Ухвала
від 28.01.2011 по справі 2а/0570/1415/2011
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД



Донецький окружний адміністративний суд  

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без руху

28 січня 2011 р.                                                                             Справа № 2а/0570/1415/2011

Постановлена у нарадчій кімнаті                 

Суддя  Донецького окружного адміністративного суду Єфіменко О.В.,

розглянувши адміністративний позов Макіївської об`єднаної державної податкової інспекції у Донецькій області (м. Макіївка)

до Товариства з обмеженою відповідальністю «Динар» (м. Макіївка)

про припинення юридичної особи,-          

                      

ВСТАНОВИВ:

Макіївська об`єднана державна податкова інспекція у Донецькій області  звернулася до  Донецького окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «Динар» про припинення юридичної особи.

Відповідно до ч. 3 ст. 106 Кодексу адміністративного судочинства України до позовної заяви додаються її копії та копії всіх документів, що приєднуються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб, крім випадків подання адміністративного позову суб'єктом владних повноважень. Суб'єкт владних повноважень при поданні адміністративного позову зобов'язаний додати до позовної заяви доказ надіслання відповідачу і третім особам копії позовної заяви та доданих до неї документів. До позовної заяви додається також документ про сплату судового збору, крім випадків, коли його не належить сплачувати.

Відповідно до ч.1 ст. 108 Кодексу адміністративного судочинства  України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених статтею 106 цього Кодексу, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху, у якій зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб їх усунення і встановлюється строк, достатній для усунення недоліків.

У порушення вищезазначених вимог, позивач не надав доказ надіслання відповідачу копії позовної заяви та доданих до неї документів, якими обґрунтовуються позовні вимоги, тому позовна заява вважається поданою без дотриманням вимог ст. 106 Кодексу адміністративного судочинства України та підлягає залишенню без руху відповідно до ч. 1 ст. 108  Кодексу адміністративного судочинства України.

На підставі викладеного, керуючись ч. 3 ст. 106, ст. 108 Кодексу адміністративного судочинства України, суд -

У Х В А Л И В:

Позовну заяву Макіївської об`єднаної державної податкової інспекції у Донецькій області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Динар»  про припинення юридичної особи, залишити без руху.

Позивачу надати строк для виправлення недоліків позовної заяви до 18 лютого 2011 року.

При усунені недоліків позовної заяви у строк, встановлений судом, позовна заява буде вважатися поданою у день первинного її подання до адміністративного суду.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до  Донецького апеляційного адміністративного суду через суд першої інстанції шляхом подачі в 5-денний строк з дня отримання ухвали заяви про апеляційне оскарження і подання після цього протягом 10 днів апеляційної скарги, з подачею її копії до апеляційної інстанції або в порядку ч. 5 ст. 186 КАС України.

Суддя                                                                                      Єфіменко О.В.                                                                        

СудДонецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення28.01.2011
Оприлюднено21.03.2011
Номер документу14225384
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/0570/1415/2011

Ухвала від 17.02.2011

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Єфіменко О.В.

Ухвала від 28.01.2011

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Єфіменко О.В.

Постанова від 15.03.2011

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Єфіменко О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні