Ухвала
від 26.02.2008 по справі 18/317-20/414
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

18/317-20/414

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Івано-Франківської області

вул.Шевченка 16, м.Івано-Франківськ, 76000, тел. 2-57-62

  

УХВАЛА

про затвердження мирової угоди

 26.02.08  Справа № 18/317-20/414   

за позовом: ТзОВ "Охоронне підприємство "Альфа-Z", вул.І.Франка,4 м.Івано-Франківськ

до відповідачів: 1) Приватної фірми "Камертон", Південний бульвар, 35, офіс 28, м. Івано-Франківськ, с. Кричово, Тячівський район, Закарпатська область, вул. Леніна, 127

                           2)  ВАТ  "Калуський харчовик", вул.Писарська,37, м.Калуш, Івано-Франківська область

про  стягнення заборгованості  в сумі 41538грн.

Cуддя  Кобецька Світлана Миколаївна   При секретарі Сивак І.М.

Представники сторін  не з"явились.

СУТЬ СПОРУ:  подано позов про стягнення з відповідачів солідарно грошові кошти на суму 41538грн.

 Представники сторін в судове засідання не з"явилися, причини своєї неявки не повідомили.

 Від позивача поступила  заява про затвердження  мирової угоди між сторонами.                                    Відповідно до ч.1 ст.78 ГПК України відмова позивача від позову,  визнання позову відповідачем  і умови мирової угоди сторін викладаються в адресованих господарському суду письмових заявах, що долучаються до справи. Ці заяви підписуються відповідно позивачем, відповідачем чи обома сторонами.

Розглянувши подану мирову угоду, суд встановив:

Згідно пункту 1  мирової угоди, ПФ "Камертон"  визнає позовні вимоги ТзОВ " Охоронне підприємство "Альфа-Z" в повному обсязі, по цілісному майновому комплексі, що належало ВАТ "Калуський харчовик", що знаходиться за адресою: вул.Писарська, 37, м. Калуш, Івано-Франківська область,  в сумі 41538,00грн Згідно п.3 мирової угоди передбачено  порядок погашення відповідачем даної заборгованості, а саме: ПФ "Камертон" відшкодовує заборгованість в сумі 41538,00грн. шляхом уступки права вимоги на користь ТОВ "Охоронне підприємство "Альфа-Z" у справах, в яких  ПФ "Камертон"  виступає кредитором, а ТзОВ "Європа-вікно" , що знаходиться за адресою: с.Мостище, Калуського району, Івано-Франківська область, - боржником по цілісному майновому комплексу , що належало ВАТ "Харчовик", що знаходиться за адресою: вул.Писарська, 37, м. Калуш, Івано-Франківська область.

Враховуючи вищевикладене, у суду немає підстав для відмови сторонам у задоволенні їхньої заяви і мирова угода підлягає затвердженню.

Керуючись ст.ст.78, 80  Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

    провадження у справі припинити.

   Мирову угоду між ТзОВ " Охоронне підприємство "Альфа-Z" та ПФ "Камертон" по справі №18/317-20/414 затвердити в поданій  редакції, а саме:

МИРОВА    УГОДА

м. Івано-Франківськ                                                                                               07 лютого 2008року

Ми, Товариство з обмеженою відповідальністю "Охоронне підприємство "Альфа-Z", в особі директора Колотила Л.Є., що діє на підставі Статуту, з однієї сторони  та   

             Приватне підприємство  Приватна фірма "Камертон" , в особі директора Кричфалушія І.С., що діє на підставі Статуту, з другої сторони,

разом - Сторони,

у справі, що знаходиться в  провадженні Господарського суду Івано-Франківської області за  позовом   ТзОВ " Охоронне підприємство "Альфа-Z" до ПФ "Камертон" про стягнення заборгованості

    уклали цю мирову угоду про таке:

1. ПФ "Камертон"  визнає позовні вимоги ТОВ " Охоронне підприємство "Альфа-Z" в повному обсязі, по цілісному майновому комплексі, що належало ВАТ "Калуський харчовик", що знаходиться за адресою: вул.Писарська, 37, м. Калуш, Івано-Франківська область,  в сумі 41538,00грн  .Порядок погашення заборгованості передбачено а п.3 даної мирової угоди.

2.  ПФ "Камертон" зобов"язаний надати  доручення ТзОВ " Охоронне підприємство "Альфа-Z" для здійснення представництва  своїх прав та інтересів, а ТзОВ " Охоронне підприємство "Альфа-Z" в свою чергу зобов"язується  належним чином виконувати  взяті на себе зобов"язання по представленню інтересів в суді.

3. ПФ "Камертон" відшкодовує заборгованість в сумі 41538,00грн. шляхом уступки права вимоги на користь ТОВ "Охоронне підприємство "Альфа-Z" у справах, в яких  ПФ "Камертон"  виступає кредитором, а ТзОВ "Європа-вікно" , що знаходиться за адресою: с.Мостище, Калуського району, Івано-Франківська область, - боржником по цілісному майновому комплексу , що належало ВАТ "Харчовик", що знаходиться за адресою: вул.Писарська, 37, м. Калуш, Івано-Франківська область.

4 З моменту повного виконання  умов мирової угоди ТОВ "Охоронне підприємство "Альфа-Z" будь-яких претензій   до ПФ "Камертон" по даній справі мати не може та вважає   свої вимоги задоволиними  в повному обсязі.

5.  Сторони усвідомлюють, що  затвердження умов мирової угоди  призводитиме до закриття провадження у справі.

6.  З умовами мирової угоди сторони згідні , просять суд її визнати та закрити провадження у справі, вважають, що умови   мирової угоди  не  суперечать  закону та не порушують прав, свобод та інтересів інших осіб.

 

Суддя                                                            Кобецька Світлана Миколаївна

 

Виготовлено в АС "Діловодство суду" Сивак Ірина Михайлівна    

СудГосподарський суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення26.02.2008
Оприлюднено12.03.2008
Номер документу1417934
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —18/317-20/414

Ухвала від 26.02.2008

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Кобецька С.М.

Ухвала від 11.12.2007

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Кобецька С.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні