Ухвала
від 11.02.2008 по справі 5/230б/48б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

5/230б/48б

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

 Чернігівської області

14000, м. Чернігів,  пр. Миру, 20                                                                                                                                                                тел. 77-44-62                                                   

                                                        

      У  Х  В  А  Л  А

“11” лютого 2008 р.                                                                                       справа №  5/230б/48б

КРЕДИТОР: Державна податкова інспекція у Борзнянському районі Чернігівської області

(вул. П.Куліша, 113, м. Борзна, Чернігівська область, 16400)

БАНКРУТ: Комунальне підприємство с. Кинашівка Борзнянської міської ради  

(вул. 50 річчя Жовтня, 22, с. Кинашівка, Борзнянський район, Чернігівська область, 16406)

про   визнання банкрутом                                          

                                                                                 суддя     Соломатін В.Д.

Ухвала виноситься без виклику представників сторін.

В межах справи про визнання боржника банкрутом розглядається звіт ліквідатора.

З матеріалів справи встановлено:

          Постановою   Господарського суду Чернігівської області від  06 листопада 2007р.  у порядку ст.52  Закону України  “Про відновлення платоспроможності боржника  або визнання його банкрутом” Комунальне підприємство с. Кинашівка Борзнянської міської ради, с. Кинашівка, Борзнянський район, визнано банкрутом,  відкрито ліквідаційну  процедуру,  обов'язки  ліквідатора  покладено на ініціюючого кредитора - Державну податкову інспекцію у Борзнянському районі Чернігівської області.

Ліквідатором  подано звіт про діяльність, в якому зазначено,  що банкрут не здійснює  господарської діяльності та не знаходиться за юридичною адресою.

В ході ліквідаційної процедури ліквідатором отримана печатка банкрута, яка в подальшому передана Борзнянському РВ УМВС для знищення

Для виявлення кредиторської заборгованості ліквідатором було надано оголошення про визнання боржника банкрутом до газети “Вісті Борзнянщини” та  направлені повідомлення про визнання боржника банкрутом всім можливим кредиторам, але відповідних заяв з грошовими вимогами до банкрута не надходило.  

В зв'язку  з відсутністю майна у банкрута, що підтверджується довідками 5-го міжрайонного  відділення ДАІ № 945 від 11.09.2007р, Ніжинського МБТІ № 231 від 07.09.2007р., Борзнянської районної інспекції держтехнагляду № 312 від 07.09.2007р., вимоги кредитора залишилися не задоволеними і вважаються погашеними.

Розглянувши звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс, господарський суд вважає, що їх  необхідно затвердити, юридичну особу –банкрута ліквідувати, а провадження у справі припинити.

           Керуючись п. 5 ст. 32, п. 6 ст. 40, ст. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника  або визнання його банкрутом”, суд –  

                                                                                У Х В А Л И В :

1.  Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Комунального підприємства с. Кинашівка Борзнянської міської ради.

2. Ліквідувати  юридичну особу - Комунальне підприємство с. Кинашівка Борзнянської міської ради  (вул. 50 річчя Жовтня, 22, с. Кинашівка, Борзнянський район, Чернігівська область, 16406,  код 32404569).

3.  Провадження у справі припинити.

4.  Вимоги кредиторів вважати такими, що погашені.

5.  Зобов'язати ліквідатора здійснити подальші заходи щодо ліквідації банкрута, в тому числі закрити всі розрахункові рахунки банкрута у банківських установах, передати до архівної установи всі документи банкрута та  виключити Комунальне підприємство с. Кинашівка Борзнянської міської ради  з ЄДРПОУ,  код 32404569.

6. Дану ухвалу надіслати: кредитору, банкруту, державному реєстратору (Борзнянська райдержадміністрація),  Чернігівському обласному  управлінню статистики (вул. Горького, 37,  м. Чернігів) та Чернігівському обласному сектору з питань банкрутства.

                                                                                                     

                                Суддя                                                                          В.Д.Соломатін

  

   

Дата ухвалення рішення11.02.2008
Оприлюднено12.03.2008

Судовий реєстр по справі —5/230б/48б

Ухвала від 11.02.2008

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Соломатiн В.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні