Ухвала
від 29.03.2011 по справі 5015/12/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВС ЬКОЇ ОБЛАСТІ

79014, м. Львів, вул. Личаківська, 128

УХВАЛА

29.03.11 Справа№ 5015/12/11

Господарський суд Львівс ької області у складі судді Г утьєвої В.В. при секретарі Куц ик І.М. розглянув у відкрит ому судовому засіданні справ у за заявою Державної податк ової інспекції у Сколівськом у районі Львівської області, м. Сколе Львівської області п ро банкрутство Приватного пі дприємства „Екопаливо”, с. Гр ебенів Сколівського району Л ьвівської області за участю ліквідатора Ріжніва М.І. та пр едставників кредиторів: Змін чак Л.В. - гол. державного пода ткового інспектора ДПІ у Ско лівському районі Л/о.

Відповідно до ст.20 ГПК України сторонам роз' ясне но право відводу судді. Відво ду судді заявлено не було. На п ідставі ст.22 ГПК України роз' яснено процесуальні права та обов' язки сторін

ВСТАНОВ ИВ:

Державна податкова інспе кція у Сколівському районі Л ьвівської області звернулас ь у суд із заявою про банкрутс тво Приватного підприємства „Екопаливо” у порядку, встан овленому ст.52 Закону України “ Про відновлення платоспромо жності боржника або визнання його банкрутом”.

Ухвалою суду від 06.01.2011 р. поруш ено провадження у справі та в ведено мораторій на задоволе ння вимог кредиторів.

Постановою від 20.01.2011 р. Приват не підприємство „Екопаливо” визнано банкрутом та відкри то ліквідаційну процедуру. Л іквідатором у справі признач ено арбітражного керуючого Р іжніва М.І. (ліцензія сер ії НОМЕР_1 від 24.02.2010р.), якого с уд зобов' язав забезпечити в иконання ліквідаційної проц едури у встановленому законо м порядку та подати суду звіт про виконану роботу і ліквід аційний баланс на затверджен ня. Оголошення про визнання б оржника банкрутом та відкрит тя ліквідаційної процедури о публіковане 23.02.2011 р. в офіційном у друкованому органі - газеті “Урядовий кур' єр” за № 34(4432).

Ліквідатор банкрута подав суду звіт про виконану робот у і ліквідаційний баланс на з атвердження, а також подав кл опотання про затвердження зв іту та ліквідаційного баланс у. До звіту ліквідатора додан о відповіді на подані ліквід атором повідомлення і запити щодо виявлення майна банкру та.

З ліквідаційного балансу т а доданих документів вбачаєт ься, що заборгованість банкр ута перед ДПІ у Сколівському районі Львівської області с тановить 850,00 грн. Вказана сума не погашена у зв' язку з відс утністю майнових активів у б анкрута. Відповідно до ч.6 ст.31 З акону України „Про відновлен ня платоспроможності боржни ка або визнання його банкрут ом” вимоги, не задоволені за н едостатністю майна, вважають ся погашеними. Ознак фі ктивного банкрутства або дов едення до банкрутства арбітр ажним керуючим не виявлено у зв' язку з неможливістю вст ановлення місцезнаходження підприємства та документів, які б підтверджували фінанс ово-господарську діяльність товариства.

Пропозицій від інвесторі в, засновників підприємства стосовно поліпшення фінансо вого становища підприємства не надходило. Таким чином, под аний ліквідатором для розгля ду господарським судом Львів ської області звіт ліквідато ра та ліквідаційний баланс П риватного підприємства „Еко паливо” підлягає затвердже нню, а підприємство - ліквідац ії.

Керуючись ст.32, п.6.ст.40, ст.52 Зак ону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ”, ст.86 ГПК України, суд -

УХВАЛИВ:

1. Звіт ліквіда тора та ліквідаційний баланс Приватного підприємства „Ек опаливо” (82634, Львівська обл., Ск олівський р-н, с. Гребенів, вул . Шевченка, 28, код ЄДРПОУ 35834656) зат вердити.

2. Приватне підприємство „ Екопаливо” (82634, Львівська обл., Сколівський р-н, с. Гребенів, в ул. Шевченка, 28, код ЄДРПОУ 35834656) л іквідувати.

3. Провадження у справі про банкрутство Приватного підприємства „Екопаливо” пр ипинити.

4. Копію ухвали надіслати к редитору, банкруту, ліквідат ору банкрута, Державному орг ану з питань банкрутства, ВДВ С Сколівського РУЮ та держав ному реєстратору.

Суддя Гутьєва В.В.

СудГосподарський суд Львівської області
Дата ухвалення рішення29.03.2011
Оприлюднено05.04.2011
Номер документу14575635
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5015/12/11

Ухвала від 29.03.2011

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

Постанова від 20.01.2011

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні