Ухвала
від 12.03.2011 по справі 16/70
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

16/70

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"12" березня 2011 р.                                                                                 Справа  № 16/70

за позовом          Національної всеукраїнської музичної спілки, м. Київ

до відповідача          Закарпатської обласної ради, м. Ужгород                                                                      

третя особа                            комунальне підприємство „Бюро технічної інвентаризації та реєстрації об'єктів нерухомості у м. Ужгород”,  м. Ужгород

третя  особа,  яка   не

заявляє самостійних

вимог на предмет спору

на стороні відповідача Управління Служби безпеки України в Закарпатській області,          м. Ужгород

про                                  визнання права власності на нерухоме майно

Суддя О.В. Васьковський

Представники:

від позивача – Рябінкіна  Н.В. (дов. від 25.05.10 №116), Белла Т.А. (дов. від 25.05.10)

від відповідача –не з'явився

від третьої особи (КП „Бюро технічної інвентаризації та реєстрації об'єктів нерухомості у м. Ужгород”) – не з'явився

від третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача (Управління СБУ в Закарпатській області) – Палко Я.В. (дов. від 11.0610 №6)

СУТЬ СПОРУ: Національна всеукраїнська музична спілка, м. Київ (далі – позивач) звернулася з позовом до Закарпатської обласної ради, м. Ужгород (далі – відповідача) за участю третьої особи - комунального підприємства „Бюро технічної інвентаризації та реєстрації об'єктів нерухомості у м. Ужгород”, м. Ужгород та третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача – Управління Служби безпеки України в Закарпатській області, м. Ужгород (далі – треті особи) про визнання права власності на нерухоме майно – майновий комплекс, що розташований у м. Ужгороді по вул. Стрільничній, 34.

Відповідач 11.03.11 надіслав суду факсограму-клопотання про відкладення розгляду справи на інший термін, у зв'язку з хворобою.

Відповідач та третя особа вимоги ухвали суду від 31.01.11 не виконали.

Представник позивача у судовому засіданні подав заяву про долучення до справи  витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців щодо Національна всеукраїнської музичної спілки та щодо Закарпатського виробничого комбінату Всеукраїнської музичної спілки.

З матеріалів справи вбачається, що спірне майно належало Закарпатському виробничому комбінату Всеукраїнської музичної спілки до прийняття секретарем Національної всеукраїнської музичної спілки рішення №58 від 24.12.04 „Про передачу на баланс в оперативне управління (підпорядкування) будівлі та обладнання цілісного майнового комплексу Закарпатського виробничого комбінату в м. Ужгород по вул. Стрільничній, 34”.

Рішенням господарського суду Закарпатської області від 03.11.04 у справі №4/206 припинено державну реєстрацію юридичної особи Закарпатського виробничого комбінату Всеукраїнської музичної спілки.

З витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців вбачається, що Закарпатський виробничий комбінат Всеукраїнської музичної спілки знаходиться у стані припинення підприємницької діяльності згідно рішення господарського суду Закарпатської області від 03.11.04 №4/206, однак станом на 11.03.11 відомостей про його ліквідацію до Єдиного державного реєстру не внесено.

          Оскільки, рішення з господарського спору може вплинути на права або обов'язки Закарпатського виробничого комбінату Всеукраїнської музичної спілки щодо позивача у даному спорі, то суд вважає за необхідне з власної ініціативи, на підставі ст. 27 Господарського процесуального кодексу України, залучити вказану особу до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача.

У зв'язку з наведеним та забезпеченням сторонам прав наданих ст. 22 Господарського процесуального кодексу України, з метою витребування додаткових доказів, всебічного, повного й об'єктивного вирішення спору, розгляд справи належить відкласти.

Керуючись ст.ст. 22, 27, 69, 77, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд  

У Х В А Л И В :

залучити до участі у справі у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача – Закарпатський виробничий комбінат Всеукраїнської музичної спілки (Закарпатська область, м. Ужгород, вул. Стрільнична, 34, код 03963791).

Розгляд справи відкласти.

Наступне засідання відбудеться "28" березня 2011 р. о 15:00 год. у приміщенні господарського суду Закарпатської області за адресою: 88000, м. Ужгород,                                вул.  Коцюбинського, 2а, к. 406.

Зобов'язати позивача: направити третій особі Закарпатському виробничому комбінату Всеукраїнської музичної спілки позовну заяву та додані до неї документи, на підтвердження чого надати господарському суду докази (поштову квитанцію); подати господарському суду матеріали інвентаризації майна та завершення ліквідаційної процедури Закарпатського виробничого комбінату та докази, що засвідчують права на земельну ділянку, на якій розташований спірний об'єкт нерухомості по вул. Стрільничій, 34, м. Ужгород.  

                    Зобов'язати відповідача подати господарському суду: свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи; докази, які підтверджують факт передачі цілісного майнового комплексу Закарпатського виробничого комбінату Всеукраїнської музичної спілки на баланс Закарпатської обласної ради.

                    Зобов'язати третю особу (Управління Служби безпеки України в Закарпатській області) подати господарському суду свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи.

          Зобов'язати третю особу (Закарпатський виробничий комбінат Всеукраїнської музичної спілки) подати господарському суду: письмові пояснення по суті заявлених вимог з доказами в їх обґрунтування; свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи.

Явку представників сторін та третіх осіб у судове засідання визнати ОБОВ'ЯЗКОВОЮ

Суддя                                                                                             О.В. Васьковський

Дата ухвалення рішення12.03.2011
Оприлюднено31.03.2011
Номер документу14417153
СудочинствоГосподарське
Суть                                 визнання права власності на нерухоме майно

Судовий реєстр по справі —16/70

Ухвала від 17.09.2010

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Камишева Л.М.

Рішення від 16.03.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Манжур В.В.

Ухвала від 24.02.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Манжур В.В.

Ухвала від 25.12.2013

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Хома С.О.

Ухвала від 18.12.2013

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Хома С.О.

Ухвала від 18.10.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Хома С.О.

Ухвала від 04.10.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Хома С.О.

Ухвала від 20.09.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Хома С.О.

Ухвала від 07.09.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Хома С.О.

Ухвала від 22.06.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Здоровко Л.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні