Ухвала
від 21.02.2011 по справі 2-6-85/11
БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

2-6-85/11

      

                                                                                                              Справа № 2-6-85/11

УХВАЛА

                                                                         ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

          "21" лютого 2011 р.                                                                          м. Білгород - Дністровський

           Суддя Білгород-Дністровського міськрайонного суду Одеської області Прийомова О.Ю., розглянувши матеріали подання начальника відділу державної виконавчої служби Білгород-Дністровського міськрайонного управління юстиції начальника відділу державної виконавчої служби Білгород-Дністровського міськрайонного управління юстиції  про надання органам державної виконавчої служби права на звернення стягнення на грошові кошти, які знаходяться на розрахункових рахунках боржника,

В с  т а н о в и в :

       На виконанні відділу державної виконавчої служби Білгород-Дністровського міськрайонного управління юстиції знаходиться виконавче провадження №354/2-11 по примусовому виконанню вимоги Ю-03У виданої 05 січня 2011 року ПФУ в м. Білгород-Дністровський, про  стягнення боргу з МГАТО АПК "Дністровський" (Одеська область, м. Білгород-Дністровський, вул. Гагаріна, 33, код 05384815) на користь ПФУ в м. Білгород-Дністровський боргу в розмірі 5816,53 грн.  У постанові про відкриття виконавчого провадження боржникові надавався строк для добровільного виконання вимоги Ю-03У виданої 05 січня 2011 року ПФУ в м. Білгород-Дністровський та попереджено боржника, що у разі випадку невиконання зазначеного виконавчого документа його виконання буде здійснено в примусовому порядку зі стягненням з нього виконавчого збору та витрат на проведення виконавчих дій.

          Начальник відділу державної виконавчої служби Білгород-Дністровського міськрайонного управління юстиції звернувся до суду з поданням про надання органам державної виконавчої служби права на звернення стягнення на грошові кошти, які знаходяться на розрахункових рахунках боржника МГАТО АПК "Дністровський" (Одеська область, м. Білгород-Дністровський, вул. Гагаріна, 33, код 05384815) на користь ПФУ в м. Білгород-Дністровський боргу в розмірі 5816,53 грн.

Згідно ст.377 ЦПК України питання про звернення стягнення на грошові кошти боржника, що знаходяться на його рахунках в установах банків та інших фінансових установах, при виконанні рішень інших органів (посадових осіб) вирішуються судом за поданням державного виконавця, погодженим з начальником відділу державної виконавчої служби.

Згідно ст.50 Закону України «Про виконавче провадження»стягнення за виконавчими документами в першу чергу звертається на кошти боржника в гривнях та іноземній валюті, інші цінності, в тому числі кошти на рахунках та вкладах боржника в установах банків та інших кредитних організаціях, на рахунках в цінних паперах у депозитаріях цінних паперів в розмірах і обсягах, необхідних для виконання за виконавчим документом з урахуванням витрат на виконання та стягнення виконавчого збору.    

На підставі викладеного, суд вважає, що подання начальника відділу державної виконавчої служби Білгород-Дністровського міськрайонного управління юстиції, обґрунтоване та підлягає задоволенню.

Керуючись ст.377 ЦПК України, суд, -

У х в а л  и в :

Подання начальника відділу державної виконавчої служби Білгород-Дністровського міськрайонного управління юстиції  про надання органам державної виконавчої служби права на звернення стягнення на грошові кошти, які знаходяться на розрахункових рахунках боржника МГАТО АПК "Дністровський" (Одеська область, м. Білгород-Дністровський, вул. Гагаріна, 33, код 05384815) - задовольнити.

Звернути стягнення на грошові кошти МГАТО АПК "Дністровський" (Одеська область, м. Білгород-Дністровський, вул. Гагаріна, 33, код 05384815), що знаходяться на його рахунках і установах банків та інших фінансових установах, при виконані виконавчого провадження №354/2-11 по примусовому виконанню вимоги Ю-03У виданої 05 січня 2011 року ПФУ в м. Білгород-Дністровський, про  стягнення боргу з МГАТО АПК "Дністровський" (Одеська область, м. Білгород-Дністровський, вул. Гагаріна, 33, код 05384815) на користь ПФУ в м. Білгород-Дністровський боргу в розмірі 5816,53 грн.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня її проголошення. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя:

СудБілгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення21.02.2011
Оприлюднено16.03.2011
Номер документу14129752
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-6-85/11

Ухвала від 21.02.2011

Цивільне

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області

Прийомова О. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні