Ухвала
від 31.03.2011 по справі 27/54б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬК ИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

8304 8, м.Донецьк, вул.Артема, 157

У Х В А Л А

ПРО В ІДКЛАДЕННЯ РОЗГЛЯДУ СПРАВИ

31.03.11 р. Спра ва № 27/54б

за заявою кредитора (заявн ика) Макіївської об' єднаної державної податкової інспек ції м.Макіївка

до боржника Приватного під приємства „Торгівельний дім „Метизи та бетони Донбасу” м .Макіївка

про визнання банкрутом

Суддя С.С.Тарапата

Представники сторін:

від кредитора - Нетребич Л .В. (за довір.)

від боржника - не з' явивс я

Господарським судом Донец ької області ухвалою від 22.03.11р . порушена справа про банкрут ство Приватного підприємств а „Торгівельний дім „Метизи та бетони Донбасу” м.Макіївк а відповідно до ст.52 Закону Ук раїни „Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом”. Дано ю ухвалою розгляд справи при значено в судовому засіданні на 31.03.11р., кредитора зобов' яза но представити суду необхідн і документи.

Ухвала про порушення справ и про банкрутство також була направлена на адресу Управл іння з питань банкрутства у Д онецькій області Державного департаменту з питань банкр утства 22.03.11р.

В судовому засіданні 31.03.11р. п редставник кредитора надав в итребувані судом документи, окрім заяви про згоду на приз начення ліквідатором по спра ві.

Також в судовому засіданні 31.03.11р. представник Макіївсько ї об' єднаної державної пода ткової інспекції м.Макіївка звернувся до суду з клопотан ням б/н від 30.03.11р., в якому на під ставі ч.4 ст.52 Закону України “П ро відновлення платоспромож ності боржника або визнання його банкрутом” просить суд направити ухвалу про порушен ня справи про банкрутство Уп равлінню з питань банкрутств а у Донецькій області Держав ного департаменту з питань б анкрутства та зобов' язати з абезпечити участь у справі л іквідатора з числа представн иків державного органу з пит ань банкрутства.

Розглянувши в судовому зас іданні вказане клопотання Ма кіївської об' єднаної держа вної податкової інспекції м. Макіївка суд встановив:

В силу частин 2-3 ст.52 Закону Ук раїни “Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом” госпо дарський суд у двотижневий с трок з дня винесення ухвали п ро порушення провадження у с праві про банкрутство відсут нього боржника виносить пост анову про визнання відсутньо го боржника банкрутом, відкр иває ліквідаційну процедуру і призначає ліквідатором ін іціюючого кредитора за згодо ю останнього. У разі виявленн я майна відсутнього боржника ліквідатора має бути заміне но за клопотанням кредитора арбітражним керуючим, про що господарський суд виносить ухвалу.

Про виявлення майна відсут нього боржника в клопотанні Макіївської об' єднаної дер жавної податкової інспекції м.Макіївка не зазначено.

Доданими до заяви про поруш ення справи про банкрутство документами факт наявності у боржника майна не підтвердж ується.

За таких обставин у суда від сутні підстави для зобов' яз ання Управління з питань бан крутства у Донецькій області Державного департаменту з п итань банкрутства забезпечи ти участь у справі ліквідато ра з числа працівників держа вного органу з питань банкру тства

За результатами розгляду в судовому засіданні клопотан ня Макіївської об' єднаної д ержавної податкової інспекц ії м.Макіївка суд вважає, що пі дстави для його задоволення відсутні, у зв' язку з чим в йо го задоволенні відмовляє.

Присутній в судовому засід анні представник кредитора п овідомив, що кандидатура арб ітражного керуючого для приз начення ліквідатором по спра ві не визначена. Згода на приз начення ліквідатором по спра ві Макіївською об' єднаною д ержавною податковою інспекц ією м.Макіївки суду не надана .

Крім того в судовому засіда нні виникла необхідність в о триманні від кредитора додат кових документів.

З огляду на вищевикладене с уд визнає за необхідне розгл яд справи відкласти.

Враховуючи викладене та ке руючись п.1 ст.5, ст.52 Закону Укра їни “Про відновлення платосп роможності боржника або визн ання його банкрутом”, ст.ст. 38, 7 7, 86 ГПК України, господарський суд

У Х В А Л И В:

Відкласти розгляд справи на 10:30 год. 19.04.11 року.

Кредитору надати суду заяв у про згоду на призначення лі квідатором по справі чи визн ачити кандидатуру арбітражн ого керуючого для призначенн я ліквідатором по справі, зая ву обраної кандидатури арбіт ражного керуючого про згоду на призначення ліквідатором по справі надати суду; предст авити суду докази повноважен ь в.о. начальника ОСОБА_1.

Боржнику подати відзив на з аяву про порушення справи пр о банкрутство відповідно до пунктів 2, 3 ст.11 Закону України „Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом”, документи , що підтверджують правовий с татус підприємства, довідку про включення до ЄДР на день р озгляду справи, баланс та фін ансовий звіт за останній зві тний період.

Відмовити в задоволенні кл опотання Макіївської об' єд наної державної податкової і нспекції м.Макіївка б/н від 30.03. 11р.

Явка представників кредит ора та боржника в судове засі дання обов' язкова.

Суддя Тарапата С.С .

СудГосподарський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення31.03.2011
Оприлюднено11.04.2011
Номер документу14640518
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —27/54б

Ухвала від 02.02.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 03.01.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 24.10.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 21.07.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Постанова від 19.04.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 31.03.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 22.03.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 29.09.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 26.08.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 26.08.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні