Ухвала
від 29.03.2011 по справі 16/251/10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Запорізької області

УХВАЛА

29.03.11 Спр ава № 16/251/10

Суддя Ніколаєнко Р.А .

Кредитори:

1. відділення виконавчої дирекції Фонду с оціального страхування від н ещасних випадків на виробниц тві та професійних захворюва нь України в м.Запоріжжі, 69001, м.З апоріжжя, бульв.Шевченка, 23,

2. Запорізьке обласне в ідділення Фонду соціальног о страхування з тимчасової в трати працездатності в особі Виконавчої дирекції, 69600, м. Зап оріжжя, вул.Сєдова,12

3. Управління Пенсійного фонду України в Комунарсько му районі м.Запоріжжя, 69104, м.Зап оріжжя, вул.Чумаченка, 13-а

4. комунальне підпри ємство “Водоканал”, 69002, м.Запор іжжя, вул.Артема, 61, код ЄДРПОУ 0 3327121

5. фізична особа-підпр иємець ОСОБА_1, АДРЕСА_1 , ідент.номер НОМЕР_1

6. Державна податкова інспекція у Комунарському р айоні м.Запоріжжя, 69050, вул.Оран жерейна,23

Боржник - товариств о з обмеженою відповідальніс тю “Агроплемтрейд”, 69050, м.Запо ріжжя, вул.Східна, 8-В, код ЄДРПО У 35888990

Банк здійснюючій розра хунково-касове обслуговуван ня боржника -

1. філія ВАТ “ВІЕЙБІ БАНК”, м.Запоріжжя

2. ПАТ “БМ Банк”, м.Запор іжжя

про банкрутство

Ліквідатор арбітражний керуючий Швець Д.І.

Суддя Нік олаєнко Р.А.

Представники:

від кредитора 1: Маркова Н.В.( дов. №04/1 від 04.01.2011)

від кредитора 3: Голуб В.О . ( дов. № 76/12 від 06.01.2011)

від кредитора 5: ОСОБА_2 . ( дов. № 4425 від 08.12.2010)

від боржника: ліквідато р Швець Д.І.

В С Т А Н О В И В :

Постановою господарс ького суду Запорізької облас ті від 09.12.2010 у справі №16/251/10 ТОВ “Аг роплемтрейд” визнано банкру том, відкрито ліквідаційну п роцедуру, ліквідатором банкр ута призначено арбітражног о керуючого Швець Д.І.

На розгляд господарс ького суду лiквiдатором надан о звiт та ліквідаційний балан с ТОВ “Агроплемтрейд”, а тако ж звіт арбітражного керуючог о про оплату послуг та витрат и ліквідатора по справі.

До реєстру вимог кредито рів банкрута ліквідатором вк лючено

1.ВВД Фонду соціального стра хування від нещасних випадкі в на виробництві та професій них захворювань України в м.З апоріжжі з вимогами до боржн ика в розмірі 386,68 грн. другої че рги задоволення, які в повном у обсязі погашені.

2. ЗОВ ВД Фонду соціального с трахування з тимчасової втра ти працездатності з вимогами до боржника в розмірі 723,28 грн. д ругої черги задоволення, які погашені в повному обсязі.

3. Управління Пенсійного фон ду України в Комунарському р айоні м.Запоріжжя з вимогами до боржника в розмірі 15 410,50 грн. , з яких 14 716,43 грн. другої черги за доволення та 694,07 грн. шостої че рг задоволення. Вимоги УПФУ д ругої черги задоволення пога шені в повному обсязі.

4. Державна податкова інспек ція в Комунарському районі м .Запоріжжя з вимогами до борж ника в розмірі 266668,65 грн., з яких 20 8846,92 грн. третьої черги задовол ення та 57821,73 грн. шостої черги за доволення.

5. Комунальне підприємство “ Водоканал”, м.Запоріжжя з вим огами до боржника в розмірі 277 ,44 грн. четвертої черги задово лення.

6. ФОП ОСОБА_1, м.Запоріжжя з вимогами до боржника в розм ірі 545000,00 грн. четвертої черги за доволення.

Згідно зі звітом арбітражн ого керуючого оплата послуг ти витрати ліквідатора скла ли 102754,15 грн., віднесені до вимог першої черги задоволення та підтвердженні матеріалами л іквідпроцедури. Вимоги погаш ені в повному обсязі.

Окремо до реєстру вимог кре диторів ліквідатором включе но заборгованість банкрута п о заробітній платі в розмірі 33419,46 грн. другої черги задоволе ння, які також погашені в повн ому обсязі.

ДПІ у Комунарському райо ні в судове засідання не з”яв илась, заперечень щодо затве рдження звіту, ліквідації ба нкрута не висловила, направи ла на адресу суду копію заяви ліквідатору про грошові вим оги, якою просить включити до реєстру вимоги в розмірі 266668,65 г рн.

Зазначені вимоги ліквідат ором визнані в повному обсяз і та включені до реєстру вимо г кредиторів.

Ліквідатор в судовому засі данні звіти підтримав, проси ть їх затвердити, також зазна чив, що ДПІ було проведену поз апланову перевірку, за її рез ультатами складено акт та ви ставлені податкові повідомл ення-рішення, вимоги ДПІ вклю чені до реєстру.

Присутні в судовому засіда нні кредитори також звіти лі квідатора підтримали, запере чень щодо їх затвердження, лі квідації банкрута не мають.

Ліквідатором до матеріалі в ліквідаційної процедури до лучено протоколи засідання к омітету кредиторів від 04.03.2011 та від 28.03.2011, якими закріплені нас тупні рішення комітету : визн ати дії ліквідатора з провед ення ліквідпроцедури достат німи, своєчасними та вичерпн ими, обов”язати ліквідатора надати звіт на затвердження суду; затвердити звіт арбітр ажного керуючого про оплату послуг та витрати при провед енні ліквідаційної процедур и.

В ході ліквідпроцедури лік відатором було виявлено неру хомість зареєстровану за бан крутом, а саме комплекс за адр есою: Запорізька область, Зап орізький район, с.Лежине, вул.. Центральна,121, яку ліквідаторо м реалізовано, кошти спрямов ані на погашення кредиторськ ої заборгованості. Інших об” єктів нерухомого майна за да ними БТІ у банкрута не виявле но.

Також виявлено дебіторськ у заборгованість перед банкр утом ТОВ “Укрспецтрейд Коорп орейшен”, що за згоди комітет у кредитора було відчужено Ф ОП Черкашину І.І. за 2000грн., грош ові кошти також направлені н а погашення кредиторської за боргованості та витрат пов”я заних з ліквідпроцедурою.

Підстави для відкладення р озгляду справи відсутні, лік відатором вжито всіх заходів по здійсненню та завершенню ліквідаційної процедури вст ановлені Законом України “Пр о відновлення платоспроможн ості боржника або визнання й ого банкрутом”.

Згідно з матеріалами справ и та документами, що підтверд жують проведену ліквідаційн у процедуру, зокрема - інфор маційними довідками органів ДАІ, статистики, ЦДЗК, Держтех нагляду рухоме майно за банк рутом не зареєстроване, корп оративних прав банкрут не ма є, виконавчих документів про стягнення з боржника на вико нанні не перебуває, за даними витягів з Єдиного реєстру за борон відчуження об”єктів не рухомого майна та обтяжень р ухомого майна, що містяться в матеріалах справи, в Державн ому реєстрі заборон та обтяж ень не зареєстровано, грошов і кошти на рахунках у банківс ьких установах відсутні.

Виконана ліквідатором роб ота та заходи, що вживались дл я виявлення та розшуку майна боржника, дали можливість на лежним чином сформувати паси в боржника.

Майно, виявлене за результа тами інвентаризації активів ТОВ “Агроплемтрейд”, реаліз овано ліквідатором.

Оцінивши звіт, що відповіда є вимогами ст. 32 Закону Україн и “Про відновлення платоспро можності боржника або визнан ня його банкрутом,” та ліквід аційний баланс, матеріали, що стосуються здійснення лікві даційної процедури, вислухав ши ліквідатора, кредиторів, с уд вважає за необхідне звіт л іквідатора та ліквідаційний баланс банкрута затвердити, також затвердити звіт арбіт ражного керуючого про оплату послуг та витрати ліквідато ра по справі.

Враховуючи що за результа тами ліквідаційного балансу у банкрута не залишилось май на для здійснення статутної діяльності ТОВ “Агроплемтре йд”, м.Запоріжжя слід ліквіду вати, провадження у справі пр ипинити.

Відповідно до ч.6 ст.31 Закону України “Про відновлення пл атоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом” вимоги не задоволені за недо статністю майна вважаються погашеними.

Керуючись ст.ст. 5, 32, 34, ч.6 ч.1 ст .40 Закону України “Про віднов лення платоспроможності бор жника або визнання його банк рутом”, ст.86 Господарського пр оцесуального кодексу Украї ни, суд

УХВАЛИВ:

Звіт арбітражного керую чого про оплату послуг та вит рати ліквідатора, звіт лікві датора та ліквідаційний бала нс ТОВ “Агроплемтрейд”, м.Зап оріжжя - затвердити.

Банкрута ТОВ “Агроплемтре йд”, м. Запоріжжя - ліквідува ти.

Провадження у справі припи нити.

Вимоги не задоволені за н едостатністю майна вважати погашеними.

Ліквідатору передати до ар хіву фінансово-господарські документи банкрута.

Примірники ухвали надісл ати кредиторам, ліквідатору, банкруту, банкам, державному реєстратору виконавчого ком ітету Запорізької міської ра ди, Комунарському ВДВС Запор ізькому МУЮ, Головному управ лінню статистики у Запорізьк ій області, відділу з питань б анкрутства у Запорізькій обл асті.

Суддя Р.Ніколаєнко

СудГосподарський суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення29.03.2011
Оприлюднено09.04.2011
Номер документу14638165
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —16/251/10

Ухвала від 14.09.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 23.11.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 22.09.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 10.09.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 29.03.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 14.03.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Постанова від 09.12.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні