Постанова
від 25.09.2006 по справі б-24/36-05
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Б-24/36-05

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під'їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,  

тел. приймальня (057) 705-14-50, тел. канцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


УХВАЛА

про затвердження ліквідаційного балансу

"25" вересня 2006 р.                                                             Справа № Б-24/36-05

вх. № 2670/2-24

Суддя господарського суду Плахов О.В.

при секретарі судового засідання Колесан Д.О.

за участю представників сторін:

представник кредитора: Головко Анна Іванівна, дов. № 1352/10-026 від 07.04.2006р., Красноградська МДПІ Харківської області;

ліквідатор: Чаговець Тетяна Пилипівна, ліцензія арбітражного керуючого серія АБ №116164 від 24.12.2004р.

По справі  за заявою Красноградської міжрайонної ДПІ м. Красноград

до ВАТ "Зачепилівське районне підприємство по виконанню агрохімічних робіт "Райагрохімія"

про визнання банкрутом  

ВСТАНОВИВ:

Ліквідатор – арбітражний керуючий Чаговець Т..П. надала суду звіт провиконану роботу по ліквідації банкрута, ліквідаційний баланс і документи, що свідчать про виконання ліквідаційної процедури підприємства визнаного, судом банкрутом.

Представник кредитора та ліквідатор до початку слухання справи надали заяву про розгляд справи з фіксацією судового процесу за допомогою ведення протоколу судового засідання в паперовій формі, з відображенням в ньому інформації відповідно до частини 2 статті 81-1 Господарського процесуального кодексу України. При цьому заявили, що фіксація судового процесу шляхом ведення протоколу в паперові формі не завадить їм в реалізації їх процесуальних прав, передбачених господарським процесуальним кодексом України.

Розглянувши наданий суду звіт  ліквідатора і ліквідаційний баланс, документи що свідчать про виконання ліквідаційної процедури, вислухавши пояснення  ліквідатора,  суд встановив, що після визнання відкритого акціонерного товариства „Зачепилівське районне підприємство по виконанню агрохімічних робіт „Райагрохім” код 05491089 банкрутом, призначення ліквідатора і відкриття ліквідаційної процедури, ліквідатором виявлено та реалізовано майно банкрута на суму 15018,40 грн. Кошти від продажу майна були витрачені на відшкодування витрат та оплату послуг ліквідатора.  В судовому засіданні ліквідатор пояснив суду, що немає ніяких доказів, які б свідчили про наявність у банкрута будь-яких активів, розрахунки з кредиторами  не зроблені в зв'язку з відсутністю у банкрута активів, які б можна було направити на задоволення вимог кредиторів. Поточні рахунки в установах банку закрито. Печатка та штампи банкрута знешкоджені, про що суду надано відповідну довідку. Документи довгострокового зберігання до архіву не здавалися у зв'язку з їх відсутністю, установчі документи, свідоцтво про державну реєстрацію банкрута визнані недійсними, про що суду надано відповідні докази, ліквідатор сповістив державні органи про завершення ліквідаційної процедури і зняття банкрута з обліку в зв'язку з закінченням ліквідаційної процедури.   

Також,  ліквідатор Чаговець Т.П. звернулася до суду з клопотанням про затвердження розміру оплати його праці  за роботу по ліквідації банкрута з посиланням на те, що вказані умови оплати праці узгоджені і затверджені на засіданні комітету кредиторів (протокол № 1 від 18 квітня 2006р.)

Враховуючи, що ліквідатор  виконав всі роботи по ліквідації банкрута, суду надані документи, що свідчать про ліквідацію банкрута, у тому числі, ліквідаційний баланс з непогашеною кредиторською заборгованістю  в зв'язку з відсутністю активів, які можна було б направити на погашення кредиторської заборгованості, при таких обставинах суд вважає за необхідне затвердити ліквідаційний баланс, затвердити оплату праці ліквідатора, припинити провадження по справі.

Керуючись ст. 86 ГПК України, ст.ст. 40, 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”; -

УХВАЛИВ:

Затвердити наданий суду звіт ліквідатора і ліквідаційний баланс.

Ліквідувати юридичну особу –  відкрите акціонерне товариство „Зачепилівське районне підприємство по виконанню агрохімічних робіт „Райагрохім”, зареєстроване розпорядженням №272 від 28.10.97р. Зачепилівської райдержадміністрації Харківської області, перереєстроване Зачепилівською райдержадміністрацією Харківської області реєстраційний № 152 від 01.10.99р., код 05491089, місцезнаходження: Україна, Харківська область, Зачепилівський район,  с.м.т. Зачепилівка, вул. Будівельників, буд. 15.

Визнати вимоги кредиторів, не задоволені у зв'язку з недостатністю майна, погашеними.

Затвердити умови оплати праці арбітражному керуючому Чаговець Т.П.,  узгоджені та затверджені на засіданні комітету кредиторів (протокол № 1 від 18 квітня 2006р.).

Зобов'язати державного реєстратора провести державну реєстрацію припинення юридичної особи - банкрута, внести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців запис про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи та передати органам державної статистики, державної податкової служби, Пенсійного фонду України, фондів соціального страхування повідомлення про проведення державної реєстрації припинення для знаття юридичної особи з обліку.

Зобов'язати державні органи, в яких знаходився на обліку банкрут, зняти з обліку  відкрите акціонерне товариство „Зачепилівське районне підприємство по виконанню агрохімічних робіт „Райагрохім” код 05491089.

Провадження у справі припинити.

Ухвалу направити ліквідатору, державному реєстратору для припинення державної реєстрації юридичної особи в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, Харківському обласному управлінню державної статистики, Харківському обласному управлінню юстиції, державному органу з питань банкрутства, Красноградській МДПІ Харківської області, УПФУ Зачепилівського району Харківської області, Зачепилівському районному центру зайнятості Харківської області, ДВС Зачепилівського району Харківської області, Харківському обласному центру зайнятості, АК „Харківобленерго”, Фонду соціального страхування України з тимчасової втрати працездатності Харківської області, Харківському територіальному управлінню Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, РВ ФДМУ по Харківській області.

Суддя                                                                                            Плахов О.В. 

Дата ухвалення рішення25.09.2006
Оприлюднено28.08.2007
Номер документу145948
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б-24/36-05

Постанова від 25.09.2006

Господарське

Господарський суд Харківської області

Плахов О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні