Постанова
від 15.03.2011 по справі 21/102 (10)
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВС ЬКОЇ ОБЛАСТІ

79014, м. Львів, вул. Личаківськ а, 128

ПОСТАНОВА

про визнання банкрутом

15.03.11 С права№ 21/102 (10)

Господарський суд Львівсь кої області у складі судді Чо рній Л.З.

при секретарі М. Фарина

розглянув у засіданні суду справу за заявою Товарист ва з обмеженою відповідальні стю „Перша факторингова комп анія”, м. Київ

про банкрутство Приват ної фірми „Буковина”, м. Львів

за участю представник ів:

ініціюючого кредитора: Г нитка Т.В.

боржника: не з' явився

розпорядник майна: Шимч ишин І.С.

ФСС з ТВП: Лісник І.В.

ДПІ у Личаківському районі м. Львова: Задорожній І.В.

ВСТА НОВИВ:

Товариство з обмежен ою відповідальністю „Перша ф акторингова компанія”, м. Киї в звернулося до суду з заявою про порушення справи про бан крутство Приватної фірми „Бу ковина”, м. Львів у порядку вст ановленому ст.11 Закону Україн и “Про відновлення платоспро можності боржника або визнан ня його банкрутом”.

Провадження у справі порушено 23.07.2010 р.

Ухвалою господарського с уду Львівської області від 16.1 2.2010 р. по справі №21/102 (10) введено пр оцедуру розпорядження майно м, призначено розпорядником майна Шимчишина І.С. (м. Львів, в ул. Т.Шевченка, 400/8, ліцензія Дер жавного департаменту з питан ь банкрутства Міністерства е кономіки України серія НОМ ЕР_1 від 25.11.2009 р., ідентифікацій ний номер фізичної особи - п латника податків та інших об ов' язкових платежів НОМЕ Р_2), зобов' язано ТзОВ “Перш а факторингова компанія” у д есятиденний строк подати до офіційних друкованих органі в (газети “Голос України” або “Урядовий кур' єр”) за свій р ахунок оголошення про поруше ння справи про банкрутство П Ф “Буковина”, яке має містити повне найменування боржника , його поштову адресу, банківс ькі реквізити, найменування та адресу господарського суд у, номер справи, відомості про розпорядника майна.

Вказаною ухвалою попереднє судове засідання б уло призначене на 03.02.2011 року.

05 січня 2011 року в офіційном у друкованому органі - газеті "Голос України" №1 (5001) було опубл іковано оголошення про поруш ення господарським судом Льв івської області справи №21/102 (10) п ро банкрутство ПФ “Буковина” (м.Львів, вул.О.Ольжича,10/6, код ЄД РПОУ 20843491).

Ухвалою господарського су ду від 22.02.2011 р. затверджено реєс тр вимог кредиторів ТзОВ „Лю бо”, чергове засідання призн ачено на 15.03.2011 р.

В судове засідання 15.03.2011 р. роз порядником майна Шимчишин І. С. подано протокол загальних зборів кредиторів від 03.03.2010 р., я ким обрано комітет кредиторі в у складі - ТзОВ „Перша факт орингова компанія”, ПП „Торг овий дім „Геркулес”, ТзОВ „Ла ванда-Континент”, ДПІ у Личак івському районі м. Львова. Крі м того, подано протокол зборі в комітету кредиторів №1 від 03 .03.11 р. На засіданні комітету ви ступив розпорядник майна, як ий повідомив, що боржник госп одарської діяльності не пров одить, виробничими активами не володіє. За час здійснення своїх повноважень розпорядн иком майна не виявлено майна чи будь-яких правовстановлю ючих документів на активи. Зг ідно актів інвентаризації, а ктиви відсутні. Враховуючи н аведене, комітетом кредиторі в прийнято рішення клопотати перед судом про визнання ПФ „ Буковина” банкрутом та відкр иття ліквідаційної процедур и.

Крім того, комітетом кредит орів запропоновано суду затв ердити кандидатуру ліквідат ора - арбітражного керуючог о Шимчишина І.С.

Враховуючи вищенаведене, с уд дійшов висновку задоволит и клопотання розпорядника ма йна та комітету кредиторів, в вести процедуру ліквідації т а відкрити ліквідаційну проц едуру ПФ „Буковина”.

Крім того, враховуючи дос від роботи, який необхідно ви користати при здійсненні про цедури відновлення платоспр оможності підприємства борж ника, суд вважає за можливе пр изначити ліквідатором у дані й справі Шимчишина І.С. у відпо відності до ст.24 Закону Україн и „Про відновлення платоспро можності боржника або визнан ня його банкрутом”.

Відповідно до ст. 22 Закону Ук раїни „Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом” у вип адках, передбачених цим зако ном, господарський суд прийм ає постанову про визнання бо ржника банкрутом і відкриває ліквідаційну процедуру.

Розглянувши подані суду до кументи, заслухавши поясненн я розпорядника майна, предст авників кредиторів керуючис ь ст.ст. 22-34 Закону України „Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом”, суд

ПОСТАНОВИВ:

1. Визнати Приватну фірм у „Буковина” (м. Львів, вул. Оль жича, 10/6, код ЄДРПОУ 20843491) - банкрут ом та відкрити ліквідаційну процедуру.

2. З дня прийняття постанови підприємницька діяльність б анкрута припиняється,

стр ок виконання всіх грошових з обов'язань та зобов'язань щод о сплати податків, зборів

(обов'язкових платежів) вважа ється таким, що настав, п рипиняється нарахування

неустойки, процентів та інши х видів економічних санкцій по усіх видах заборгованості

банкрута, вимоги за зобов' язаннями банкрута, що виникл и під час проведення процеду р

банкрутства, пред'являют ься в межах ліквідаційної пр оцедури. Припиняються

пов новаження органів управлінн я банкрута, голови ліквідаці йної комісії і повноваження власника майна.

3. Скасувати всі арешти, накл адені на майно боржника - Прив атну фірму „Буковина” (м. Льві в, вул. Ольжича, 10/6, код ЄДРПОУ 208434 91) та інші обмеження щодо розп орядження майном боржника (в тому числі, усі податкові зас тави, застави рухомого та нер ухомого майна). Накладання но вих арештів або інших обмеже нь щодо розпорядження майном банкрута не допускається.

4. Призначити ліквідатором Приватної фірми „Буковина” (м. Львів, вул. Ольжича, 10/6, код ЄД РПОУ 20843491) арбітражного керуюч ого Шимчишина Ігора Степанов ича (АДРЕСА_1; ліцензія Дер жавного департаменту з питан ь банкрутства Міністерства е кономіки України серія НОМ ЕР_1 від 25.11.2009 р., ідентифікацій ний номер фізичної особи - п латника податків та інших об ов' язкових платежів НОМЕ Р_2).

5. Зобов'язати відповідних посадових осіб банкрута пер едати ліквідатору бухгалтер ську та іншу документацію ба нкрута, печатки і штампи, мат еріальні та інші цінності ба нкрута протягом п'ятнадцяти днів від дня призначення лік відатора.

6. Зобов'язати ліквідатор а - відповідно до п. 3, 5 ст. 23 Зак ону України “Про

відновле ння платоспроможності боржн ика або визнання його банкру том” у п'ятиденний

строк о публікувати в офіційних друк ованих органах „Голос Україн и” або „Урядовий

кур'єр” в ідомості про визнання боржни ка банкрутом і відкриття лік відаційної процедури, надати суду звіт про виконану робот у та докази опублікування ог олошення, надати висновок що до наявності ознак фіктивног о банкрутства або доведення до банкрутства.

7. Розгляд справи призначит и на 05.05.2011 р. о 12 год. 00 хв. Засідання відбудетьс я у приміщенні господарськог о суду (м.Львів, вул. Личаківсь ка, 128, каб.401).

8. Постанову суду надіслати ліквідатору, боржнику, Львів ському обласному відділу з п итань банкрутства, державном у реєстратору, органу ДВС.

У випадку звернення до господарського суду посилан ня на номер справи - обов' я зкове.

Суддя

СудГосподарський суд Львівської області
Дата ухвалення рішення15.03.2011
Оприлюднено22.03.2011
Номер документу14288936
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —21/102 (10)

Ухвала від 05.05.2011

Господарське

Господарський суд Львівської області

Чорній Л.З.

Постанова від 15.03.2011

Господарське

Господарський суд Львівської області

Чорній Л.З.

Ухвала від 22.02.2011

Господарське

Господарський суд Львівської області

Чорній Л.З.

Ухвала від 08.02.2011

Господарське

Господарський суд Львівської області

Чорній Л.З.

Ухвала від 16.12.2010

Господарське

Господарський суд Львівської області

Чорній Л.З.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні