Ухвала
від 16.03.2011 по справі 2а-0870/1090/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ЗУПИНЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

16 березня 2011 року Справа № 2а-0870/1090/11

м. Запоріжжя

Запорізький окружний ад міністративний суд у складі :

головуючого - судді Татаринова Д.В.

при секретарі Сандига В.М.

розглянув у відкритому су довому засіданні адміністр ативну справу

за позовом: Державної подат кової інспекції у Жовтневому районі м. Запоріжжя,

до: Товариства з обмеж еною відповідальністю «Рем сантехмонтаж», м. Запоріжжя ,

про: припинення юрид ичної особи, -

за участю представників ст орін:

від позивача: не прибув;

від відповідача : не прибув;

ВСТАНОВИВ:

22 лютого 2011 року до Зап орізького окружного адмініс тративного суду надійшов адм іністративний позов Державн ої податкової інспекції у Жо втневому районі м. Запоріжжя до Товариства з обмеженою ві дповідальністю «Ремсантехм онтаж», в якому позивач проси ть припинити юридичну особу відповідача.

Представник позивача у суд ове засідання не прибув, до су ду надав клопотання про зупи нення провадження у справі, д о терміну встановленому судо м, у зв' язку з наданням додат кових доказів, а саме: оновле ної довідки з Єдиного держав ного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприєм ців. Клопотання просить розг лянути без його участі.

Клопотання представника п озивача не суперечить діючом у законодавству, не порушує ч иї - небудь права та охороню вані законом інтереси, прийм ається судом.

Представник відповідача у судове засідання не прибув, п ро час та місце розгляду спра ви повідомлявся належним чин ом, Документи направлені від повідачу, разом з повісткою п ро виклик, повернулись на адр есу суду з відміткою поштово го відділення «за закінчення м терміну зберігання».

Відповідно до ст. 41 КАС Украї ни, фіксування судового засі дання за допомогою звукозапи сувального технічного засоб у не здійснювалось.

Відповідно до п. 4 ч. 2 ст. 156 КАС У країни суд має право зупинит и провадження у справі за обґ рунтованим клопотанням стор они або третьої особи, яка зая вляє самостійні вимоги на пр едмет спору, - до терміну вст ановленого судом.

На підставі викладеного, вр аховуючи, що представнику по зивача необхідний час для на дання додаткових доказів по справі, суд вважає клопотанн я обґрунтованим, керуючись п . 4 ч. 2 ст. 156 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання представника п озивача задовольнити.

Зупинити провадження у спр аві № 2а-0870/1090/11 до 31 березня 2011 року.

Наступне судове засідання призначити на 31 березня 2011 рок у об 10 год. 00 хв.

Позивачу у судове засіданн я надати оновлену довідку з Є диного державного реєстру юр идичних осіб та фізичних осі б - підприємців.

Ухвала набирає законної си ли після закінчення строку п одання апеляційної скарги, я кщо вона не була подана у вста новлені строки. У разі поданн я апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасова но, набирає законної сили піс ля повернення апеляційної с карги, відмови у відкритті ап еляційного провадження або н абрання законної сили рішенн ям за наслідками апеляційног о провадження.

Ухвала може бути оска ржена в апеляційному порядку до Дніпропетровського апеля ційного адміністративного с уду через Запорізький окружн ий адміністративний суд шлях ом подачі в 5-денний строк з дн я проголошення ухвали (якщо у хвалу було постановлено без виклику особи, яка її оскаржу є, то в 5-денний строк з дня отри мання цією особою копії ухва ли) апеляційної скарги, з пода чею її копії відповідно до кі лькості осіб, які беруть учас ть у справі.

Якщо суб'єкта владних повно важень у випадках та порядку , передбачених частиною четв ертою статті 167 цього Кодексу, було повідомлено про можлив ість отримання копії ухвали суду безпосередньо в суді, то п'ятиденний строк на апеляці йне оскарження ухвали суду о бчислюється з наступного дня після закінчення п'ятиденно го строку з моменту отриманн я суб'єктом владних повноваж ень повідомлення про можливі сть отримання копії ухвали с уду.

Копія апеляційної скарги о дночасно надсилається особо ю, яка її подає, до суду апеляц ійної інстанції.

Суддя /підпис/ Д .В. Татаринов

31 березня 2011 року 10:00

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення16.03.2011
Оприлюднено05.04.2011
Номер документу14434560
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/1090/11

Ухвала від 31.03.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Постанова від 31.03.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Ухвала від 16.03.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Ухвала від 25.02.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні