Ухвала
від 03.03.2011 по справі 2а-1100/11/1070
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття провадженн я в адміністративній справі

3 березня 2011 ро ку 2а- 1100 /11/1070

Суддя Київського окруж ного адміністративного суду Лисенко В.І., розглянувши позо вну заяву

за позовом Яготинської міжрайонної державної податкової інспек ції Київської області до сільськогосподарського к ооперативу «Простір» про припинення юридичної особ и,

в с т а н о в и в:

До Київського окру жного адміністративного суд у звернулась Яготинськ а міжрайонна державна податк ова інспекція Київської обла сті з адміністративним позов ом до сільськогосподарськог о кооперативу «Простір» про припинення юридичної о соби.

Спір виник із публічно-пр авових відносин та відповідн о до статей 3, 4 та 17 Кодексу адмі ністративного судочинства У країни належить до компетенц ії адміністративних судів і має розглядатися в порядку а дміністративного судочинст ва.

Даний позов підсудний Ки ївському окружному адміні стративному суду та поданий з додержанням вимог статей 104 - 106 Кодексу адміністративно го судочинства України, пере шкоди для відкриття провадже ння в адміністративній справ і, що передбачені статтями 108 - 109 Кодексу адміністративного судочинства України, відсут ні.

Згідно зі статтею 1832 Кодексу адміністративного судочинс тва України дана адміністрат ивна справа за предметом поз ову може бути розглянута у по рядку скороченого проваджен ня. Позовна заява і додані до н еї документи є достатніми дл я відкриття скороченого пров адження у справі.

Відповідно до статей 11, 69, 71 К одексу адміністративного су дочинства України суд вживає передбачені законом заходи, необхідні для з'ясування всі х обставин у справі, у тому чис лі щодо виявлення та витребу вання доказів з власної ініц іативи.

Керуючись статтями 11, 69, 71, 107, 1 21, 1832 Кодексу адміністративног о судочинства України, суд

у х в а л и в:

1. Відкрити скороч ене провадження в адміністра тивній справі. Справа розгля датиметься суддею Лисенко В. І. одноособово.

2. Зобов' язати позивач а у семиденний строк з дня оде ржання цієї ухвали надати су ду: належним чином засвідчен у копію Свідоцтва про держав ну реєстрацію відповідача; д овідку органу державної реєс трації стосовно відповідача .

3. Копію ухвали, а також і нформацію про процесуальні п рава та обов' язки надіслати сторонам.

4. Запропонувати відпов ідачу, в разі невизнання адмі ністративного позову, у деся тиденний строк з дня одержан ня цієї ухвали надати суду пи сьмові заперечення проти поз ову та докази на підтверджен ня цих заперечень або заяву п ро визнання позову.

5. Заперечення проти по зову або заяву про визнання п озову мають бути подані відп овідачем до суду за адресою: 01 133, м. Київ, бульвар Лесі Українк и, 26.

6. У разі неподання відп овідачем заперечень проти по зову, справа розглядатиметьс я судом на підставі наявних у ній матеріалів та доказів.

7. Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя (підп ис) Лисенко В.І.

З оригіналом зг ідно. Суддя

І Н Ф О Р М А Ц І Я

про права та обов' язки ос іб, які беруть участь у справі ,

встановлені Кодексом адмі ністративного судочинства У країни

Відповідно до ст.49, 51 Кодек су адміністративного судочи нства України особи, які беру ть участь у справі, мають рівн і процесуальні права і обов'я зки. Особи, які беруть участь у справі, зобов'язані добросов існо користуватися належним и їм процесуальними правами і неухильно виконувати проце суальні обов'язки. Особи, які б еруть участь у справі, мають п раво: 1) знати про дату, час і міс це судового розгляду справи, про всі судові рішення, які ух валюються у справі та стосую ться їхніх інтересів; 2) знайом итися з матеріалами справи; 3) заявляти клопотання і відвод и; 4) давати усні та письмові по яснення, доводи та заперечен ня; 5) подавати докази, брати уч асть у дослідженні доказів; 6) висловлювати свою думку з пи тань, які виникають під час ро згляду справи, задавати пита ння іншим особам, які беруть у часть у справі, свідкам, експе ртам, спеціалістам, переклад ачам; 7) подавати заперечення п роти клопотань, доводів і мір кувань інших осіб; 8) знайомити ся з технічним записом та жур налом судового засідання і п одавати письмові зауваження до них; 9) робити із матеріалів справи виписки, знімати копі ї з матеріалів справи, одержу вати копії судових рішень; 10) о скаржувати судові рішення у частині, що стосується їхніх інтересів; 11) користуватися і ншими процесуальними правам и, наданими їм цим Кодексом. Ос оби, які беруть участь у справ і, можуть за власний рахунок д одатково замовити та отримат и в суді засвідчені копії до кументів і витяги з них.

Крім прав та обов'язків, виз начених у статті 49 цього Кодек су, позивач має право змінити підставу або предмет адміні стративного позову, збільшит и або зменшити розмір позовн их вимог або відмовитися від адміністративного позову в будь-який час до закінчення с удового розгляду. Позивач ма є право відмовитися від адмі ністративного позову й у суд і апеляційної чи касаційної інстанції до закінчення відп овідно апеляційного чи касац ійного розгляду.

Крім прав та обов'язків, виз начених у статті 49 цього Кодек су, відповідач має право визн ати адміністративний позов п овністю або частково, подати заперечення проти адміністр ативного позову.

Сторони можуть досягнути п римирення на будь-якій стаді ї адміністративного процесу , що є підставою для закриття п ровадження в адміністративн ій справі.

Суд не приймає відмови пози вача від адміністративного п озову, визнання адміністрати вного позову відповідачем і не визнає умов примирення ст орін, якщо ці дії суперечать закону або порушують чиї-неб удь права, свободи чи інтерес и.

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

01113, м. Київ, бульвар Лесі Укр аїнки, 26 т/ф 2865687, ЄДРПОУ 240740

«3» березня 2011 року

№2а-1100/11/1070

Яготинська міжрайонна державна податкова інспекці я Київської області

вул. Незалежності, 106, м. Ягот ин, Київська область, 07700

Київський окружний адміністративний суд надсил ає копію ухвали від 03.03.2011 про ві дкриття скороченого провадж ення в адміністративній спра ві №2а-1100/11/1070, а також інформацію про процесуальні права та об ов' язки осіб, що беруть учас ть у справі.

Суддя Лисенко В.І.


КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

01113, м. Київ, бульвар Лесі Укр аїнки, 26 т/ф 2865687, ЄДРПОУ 240740

«3» березня 2011 року

№2а-1100/11/1070

Сільськогосподарськ ий кооператив «Простір»

вул. Українська, 19, смт. Згурі вка, Київська область,07600

Київський окружний а дміністративний суд надсила є копію ухвали від 03.03.2011 про від криття скороченого провадже ння в адміністративній справ і №2а-1100/11/1070, а також інформацію п ро процесуальні права та обо в' язки осіб, що беруть участ ь у справі.

Суддя Лисенко В.І.

СудКиївський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення03.03.2011
Оприлюднено24.03.2011
Номер документу14311508
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-1100/11/1070

Ухвала від 03.03.2011

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Лисенко В.І.

Постанова від 28.03.2011

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Лисенко В.І.

Ухвала від 03.03.2011

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Лисенко В.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні