Постанова
від 19.02.2008 по справі б-19/140-06
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Б-19/140-06

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під'їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,  

тел. приймальня (057) 705-14-50, тел. канцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


УХВАЛА

про затвердження ліквідаційного балансу

"19" лютого 2008 р.                                                             Справа № Б-19/140-06

вх. № 12642/2-19

Суддя господарського суду Міньковський С.В.

при секретарі судового засідання Вострікова О.О.

За участю:

ліквідатора – Задружного Д.Р.

Розглянувши звіт про роботу  ліквідатора та наданий ліквідаційний баланс банкрута  

По справі  за заявою Комунального підприємства "ТВО  Харківкомунпромвод" м. Харків

до Товариства з обмеженою відповідальністю "Житлово-експлуатаційне управління" "Грань" м. Харків

про визнання банкрутом  

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою господарського суду від 17.01.2008року суд призначив до розгляду звіт ліквідатора.

В  судовому засіданні  ліквідатор банкрута  Задружний Д.Р. надав повний звіт ліквідатора, ліквідаційний баланс і документи Товариства з обмеженою відповідальністю "Житлово-експлуатаційне управління" "Грань" м. Харків.

В судовому засіданні 19.02.2008року на виконання вимог ухвали суду ліквідатор надав суду повний звіт ліквідатора про виконану ліквідаційну роботу по банкруту, ліквідаційний баланс і документи, що свідчать про виконання ліквідаційної процедури по Товариству з обмеженою відповідальністю "Житлово-експлуатаційне управління" "Грань".

Розглянувши наданий суду повний звіт про роботу ліквідатора і документи, що свідчать про виконання ліквідаційної процедури по банкруту, вислухавши пояснення ліквідатора, суд встановив, що Постановою господарського суду від 01.02.2007року Товариство з обмеженою відповідальністю "Житлово-експлуатаційне управління" "Грань" було визнано  банкрутом  та відкрита ліквідаційна процедура, ліквідатором призначено  арбітражного керуючого Задружного Д.Р., яким у відповідності до ст.ст.22-34 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” (далі Закон) були виконані всі необхідні дії по ліквідації банкрута.

Так, на виконання вищезазначеної постанови суду в газеті „Голос України”  №25 (4025) від 10.02.2007року було надруковане оголошення про визнання боржника Товариства з обмеженою відповідальністю "Житлово-експлуатаційне управління" "Грань"  банкрутом та  відкриття ліквідаційної процедури.

В звіті ліквідатора та документах, доданих  ліквідатором, виконані всі належні дії щодо банкрута, а саме: направлені відповідні запити до КП „Харківське БТІ” (отримана відповідь про те, що право власності на об‘єкти нерухомого майна за банкрутом не зареєстровано), до Харківської регіональної філії ДП „Центр ДЗК” (отримана відповідь про те, що право власності чи користування землею за банкрутом не зареєстровано), Обласного Управління ДАІ УМВС України у Харківській області (отримана відповідь про реєстрацію за банкрутом одного транспортного засобу). Направлена заява в Московський РВ ХМВ УМВС України у Харківській області про розшук відсутньої техніки. По даному факту винесена постанова про відмову у порушенні кримінальної справи.

В ході проведення ліквідаційної процедури до ліквідатора надійшли вимоги кредиторів на загальну суму 42488,25грн., у тому числі: заборгованість перед ФСС від нещасних випадків на виробництві і професійних захворювань України у Московському районі у розмірі 226,10грн., поточні вимоги КП „Харківські теплові мережі” у розмірі 3569,90грн., згідно переданих ДВС у Московському районі вимоги: ЗАТ „Отіс” у розмірі 9371,89грн., Управління комунального майна і приватизації Харківської міськради у розмірі 19948,47грн.  були визнані та  включені ліквідатором до реєстру вимог кредиторів.

Ліквідатором дана публікація про відсутність печатки та штампів та засновницьких документів банкрута і будь-якої фінансово-господарської документації (газета „Прем‘єр” №9 від 12.01.2008р.).

Ліквідатором робота щодо поверненню дебіторської заборгованості банкрута не проводилась у зв‘язку із відсутністю документації яка б її підтверджувала.

Ліквідатор виконав інші заходи по ліквідації банкрута, а саме: закрив поточні рахунки банкрута в установі банку (повідомлення про закриття розрахункових рахунків знаходиться в матеріалах справи), сповіщено відповідні державні органи про закінчення ліквідаційної процедури по банкруту, а саме: Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Московському районі, Управління Пенсійного Фонду України у Московському районі, Московському районному центру зайнятості (листи - відповіді у матеріалах справи).

Враховуючи, що ліквідатор виконав всі роботи по ліквідації банкрута, суду надані документи, які свідчать про ліквідацію банкрута, у тому числі ліквідаційний баланс з непогашеною кредиторською заборгованістю на загальну суму 1495399,41грн. в зв'язку з відсутністю у банкрута будь-яких активів, які можна було б направити на погашення кредиторської заборгованості, при таких обставинах суд вважає за необхідне затвердити ліквідаційний баланс, звіт ліквідатора та припинити провадження по справі і сповістити державні органи про ліквідацію банкрута.

Керуючись ст.ст. 22-32, п.6.ст.40, ст.52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст. 86 ГПК України,

УХВАЛИВ:

1. Затвердити наданий суду звіт ліквідатора і ліквідаційний баланс.

2. Ліквідувати юридичну особу – Товариство з обмеженою відповідальністю "Житлово-експлуатаційного управління "Грань", зареєстроване рішенням Виконавчого комітету Московської районної ради №  310 від 08.10.2002 року, код 24279188, за адресою: м. Харків, вул. Гарібальді, буд.2.

3. Провадження по справі припинити.

4. Зобов`язати державного реєстратора внести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців запис про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи Товариства з обмеженою відповідальністю "Житлово-експлуатаційного управління "Грань" та передати органам, які здійснювали облік, відповідне повідомлення про зняття юридичної особи з обліку.

5. Ухвалу направити ліквідатору, кредиторам, Харківському обласному відділу з питань банкрутства,  ДВС у Московському районі, державному реєстратору.

Суддя                                                                                            Міньковський С.В. 

Дата ухвалення рішення19.02.2008
Оприлюднено12.03.2008
Номер документу1417992
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б-19/140-06

Постанова від 19.02.2008

Господарське

Господарський суд Харківської області

Міньковський С.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні