Постанова
від 17.03.2011 по справі 12/5027/208-б/2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРНІ ВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"17" березня 2011 р. Справа № 12/5027/208-б/2011

За заявою ТОВ “Продінторг ” м.Київ

до боржника ПП “Тексторг” м.Сторожинець

про визнання банкрутом

Суддя Бутирський А.А.

Представники:

Від заявника - Гордієнк о Т.В. - представник (довірені сть від 29.12.2011 року)

Від боржника - не з' яви вся

В засіданні приймали уча сть

СУТЬ СПОРУ: ТОВ “Проді нторг” м.Київ звернулося із з аявою про банкрутство ПП “Те ксторг” м.Сторожинець у зв' язку з відсутністю боржника за його місцезнаходженням у порядку ст. 52 Закону України “ Про відновлення платоспромо жності боржника або визнання його банкрутом”.

Представник ініціюючого к редитора викладені в заяві в имоги підтримав, просив визн ати боржника банкрутом, приз начити ліквідатором Шевчука Т.І. і відкрити ліквідаційну п роцедуру.

Боржник у судове засідання не з' явився.

Заслухавши пояснення пред ставника ініціюючого кредит ора та розглянувши матеріали справи, суд встановив наступ не.

Боржник не сплачує заявник у борг у сумі 15603,91 грн. який підт верджується рішенням господ арського суду Чернівецької о бласті від 03.02.2011 року у справі № 5/116.

Наказ, виданий на виконання згаданого рішення, перебува є на виконанні у Відділі держ авної виконавчої служби Стор ожинецького районного управ ління юстиції.

Відповідно до витягу з Єдин ого державного реєстру юриди чних осіб та фізичних осіб-пі дприємців станом на 15.02.2011 року б оржник відсутній за місцезна ходженням.

У відповідності до ст. 52 Зако ну України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ” у разі, якщо громадянин-підп риємець - боржник або керівні органи боржника - юридичної о соби відсутні за її місцезна ходженням, або у разі ненадан ня боржником протягом року д о органів державної податков ої служби згідно із законода вством податкових деклараці й, документів бухгалтерської звітності, а також за наявнос ті інших ознак, що свідчать пр о відсутність підприємницьк ої діяльності боржника, заяв а про порушення справи про ба нкрутство відсутнього боржн ика може бути подана кредито ром незалежно від розміру йо го вимог до боржника та строк у виконання зобов'язань, а гос подарський суд у двотижневий строк з дня винесення ухвали про порушення справи про бан крутство відсутнього боржни ка виносить постанову про ви знання відсутнього боржника банкрутом та відкриває лікв ідаційну процедуру.

У судовому засіданні з дост овірністю встановлено, що бо ржник відсутній за місцезнах одженням, що є підставою для в изнання відсутнього боржник а ПП “Тексторг” банкрутом.

На підставі викладеного, ке руючись статтями 31, 22, 23, 52 Закону України “Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом”, с уд

П О С Т А Н О В И В:

1. Приватне підприємств о “Тексторг”, ідентифікаційн ий код 37036760, вул. Хотинська, 7а, м.С торожинець визнати банкруто м та відкрити ліквідаційну п роцедуру, строк якої встанов ити протягом шести місяців - до 16 вересня 2011 року. З дня винесення цієї постанови для боржника наступають наслідк и, передбачені ст. 23 Закону Укр аїни “Про відновлення платос проможності боржника або виз нання його банкрутом”.

2. Ліквідатором ПП “Тексторг ” призначити арбітражного ке руючого Шевчука Тараса Ігоро вича (АДРЕСА_1) ліцензія НОМЕР_1 від 19.10.2006 року.

3. Ліквідатору письмово пові домити про визнання відсутнь ого боржника ПП “Тексторг” б анкрутом усіх відомих йому к редиторів, зокрема Державну податкову інспекцію у Сторож инецькому районі, Управління Пенсійного Фонду України в С торожинецькому районі, відді лення Фондів соціального стр ахування України та Фонду со ціального захисту інвалідів , здійснити ліквідаційну про цедуру в порядку, встановлен ому Законом України “Про від новлення платоспроможності боржника або визнання його б анкрутом” та у визначений го сподарським судом строк, піс ля закінчення ліквідаційної процедури надати суду лікві даційний баланс разом зі зві том про свою діяльність.

4. Цю постанову надіслати ТО В “Продінторг”, банкруту, лік відатору Шевчуку Т.І., державн ому реєстратору у Сторожинец ькому районі, державному орг ану з питань банкрутства.

Суддя А.А. Бутирський

СудГосподарський суд Чернівецької області
Дата ухвалення рішення17.03.2011
Оприлюднено26.03.2011
Номер документу14354670
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —12/5027/208-б/2011

Ухвала від 17.10.2011

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Мирутенко О.

Ухвала від 04.10.2011

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Мирутенко О.

Ухвала від 16.09.2011

Господарське

Господарський суд Чернівецької області

Бутирський Андрій Анатолійович

Ухвала від 06.09.2011

Господарське

Господарський суд Чернівецької області

Бутирський Андрій Анатолійович

Постанова від 17.03.2011

Господарське

Господарський суд Чернівецької області

Бутирський Андрій Анатолійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні