Ухвала
від 16.03.2011 по справі 8/215-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

8/215-10

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

16.03.11р.

Справа № 8/215-10

За заявою: Криворізької міської ради (м. Кривий Ріг, Дніпропетровської області)

про роз'яснення рішення суду

У СПРАВІ:

За позовом  Прокурора Довгинцівського району м. Кривого Рогу в інтересах держави в особі Криворізької міської ради (м. Кривий Ріг, Дніпропетровської області)  

до  Товариства з обмеженою відповідальністю "Зеленодольський хлібокомбінат" (м.Зеленодольськ, Дніпропетровської області)

Третя особа: Управління держкомзему у м. Кривому Розі Дніпропетровської області (м.Кривий Ріг, Дніпропетровської області)  

про зобов'язання повернути самовільно зайняту земельну ділянку

            

Суддя  Дубінін І.Ю.

Без представників сторін.

СУТЬ СПОРУ:

Прокурор Довгинцівського району м. Кривого Рогу звернувся до господарського суду із позовом в інтересах держави в особі Криворізької міської ради (далі-позивач) до Товариства з обмеженою відповідальністю "Зеленодольський хлібокомбінат" (далі-відповідач); за участю: Управління держкомзему у м. Кривому Розі Дніпропетровської області (далі-третя особа) про:

- зобов'язання повернути самовільно зайняту земельну ділянку площею 0,0006 га, розташовану по вул. Вахрушева у Довгинцівському районі м. Кривого Рогу - державі в особі позивача;

- зобов'язання відповідача вказану земельну ділянку привести в придатний для використання стан.

Рішенням господарського суду Дніпропетровської області від 09.12.10р. позов задоволено у повному обсязі; зобов'язано відповідача повернути самовільно зайняту земельну ділянку площею 0,0006 га, розташовану по вул. Вахрушева у Довгинцівському районі м. Кривого Рогу державі в особі Криворізької міської ради, привівши її у придатний для використання стан; стягнуто з відповідача в доход державного бюджету в особі Управління Держказначейства у  Жовтневому районі м. Дніпропетровська - 85 грн. витрат на держмито; стягнуто з відповідача в доход державного бюджету в особі Управління Держказначейства у  Жовтневому районі м. Дніпропетровська - 236 грн. витрат на інформаційно-технічне забезпечення судового процесу.

На виконання вказаного рішення 20.12.10р. видано накази про примусове виконання.

Від позивача 15.03.11р. надійшла заява про роз'яснення рішення від 09.12.10р. в частині місцезнаходження земельної ділянки площею 0,0006 га, розташованої по вул.Вахрушева у Довгинцівському районі м. Кривого Рогу. Вказана заява мотивована тим, що постановою Довгинцівського відділу державної виконавчої служби Криворізького міського управління юстиції відмовлено у прийнятті до провадження виконавчого документа, у зв'язку з тим, що в наказі суду не вказано точного місця знаходження земельної ділянки.

Відповідно до ст. 89 Господарського процесуального кодексу України, суддя за заявою сторони чи державного виконавця роз'яснює рішення, ухвалу, не змінюючи при цьому їх змісту, а також за заявою сторони або за своєю ініціативою виправляє допущені в рішенні, ухвалі описки чи арифметичні помилки, не зачіпаючи суті рішення.

У мотивувальній частині рішення суду визначено, що спір стосується земельної ділянки, яка розташована у Довгинцівському районі м. Кривого Рогу по вул. Вахрушева, 13 (поблизу дошкільного закладу № 122), у зв'язку з чим господарський суд вважає за необхідне роз'яснити вказаний факт позивачу.

Керуючись ст. ст. 89, 86 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд, -

УХВАЛИВ:

Роз'яснити рішення господарського суду Дніпропетровської області від 09.12.10р.  по справі № 8/215-10 наступним чином: судом встановлено, що земельна ділянка, повернути яку зобов'язано Товариство з обмеженою відповідальністю "Зеленодольський хлібокомбінат", розташована у Довгинцівському районі м. Кривого Рогу по вул. Вахрушева, 13 (поблизу дошкільного закладу № 122).

Суддя

                          І.Ю. Дубінін

 

   

Дата ухвалення рішення16.03.2011
Оприлюднено24.03.2011
Номер документу14310160
СудочинствоГосподарське
Сутьзобов'язання повернути самовільно зайняту земельну ділянку             

Судовий реєстр по справі —8/215-10

Ухвала від 16.03.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Дубінін Ігор Юрійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні