Ухвала
від 11.03.2011 по справі 28/2011-3
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

             

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

65032, м.Одеса, пр.Шевченка, 4, тел. /0482/ 280-583


УХВАЛА

ПРО ВЖИТТЯ ЗАПОБІЖНИХ ЗАХОДІВ

"11" березня 2011 р.

№ 28/2011-3

Суддя Гуляк Г.І. розглянув заяву  Фізична особа-підприємець ОСОБА_1;  про вжиття запобіжних заходів вх. 3/2011 від 09.03.11

                                                      В С Т А Н О В И В:

9 березня 2011 року Фізична особа –підприємець ОСОБА_1, звернувся до господарського суду Одеської області з заявою до Товариства з обмеженою відповідальністю “Промислово-комерційна фірма "Електрон” про вжиття запобіжних заходів, у вигляді накладення арешту на нерухоме майно, яке належить  ТОВ "ПКФ "Електрон", розташоване за адресою: Одеська область місто Білгород-Дністровський вул. Дзержинського, 41 "А" на земельній ділянці площею 208 кв.м., та складається в цілому з: кам. будівлі літ. А загальною площею 286,4 кв.м..

В обґрунтування даної заяви заявник посилається  на те, що ТОВ “ПКФ "Електрон"  ухиляється від нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу та унеможливлює право ФОП ОСОБА_1 здійснити перереєстрацію.  За таких обставин, у Фізичної особи  –підприємеця ОСОБА_1 є підстави вважати, що існує необхідність вжиття запобіжних заходів з метою недопущення у подальшому порушення  його права щодо реалізації права  на придбане майно нерухомості.

Відповідно до ст. 43-1 Господарського процесуального кодексу України особа, яка має підстави побоюватись, що подача потрібних для неї доказів стане згодом неможливою або утрудненою, а також підстави вважати, що її права порушені або існує реальна загроза їх порушення, має право звернутися до господарського суду з заявою про вжиття передбачених ст.. 43-2 цього Кодексу запобіжних заходів до подання позову.

Згідно ст. 43-4 Господарського процесуального кодексу України про вжиття запобіжних заходів господарський суд виносить ухвалу, в якій зазначає обрані запобіжні заходи, підстави їх обрання, порядок і спосіб їх виконання, розмір застави, якщо така призначена.

          На підставі вищевикладеного, з метою недопущення порушення законних прав та охоронюваних законом інтересів суд задовольняє заяву Фізичної особи  –підприємеця ОСОБА_1 про вжиття запобіжних заходів.

                 Керуючись ст.ст. 43-1,43-2,86 ГПК України, суд  –

                                                           У Х В А Л И В:

1. Заяву Фізичної особи  –підприємеця ОСОБА_1  про вжиття запобіжних заходів задовольнити.

2. Накласти арешт на нерухоме майно Товариства з обмеженою відповідальністю "Промислово-комерційна фірма "Електрон", яке розташоване  за адресою: Одеська область місто Білгород-Дністровський вул. Дзержинського, 41 "А" на земельній ділянці площею 208 кв.м., та складається в цілому з: кам. будівлі літ. А загальною площею 286,4 кв.м.., що належить Товариству з обмеженою відповідальністю "Промислово-комерційна фірма "Електрон" на підставі договору купівлі-продажу від 26 листопада 2003 року посвідченого приватним нотаріусом Білгород-Дністровського міського нотаріального округу, реєстраційний №7609 та зареєстрованого в Білгород-Дністровському міжміському бюро технічної інвентаризації за реєстраційним №3271369 під номером запису 716 в книзі 1.

Стягувач: Фізична особа –підприємець ОСОБА_1 (АДРЕСА_1,  код ЄДРПОУ НОМЕР_1).

Боржник: Товариство з обмеженою відповідальністю “Промислово-комерційна фірма "Електрон" ( Одеська область місто Білгород-Дністровський вул..Дзержинського,41 а,  код ЄДРПОУ 31772649).

4. Примірник ухвали надіслати Товариству з обмеженою відповідальністю “Промислово-комерційна фірма "Електрон”.

5.    Примірник ухвали надіслати до державної нотаріальної контори Білгород-Дністровського нотаріального округу Одеської області.

У разі неподання заявником відповідної позовної заяви у строк, встановлений  ч. 3. ст.. 43-3 ГПК України запобіжні заходи припиняються.

                           Ухвала набирає законної сили негайно.

        Суддя                                                                                          Гуляк Г.І.           

 

                              

СудГосподарський суд Одеської області
Дата ухвалення рішення11.03.2011
Оприлюднено22.03.2011
Номер документу14289821
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —28/2011-3

Ухвала від 11.03.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Гуляк Г.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні