Ухвала
від 01.03.2011 по справі 10/2023
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКА СЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"01" березня 2011 р. С права № 10/2023

Господарський суд Черкас ької області в особі судді Шу мка В.В., при секретарі судовог о засідання Кравцовій Ю.А., за участю ліквідатора Вінник а С.В., представника кредито ра:

ВАТ «Черкасиобленерго» - Забудського О.Д., за довір еністю,

розглянувши у відкритом у судовому засіданні мате ріали справи за заявою Ві дкритого акціонерного товар иства "Черкасиобленерго" в ос обі Катеринопільського РЕМ

до Сільськогосподарськог о товариства з обмеженою від повідальністю "Дружба"

про визнання банкрутом, -

ВСТАНОВИВ:

11 серпня 2009 року господарс ький суд Черкаської області за заявою кредитора порушив провадження у справі про бан крутство боржника.

20 серпня 2009 року постановою г осподарського суду Черкаськ ої області Сільськогоспода рське товариство з обмеженою відповідальністю "Дружба" ви знано банкрутом та відкрито процедуру його ліквідації.

Ліквідатором банкрута при значено арбітражного керуюч ого Вінника Сергія Васильо вича.

Згідно з поданим ліквідато ром реєстром вимог кредиторі в свої вимоги до боржника у лі квідаційній процедурі заяви ли:

- Відкрите акціонер не товариства "Черкасиоблене рго" в особі Катеринопільськ ого РЕМ - на суму 86 544,07 грн.;

- Державне підприємст во «Агентство з реструктуриз ації заборгованості підприє мств агропромислового компл ексу»- на суму 10 344,48 грн.

Всі заявлені вимоги визн ані ліквідатором у повному о бсязі.

До суду з клопотанням про за твердження ліквідаційного б алансу, звіту ліквідатора пр о проведену роботу по ліквід ації банкрута звернувся лікв ідатор.

В судовому засіданн і встановлено, що кошти та ма йно боржника відсутні, забор гованість не погашена.

Розглянувши матеріал и справи, звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс, заслу хавши пояснення представник а кредитора, ліквідатора, суд вважає, що ліквідатором вико нані всі необхідні дії для вс тановлення активів боржника . Враховуючи, що боржник припи нив свою статутну діяльність , майно та кошти для задоволен ня вимог кредиторів відсутні , звіт ліквідатора та ліквіда ційний баланс підлягають зат вердженню, а боржник, як юриди чна особа, ліквідації.

Керуючись ст.ст. 5, 32, 40, 52 З акону України „Про відновлен ня платоспроможності боржни ка або визнання його банкрут ом”, ст. 86 ГПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Сіл ьськогосподарського товари ства з обмеженою відповідаль ністю "Дружба", затвердити.

Сільськогосподарське то вариство з обмеженою відпові дальністю "Дружба", Черкаська область, Катеринопільский р айон, с. Шостакове, код 04934691, як юр идичну особу, ліквідувати у з в'язку з банкрутством.

Провадження у справі припи нити.

Ухвалу надіслати кредитор ам, ліквідатору Віннику С.В ., державному реєстратору, С ектору з питань банкрутства в Черкаській області, відділ у ДВС Катеринопілського райо нного управління юстиції.

Суддя В.В.Шумко

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення01.03.2011
Оприлюднено01.04.2011
Номер документу14427951
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —10/2023

Ухвала від 01.03.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Ухвала від 18.02.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Постанова від 16.07.2007

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Будішевська Л.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні