Ухвала
від 31.03.2011 по справі 5010/659/2011-б-13/19
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАН О-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про порушення провадження у справі про банкрутство

31.03.11 Справа № 5010/659/2011-Б-13/19

Господарський суд Ів ано-Франківської області у с кладі судді Шкіндер П. А. , ро зглянувши матеріали справи

за заявою Товариство з обме женою відповідальністю "Коме рційні традиції", вул. Ірини Ві льди,1, м. Коломия, Івано-Франкі вська область,

до боржника Товариство з о бмеженою відповідальністю "К омерційні традиції", вул. Ірин и Вільди,1, м. Коломия, Івано-Фра нківська область,

про банкрутство,

визнав подані матеріали до статніми для прийняття заяви до розгляду.

ВСТАНОВИВ:

що відповідності до ріш ення Зборів Учасників ТзОВ "К омерційні традиції" від 02.11.10р. п рийнято рішення про припинен ня ТзОВ "Комерційні традиції " шляхом його ліквідації. Цим ж е рішенням ліквідатором ТзОВ "Комерційні традиції" призна чено Бакуна Павла Михайлович а, який проживає за адресою АДРЕСА_1 Наділений повнова женнями керівника товариств а відповідно до установчих д окументів даного товариств а та чинного законодавства У країни.

Враховуючи рішення Зборі в Учасників ТзОВ "Комерційні традиції" від 02.11.10р. "Про банкр утство ТзОВ "Комерційні трад иції" шляхом процедури банк рутства відповідно до ст. 51 За кону України "Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м", заявник звернувся до госп одарського суду з позовною з аявою про порушення провадже ння по справі про визнання бо ржника банкрутом.

Враховуючи, що заявник зді йснив всі заходи, що передбач ені ліквідаційною процедур ою встановленою Законом Укр аїни "Про господарські товар иства", суд приходить до висно вку про доцільність призначе ння заяви до розгляду у судов ому засіданні.

Відповідно до ч. 2 ст. 41 ГПК Укр аїни, провадження у справах п ро банкрутство здійснюється у порядку, передбаченому цим кодексом з врахуванням вимо г Закону України “Про віднов лення платоспроможності бор жника або визнання його банк рутом”, норми якого, як спеціа льні норми права, превалюють у застосуванні над загальни ми нормами Господарського пр оцесуального кодексу Україн и.

Відповідно до ст. 2 ГПК Укра їни та ч.2 ст. 6 Закону України “П ро відновлення платоспромож ності боржника або визнання його банкрутом” господарськ ий суд порушує справу про бан крутство за письмовою заявою кредитора чи боржника.

Законом встановлено різні підстави порушення пр овадження у справі про банкр утство залежно від того, хто с аме (кредитор чи боржник) звер тається до господарського су ду з відповідною заявою.

Відповідно до ст. 51 Зако ну України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ” (особливості застосування процедури банкрутства до боржника, що ліквідуєт ься власником) якщо вартості майна боржника - юридичної ос оби, щодо якого прийнято ріше ння про ліквідацію, недостат ньо для задоволення вимог кр едиторів, така юридична ос оба ліквідується в порядк у, передбаченому цим Законо м. У разі виявлення зазначени х обставин ліквідатор (лікві даційна комісія) зобов'язан і звернутися в господарськ ий суду із заявою про порушен ня справи про банкрутство та кої юридичної особи.

За таких обставин, с уд визнав подані матеріали д остатніми для прийняття заяв и до розгляду та доцільністю призначення заяви про визна ння боржника банкрутом до ро згляду.

Керуючись ст. 1, ст. 51 Закону України "Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом",ст. 4 -1, ст. 86 Господарського процесу ального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1. Прийняти позовну заяву про визнання боржника банкр утом та порушити провадження по справі про визнання ТзОВ "Комерційні традиції" (м.Колом ия, вул. Ірини Вільде,1 -код ЄДР ПОУ 35855786)- банкрутом

2..Призначити судове засі дання на 21.04.2011року на 10-30год. Явку представників сторін визнати обов"язковою, засіда ння відбудеться в приміщенні господарського суду Івано-Ф ранківської області (адреса: м.Івано-Фрківськ, вул.Шевченк а 16, кабінет № 22).

Суддя Шкіндер П.А.

Дану ухвалу направити:

- ініціюючому кредитору (в ул.І.Вільде,1 офіс 3,Коломия,Кол омийський район, Івано-Франк івська область,78200);

- боржнику (вул.І.Вільде,1 офі с 3,Коломия,Коломийський райо н, Івано-Франківська область ,78200);

- державному реєстратору з а місцезнаходженням банкрут а (м. Коломия, п-т Грушевсько го1/1);

- Івано-Франківському обла сному відділу з питань банкр утства (вул. С.Стрільців, 15, м . Івано-Франківськ, 76000);

Виготовлено в КП "Документообіг госп. судів"


Кучма І. І. 31.03.11

Дата ухвалення рішення31.03.2011
Оприлюднено04.04.2011
Номер документу14523157
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство, визнав подані матеріали до статніми для прийняття заяви до розгляду

Судовий реєстр по справі —5010/659/2011-б-13/19

Ухвала від 14.07.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 30.06.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 15.06.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Постанова від 21.04.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 31.03.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні