Ухвала
від 21.03.2011 по справі 2/278-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

2/278-10

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

21.03.11р.

Справа № 2/278-10

За позовом Прокурора Довгинцівського району м.Кривого Рогу в інтересах держави в особі Криворізької міської ради, м. Кривий Ріг 

до Товариства з обмеженою відповідальністю "Зеленодольський хлібокомбінат", м.Зеленодольськ Апостолівського району Дніпропетровської області

Третя особа: Управління держкомзему у м. Кривому Розі Дніпропетровської області 

про повернення самовільно зайнятої земельної ділянки та приведення її у придатний для використання стан.

За заявою Криворізької міської ради про роз'яснення рішення господарського суду

           < Список >  Боділовська М.М.

СУТЬ СПОРУ:

Суть спору викладена в рішенні господарського суду Дніпропетровської області по справі № 2/278-10 від 16.12.2010р., відповідно до якого були задоволені позовні вимоги Позивача щодо зобов'язання Товариства з обмеженою відповідальністю «Зеленодольский хлібокомбінат» повернути самовільно зайняту земельну ділянку площею 0,0006 га, розташовану по вул. Вернадського у Довгинцівському районі м. Кривого Рогу, державі в особі Криворізької міської ради та  приведення її в придатний для використання стан.

Позивач звернувся із заявою на підставі ст. 89 Господарського процесуального кодексу України про роз'яснення рішення в частині місцезнаходження земельної ділянки площею 0,0006 га, розташованої по вул. Вернадського у Довгицівському районі м. Кривого Рогу.

Дослідивши матеріали справи, господарський суд, -

ВСТАНОВИВ:

30.12.2010р.          господарським судом Дніпропетровської області  було видано наказ №2/278-10,  згідно якого  зобов"язано  ТОВ   «Зеленодольський  хлібокомбінат»повернути самовільно зайняту земельну ділянку площею 0,0006 га, розташовану по вул. Вернадського у Довгинцівському районі м. Кривого Рогу державі в особі Криворізької міської ради та її приведення в придатний для використання стан.

21.01.2011р. на адресу юридичного управління виконкому Криворізької міської ради від   Довгинцівського   відділу   державної   виконавчої   служби   Криворізького   міського управління юстиції надійшла постанова про відмову у відкритті виконавчого провадження, у зв'язку з тим, що в судовому наказі не вказано точне місцезнаходження земельної ділянки.

Відповідно до ст. 89 Господарського процесуального кодексу України, суддя  за  заявою сторони  чи державного виконавця роз'яснює рішення,  ухвалу,  не  змінюючи  при  цьому  їх змісту, не зачіпаючи суті рішення. Подання  заяви  про  роз'яснення  рішення  суду допускається, якщо воно ще не виконане або не закінчився строк,  протягом  якого рішення може бути пред'явлене до примусового виконання.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 86, 89 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд, -

У Х В А Л И В:

Роз'яснити, що земельна ділянка площею 0,0006 га, розташована по вул. Вернадського у Довгицівському районі м. Кривого Рогу знаходиться на вулиці Вернадського (зупинка поліклініка № 13), поблизу відділкової лікарні Придніпровської залізниці.

Суддя

М.М. Боділовська

 

   

Дата ухвалення рішення21.03.2011
Оприлюднено25.03.2011
Номер документу14348724
СудочинствоГосподарське
Сутьроз'яснення рішення господарського суду &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&lt;&nbsp;Список &gt;&nbsp;&nbsp;Боділовська М.М

Судовий реєстр по справі —2/278-10

Ухвала від 21.03.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Боділовська Марина Михайлівна

Судовий наказ від 30.12.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Боділовська Марина Михайлівна

Судовий наказ від 30.12.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Боділовська Марина Михайлівна

Судовий наказ від 30.12.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Боділовська Марина Михайлівна

Судовий наказ від 30.12.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Боділовська Марина Михайлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні