені обста вини, розгляд справи відклад ено на 01.03.2011р..

При розгляді справи встано влено, що відповідач не скори стався своїми правами не над авши визначених судом докуме нтів та не забезпечивши явки свого представника.

Враховуючи викладене суд в важає, що вжив всі залежні від нього заходи для повідомлен ня відповідача належним чино м про час і місце розгляду суд ової справи і забезпечення я вки останнього в судове засі дання для реалізації ним пра ва на судовий захист своїх пр ав та інтересів.

За викладених вище обстави н справу, із врахуванням вимо г ч.1 ст.69 ГПК України, розгляну то за наявними у ній матеріал ами, згідно ст. 75 цього Кодексу .

Перевіривши доводи позива ча поданими доказами, дослід ивши матеріали реєстраційно ї справи ПАТ «Агробудсервіс» та оцінивши докази на засада х всебічного, повного і об'єкт ивного розгляду в судовому п роцесі всіх обставин справи в їх сукупності, керуючись за коном, судом встановлено нас тупне.

Відкрите акціонерне товар иство «Агробудсервіс»засно вано відповідно до наказу Ре гіонального відділення Фонд у державного майна України п о м. Києву від 11 січня 2002 року за № 03 шляхом перетворення Держа вного підприємства «Агробуд сервіс»у відкрите акціонерн е товариство «Агробудсервіс ».

Засновником Товариства є Р егіональне відділення Фонду державного майна України по м. Києву.

Акціонером Товариства є пр иватне виробничо-комерційне підприємство «ПРОК».

Всі акції Товариства розпо ділені таким чином:

- Регіональне відділення Фо нду державного майна України по м. Києву - 3104880 акцій на суму 776 220 грн., що становить 51% статутн ого фонду;

- Приватне виробничо-комерц ійне підприємство «ПРОК»- 2983121 акцій на загальну суму 745780 грн. , що становить 49% статутного фо нду.

06 березня 2007 року між Регіона льним відділенням Фонду держ авного майна України по м. Киє ву та товариством з обмежено ю відповідальністю «Агробуд -Альянс»укладено договір куп івлі-продажу за № 138.

Предметом договору є пакет акцій ВАТ «Агробудсервіс»кі лькістю 3104880 штук простих іменн их акцій, що становить 51% стату тного фонду, який за результа тами конкурсу продано за 3 110 000 грн.

Відповідно до положень Ста туту Товариства в редакції 2007 року, затвердженого протоко лом загальних зборів ВАТ «Аг робудсервіс»№ 05 від 02.10.2007р., акц іонерами Товариства є: товар иство з обмеженою відповідал ьністю «Агробуд-Альянс»з ча сткою у статутному фонді 51% та приватне виробничо-комерцій не підприємство «ПРОК»з част кою в статутному фонді 49%.

В період з серпня 2007 року по ч ервень 2010 року загальними збо рами Товариства приймались р ішення щодо зміни голови пра вління, місцезнаходження, вн есення змін до Статуту Товар иства, які в судовому порядку оскаржувались та визнавалис ь недійсними.

22 жовтня 2010 року проведено за гальні збори учасників ВАТ « Агробудсервіс»до порядку де нного яких включено наступні питання:

1. Обрання Голови та Секрета ря загальних зборів акціонер ів ВАТ «Агробудсервіс».

2. Внесення змін до Статуту В АТ «Агробудсервіс»у зв' язк у із приведенням діяльності ВАТ у відповідність із Закон ом України «Про акціонерні т овариства», а саме:

- зміна найменування відкри того акціонерного товариств а «Агробудсервіс»на публічн е акціонерне товариство «Агр обудсервіс»;

- утворення одноособового в иконавчого органу ПАТ «Агроб удсервіс»Генерального дире ктора;

- утворення Наглядової ради ПАТ «Агробудсервіс»;

- утворення Ревізійної комі сії ПАТ «Агробудсервіс»;

- зміна місцезнаходження ПА Т «Агробудсервіс».

3. Відкликання (припинення п овноважень) та обрання відпо відно до нової редакції Стат уту:

- Генерального директора ПА Т «Агробудсервіс»;

- Голови та членів Ревізійно ї комісії ПАТ «Агробудсервіс »;

- Голови та членів Ревізійно ї комісії ПАТ «Агробудсервіс ».

4. Затвердження Статуту ПАТ «Агробудсервіс»у новій реда кції, положень про Загальні з бори, Наглядову раду, Генерал ьного директора та Ревізійну комісію ПАТ «Агробудсервіс» .

5. Уповноваження на здійснен ня усіх необхідних дій, пов' язаних з реєстрацією змін в у становчих документах та на в несення змін до відомостей п ро юридичну особу, які містят ься в Єдиному державному реє стрі юридичних осіб та фізич них осіб - підприємців.

За результатами проведенн я загальних зборів Товариств а прийнято наступні рішення :

1. Обрати Головою зборів акц іонерів товариства ОСОБА_2 , Секретарем зборів ОСОБА _5

2. Внести зміни до Статуту ВАТ «Агробудсервіс»шляхом в икладення його в новій редак ції у зв'язку із приведенням д іяльності ВАТ у відповідніст ь із Законом України «Про акц іонерні товариства», а саме:

- змінити найменування відкритого акціонерною то вариства «Агробудсервіс» на публічне акціонерне товар иство «Агробудсервіс»:

- утворити одноособовий ви конавчий орган ПАТ «Агробудс ервіс»Генеральний директор ;

- утворити Наглядову раду ПАТ «Агробудсервіс»;

- утворити Ревізійну комісі ю ПАТ «Агробудсервіс»;

- змінити місцезнаходженн я ПАТ «Агробудсервіс»з 71111, Зап орізька обасть, м. Бердянськ, в ул. Чехова, 27, к.1 на 21001, м. Вінниця, в ул. Кропивницького, 1.

3. Відкликати (припинити повноваження) та обрати відп овідно до нової редакції Ста туту:

- Припинити трудові в ідносини з Генеральним дирек тором ВАТ «Агробудсервіс»

ОСОБА_1 з 22 жовтня 2010 року.

- Обрати ОСОБА_2 на посаду Генерального директора ПАТ «Агробудсервіс»з 22 жовтня 2010 р оку.

- Відкликати (припинити п овноваження) членів Наглядов ої ради ВАТ «Агробудсервіс» . Утворити Наглядову раду ПАТ «Агробудсервіс», та визначи ти її кількість у складі 3 (тр ьох) членів в тому числі Голов а наглядової Ради.

Затвердити Наглядову раду ПАТ «Агробудсервіс»у складі :

Голова Наглядової ради: О СОБА_4.

Члени Наглядової ради: ОС ОБА_6,ОСОБА_7.

- Відкликати (пр ипинити повноваж ення) членів Ревізійної комі сії ВАТ «Агробудсервіс». Утв орити Ревізійну комісію ПАТ «Агробудсервіс», та визначит и її кількість у складі 2 (двох ) членів в тому числі Голова Ре візійної комісії.

Затвердити Ревізійну комі сію ПАТ «Агробудсервіс»у скл аді: Голова Ревізійної коміс ії:

- ОСОБА_8. Члени Ревізійно ї комісії: ОСОБА_9.

4. Затвердити у новій реда кції Статут ПАТ «Агробудсерв іс», положення про Загальні з бори, Наглядову раду, Генерал ьного директора та Ревізійну комісію ПАТ «Агробудсервіс» . Уповноважити Генерального директора ОСОБА_2 підписа ти затверджені нову редакцію Статуту, положення про Загал ьні збори, Наглядову раду, Ген ерального директора та Ревіз ійну комісію ПАТ «Агробудсер віс».

5. Уповноважити ОСОБА_3 на здійснення усіх необхідних дій, пов'язаних з реєстрацією змін в установчих документа х та на внесення змін до відом остей про юридичну особу, які містяться в Єдиному держа вному реєстрі юридичних о сіб та фізичних осіб підпри ємців.

За твердженнями позивача вказані рішення прийняті з п орушенням вимог Закону Украї ни «Про акціонерні товариств а»та Закону України «Про гос подарські товариства».

Беручи до уваги встановлен і обставини, суд зважає на так е.

Згідно норм ст. 10 Закону Укра їни «Про господарські товар иства», ст. 25 Закону України «П ро акціонерні товариства», д о прав учасників господарськ ого товариства віднесено пра во брати участь в управлінні справами товариств в порядк у, визначеному в установчих д окументах, шляхом, в тому числ і, прийняття участі в загальн их зборах учасників (акціоне рів).

Згідно ч. 5 ст. 159 Цивільного ко дексу України, порядок склик ання і проведення загальних зборів, а також умови скликан ня і проведення позачергових зборів та повідомлення акці онерів встановлюються стату том товариства і законом.

Як стверджується матеріал ами справи, рішенням господа рського суду Запорізької обл асті від 04.10.2010р. (справа № 13/218/10), яка залишена без змін постаново ю Донецького апеляційного го сподарського суду від 07.12.2010р., в изнано недійсними рішення за гальних зборів акціонерів ВА Т «Агробудсервіс», що відбул ися 11.06.2010р. та оформлені протоко лом № 31 від 11.06.2010р. в тому числі пр о затвердження нової редакці ї Статуту ВАТ «Агробудсервіс ».

Зважаючи, що на дату проведе ння зборів, оформлених прото колом № 32, діяла редакції Стат уту ВАТ «Агробудсервіс», зат верджена загальними зборами акціонерів 11.06.2010р. та зареєстро вана державним реєстратором виконавчого комітету Черкас ької міської ради 18.06.2010р., що при проведенні загальних зборів 22.10.2010р. діяла редакції Статуту від 11.06.2010р..

Відповідно до статті 43 Зако ну України «Про господарські товариства»та п.9.3 Статуту (в редакції від 11.06.2010р.) про провед ення загальних зборів акціон ерів держателі іменних акцій повідомляються персонально передбаченим статутом спосо бом, а саме рекомендованим ли стом. Крім того, загальне пові домлення друкується в місцев ій пресі за місцезнаходження м акціонерного товариства і в одному із офіційних друков аних видань Верховної Ради У країни, кабінету Міністрів У країни чи Державної комісії з цінних паперів та фондовог о ринку із зазначенням часу і місця проведення зборів та п орядку денного. Повідомлення повинно бути зроблено не мен ш як за 30 днів до скликання заг альних зборів. У разі необхід ності може бути зроблено пов торне повідомлення в засобах масової інформації.

Як свідчать матеріали спра ви, повідомлень про проведен ня загальних зборів акціонер ів ВАТ «Агробудсервіс»22 жовт ня 2010 року в газетах «Урядовий кур'єр», «Голос України»та ін . за період з дати проведення п опередніх зборів акціонерів (11.06.2010р.) по жовтень 2010р..

Про проведення загальних з борів акціонерів, оформлених Протоколом від 22.10.2010р., згідно ж урналу вхідної кореспонденц ії за 2010 рік та пояснень предст авника позивача, позивач не о тримував рекомендованих лис тів (повідомлень), або якихось інших поштових повідомлень від відповідача.

Наведеним стверджується, щ о відповідачем не було повід омлено позивача про проведе ння загальних зборів акціоне рів 22.10.2010р..

Відповідно до статті 41 Зако ну України «Про господарські товариства», вищим органом а кціонерного товариства є заг альні збори товариства. У заг альних зборах мають право бр ати участь усі акціонери нез алежно від кількості акцій, в ласниками яких вони є. Акціон ери (їх представники), які беру ть участь у загальних зборах , реєструються із зазначення м кількості голосів, яку має к ожен учасник. Реєстрація акц іонерів (їх представників), як і беруть участь у загальних з борах, здійснюється згідно з реєстром акціонерів у день п роведення загальних зборів в иконавчим органом товариств а або реєстратором на підста ві укладеного з ним договору . Цей реєстр підписується гол овою та секретарем зборів.

Згідно з п. 9.7 Статуту та діюч ого законодавства, загальні збори вважаються правомочни ми за умови наявності кворум у, тобто якщо в них беруть учас ть акціонери, які мають відпо відно до Статуту товариства не менше 75% голосів. Наявність кворуму визначається реєстр аційною комісією на момент з акінчення реєстрації акціо нерів для участі у загальних зборах.

Підставою для визнання кво руму на загальних зборах акц іонерів ВАТ є протокол реєст раційної комісії, яка провод ить реєстрацію акціонерів на підставі переліку (реєстру) акціонерів. Перелік (реєстр) а кціонерів ВАТ складається ре єстроутримувачем ТОВ «Міжга лузевий реєстраційний центр ».

ТОВ «Міжгалузевий реєстра ційний центр», реєстратор вл асників акцій ВАТ «Агробудсе рвіс», у листі від 18.11.2010р. № 797/03, нап равленому на адресу ПВКП «Пр ок», повідомляє наступне, що с таном на 18.11.2010р. Дарницька прок урора тура м. Києва не поверта ла вилучений 08.10.2007р. реєстр акці онерів ВАТ «Агробудсервіс», а тому, відповідач при провед енні зборів 22.10.2010р. об'єктивно н е міг отримати реєстр акціон ерів та провести по ньому реє страцію прибулих для голосув ання осіб, що є обов'язковим.

Також, згідно з інформацією , яка отримана з офіційного са йту Державної комісії з цінн их паперів та фондового ринк у, ТОВ «Міжгалузевий реєстра ційний центр»анульовано ліц ензію на здійснення професій ної діяльності на ринку цінн их паперів з 26.01.2009р., що унеможли влює видачу реєстру.

За таких обставин визначен ня факту наявності кворуму є неможливим.

Та обставина, що в протоколі загальних зборів учасників Товариства від 22.10.2010р. зафіксов ана присутність представник а ПВКП «Прок»за довіреністю та підпис даного представни ка як секретаря зборів на про токолі є неприйнятною для су ду, в силу того, що порушено по рядок скликання та проведенн я загальних зборів.

Враховуючи наведене, суд ді йшов висновку, що вимога про в изнання недійсним рішення за гальних зборів ВАТ «Агробуд сервіс»від 22.10.2010р. є обґрунтова ною та такою, що підлягає задо воленню.

Щодо вимоги позивача про ви знання недійсним Статуту ПАТ «Агробудсервіс»в редакції, затвердженої загальними збо рами акціонерів ВАТ «Агробуд сервіс»22.10.2010р. та зареєстрован ий державним реєстратором ви конавчого комітету Бердянсь кої міської ради 26.10.2010р. суд зау важує, що визнання недійсним рішення загальних зборів тя гне за собою і визнання недій сним Статуту Товариства в ре дакції 22.10.2010р..

В матеріалах реєстраційно ї справи ВАТ «Агробудсервіс» знаходиться протокол № 2 засі дання Наглядової ради ПАТ «А гробудсервіс»від 22.10.2010р. згідн о з яким було:

- звільнено з посади Генерал ьного директора ВАТ «Агробуд сервіс» ОСОБА_1;

- обрано на посаду Генераль ного директора ПАТ «Агробудс ервіс»ОСОБА_2;

- уповноважено ОСОБА_3 з дійснити усі необхідні дії, п ов' язані з реєстрацією змін в установчих документах та в несення змін до відомостей п ро юридичну особу, які місять ся в Єдиному державному реєс трі юридичних осіб та фізичн их осіб - підприємців.

За вимогами прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про акціонерні това риства», акціонерні товарист ва до переформатування в Пуб лічні або Приватні АТ та відп овідної зміни статуту, керую ться нормами Закону України «Про господарські товариств а».

Згідно ст. 41 п. «г»Закону Укра їни «Про господарські товари ства»та ст. 99 п. 1 Цивільного код ексу України виконавчий орг ан обирається загальними збо рами акціонерів.

В п. 1.1.1 Статуту ВАТ в редакції від 11.06.2010р. указано, що ВАТ «Агро будсервіс»є юридичною особо ю відповідно до положень Зак ону України «Про господарськ і товариства».

Тобто, незважаючи на положе ння п. 11.1 Статуту Товариства ві д 11.06.2010р., що до обрання генераль ного директора, це питання де тально врегульовано положен ням Закону України «Про госп одарські товариства», і пере вагу при оцінці положень ста туту і закону слід надавати н ормам закону.

Виходячи з цього, суд вважає , що Наглядова рада Товариств а діяла з перевищенням своїх повноважень при прийнятті р ішень оформлених протоколом № 2 від 22.10.2010р..

Поміж з тим, наглядова рада не має права діяти від імені Т овариства та уповноважувати на ці дії інших осіб, що було з роблено в п. 3 протоколу № 2 від 2 2.10.2010р..

В силу ст. 32 Господарського п роцесуального кодексу Украї ни, доказами у справі є будь-як і фактичні дані, на підставі я ких господарський суд встано влює наявність чи відсутніст ь обставин, на яких ґрунтують ся вимоги і заперечення, а так ож інші обставини, які мають з начення для правильного вирі шення спору.

Відповідно до ст.ст. 34, 43 Госпо дарського процесуального ко дексу України докази подають ся сторонами та іншими учасн иками судового процесу. Обст авини справи, які відповідно до законодавства повинні бу ти підтверджені певними засо бами доказування, не можуть п ідтверджуватися іншими засо бами доказування. Господарсь кий суд оцінює докази за свої м внутрішнім переконанням, щ о ґрунтується на всебічному, повному і об' єктивному роз гляді в судовому процесі всі х обставин справи в їх сукупн ості, керуючись законом. Ніяк і докази не мають для господа рського суду заздалегідь вст ановленої сили. Визнання одн ією стороною фактичних даних і обставин, якими інша сторон а обґрунтовує свої вимоги аб о заперечення для господарсь кого суду не є обов' язковим .

За змістом статті 33 Господа рського процесуального коде ксу України, обов'язок доказу вання та подання доказів роз поділяється між сторонами, в иходячи з того, хто посилаєть ся на юридичні факти, які обґр унтовують його вимоги і запе речення.

Відповідачем не надано док азів у спростування доводів позивача та встановлених суд ом обставин.

Враховуючи вищевикладене, суд дійшов висновку, що вимог и позивача є обґрунтованими, відповідають закону і надан им доказам, а відтак підлягаю ть задоволенню з розподілом судових витрат за правилами ст. 49 ГПК України.

Керуючись ст.ст.43, 33, 43, 49, 82, 84, 85, 115 Го сподарського процесуальног о кодексу України, -

В И Р І Ш И В:

1. Позов задовольнити.

2. Визнати недійсним рішення загальних зборів акціонерів ВАТ «Агробудсервіс»від 22.10.2010р ., що оформлені протоколом № 32 в ід 22.10.2010р., а саме:

- про обрання Головою збор ів акціонерів товариства О СОБА_4, Секретарем зборів ОСОБА_5;

- про внесення змін до Стат уту ВАТ «Агробудсервіс»шлях ом викладення його в новій ре дакції у зв'язку із приведенн ям діяльності ВАТ у відповід ність із Законом України «Пр о акціонерні товариства;

- про зміну найменування відкритого акціонерною т овариства «Агробудсервіс» на публічне акціонерне това риство «Агробудсервіс»:

- про утворення одноособов ого виконавчого органу ПАТ « Агробудсервіс»Генеральний директор;

- про утворення Наглядової ради ПАТ «Агробудсервіс»;

- про утворення Ревізійно ї комісії ПАТ «Агробудсервіс »;

- про зміну місцезнаходжен ня ПАТ «Агробудсервіс»з 71111, За порізька обасть, м. Бердянськ , вул. Чехова, 27, к.1 на 21001, м. Вінниця , вул. Кропивницького, 1.

- про припинення труд ових відносин з Генеральним директором ВАТ «Агробудсерв іс»

ОСОБА_1 з 22 жовтня 2010 ро ку.

- про обрання ОСОБА_2 на посаду Генерального

директора ПАТ «Агробудс ервіс»з 22 жовтня 2010 року.

- про відкликання (припи нення повноважен ь) членів Наг лядової ради ВАТ «Агробудсе рвіс»;

- про утворення Наглядово ї ради ПАТ «Агробудсервіс»та затвердження її

- про відкликання (припинення пов новажень) членів Ревізійної комісії

ВАТ «Агробудсервіс»

- про утворення Ревізійно ї комісії ПАТ «Агробудсервіс »та визначення її складу.

- про затвердення у нові й редакції Статут ПАТ «Агроб удсервіс», положення про

Загальні збори, Наглядов у раду, Генерального директо ра та Ревізійну комісію

ПАТ «Агробудсервіс».

- про повноваження Генера льного директора ОСОБА_2 п ідписати

затверджені нову редакц ію Статуту, положення про Заг альні збори, Наглядову

раду, Генерального дирек тора та Ревізійну комісію ПА Т «Агробудсервіс».

- про уповноваження ОСОБ А_3 на здійснення усіх необх ідних

дій, пов'язаних з реєстрац ією змін в установчих докуме нтах та на внесення змін до в ідомостей про юридичну особу , які містяться в Єдиному д ержавному реєстрі юридич них осіб та фізичних осіб п ідприємців.

3.Визнати недійсним Статут ПАТ «Агробудсервіс»в редакц ії, затвердженої загальними зборами акціонерів ВАТ «Агро будсервіс»22.10.2010р. та зареєстро ваний державним реєстраторо м виконавчого комітету Бердя нської міської ради 26.10.2010..

4. Визнати недійсни ми рішення Наглядової ради П АТ «Агробудсервіс»від 22.10.2010р., оформлені протоколом № 2, а сам е:

- про звільнення з посади Ге нерального директора ВАТ «Аг робудсервіс»ОСОБА_1;

- про обрання на посаду Гене рального директора ПАТ «Агро будсервіс»ОСОБА_2;

- про уповноваження ОСОБА _3 здійснити усі необхідні д ії, пов' язані з реєстрацією змін в установчих документа х та внесення змін до відомос тей про юридичну особу, які мі сяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фі зичних осіб - підприємців.

5. Стягнути з публічного акц іонерного товариства «Агроб удсервіс»(21001, м. Вінниця, вул. Кр опивницького, 1, код 24933104) на кори сть приватного виробничо-ком ерційного підприємства «ПРО К»(03040, м. Київ, Чоколівський бул ьвар 34, оф. 2, код 16463185) 85 (вісімдесят п' ять) грн. - витрат зі сплат и державного мита та 236 (двісті тридцять шість) грн. - витрат з а інформаційно-технічне забе зпечення судового процесу.

6. Копію рішення направити сторонам рекомендованим лис том.

Повне рішення складено 03.03.2010р .

Суддя В. Матвійчук

віддрук. прим.:

1 - до справи

2 - позивачу (03087, м. Київ, Чоколів ський б-р, 34, оф. 2)

3 - відповідачу (21001, м. Вінниця, в ул. Кропивницького, 1)

СудГосподарський суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення01.03.2011
Оприлюднено10.03.2011
Номер документу14049084
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —11/8-11

Ухвала від 28.03.2011

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Сініцина Л.М.

Ухвала від 30.08.2011

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Матвійчук В.В.

Постанова від 28.07.2011

Господарське

Дніпропетровський апеляційний господарський суд

Герасименко Ірина Миколаївна

Постанова від 29.07.2011

Господарське

Дніпропетровський апеляційний господарський суд

Герасименко Ірина Миколаївна

Постанова від 25.05.2011

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Сініцина Л.М.

Ухвала від 05.05.2011

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Сініцина Л.М.

Рішення від 03.03.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Мельниченко Ірина Федорівна

Ухвала від 15.04.2011

Господарське

Дніпропетровський апеляційний господарський суд

Герасименко Ірина Миколаївна

Рішення від 01.03.2011

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Матвійчук В.В.

Ухвала від 02.03.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Мельниченко Ірина Федорівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні