Ухвала
від 07.04.2011 по справі б-13/113
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАН О-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

07 квітня 2011 р. Справа № Б-13/113

Господарський суд Іван о-Франківської області у скл аді

судді Шкіндера П. А.

при секретарі судового зас ідання Кучмі І.І.

розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріал и справи

за заявою: Товарис тва з обмеженою відповідальн істю "АГРОІНВЕСТЗБУТ"

вул. Галиць ка, 20, м.Рогатин, Івано-Франківс ька область,77000

до боржника: Товариств а з обмеженою відповідальніс тю "АГРОІНВЕСТЗБУТ"

вул. Галиць ка, 20, м.Рогатин, Івано-Франківс ька область,77000

про визнання боржник а банкрутом

за участю представників сторін:

від заявника ( боржника): представники не з'явилися

ліквідатор: арбітражни й керуючий Юрків В.В. (ліцензія серії НОМЕР_1 від 19.12.09)

ВСТАНОВИВ:

заявником (боржником ) Товариством з обмеженою від повідальністю "АГРОІНВЕСТЗБ УТ" ( вул. Галицька, 20, м.Рогатин) подано до суду заяву про пору шення справи про банкрутство в порядку ст.51 Закону України "Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом".

Відповідно до ч. 2 ст. 41 ГПК Ук раїни, провадження у справах про банкрутство здійснюєтьс я у порядку, передбаченому ци м кодексом з врахуванням вим ог Закону України “Про відно влення платоспроможності бо ржника або визнання його бан крутом”, норми якого, як спеці альні норми права, превалюют ь у застосуванні над загальн ими нормами Господарського п роцесуального кодексу Украї ни.

Постановою господарського суду Івано-Франківської обл асті від 30.12.2010 року порушено про вадження у справі про банкру тство "АГРОІНВЕСТЗБУТ" ( вул. Г алицька, 20, м.Рогатин, Івано-Фра нківська область,77000); визнано й ого банкрутом; відкрито щодо нього ліквідаційну процедур у на три місяці; призначено лі квідатором по дані справі ар бітражного керуючого Юрківа Володимира Васильовича (АД РЕСА_1, ліцензія серії НОМ ЕР_1 від 19.12.09 ); припинено повно важення органів управління Т зОВ"АГРОІНВЕСТЗБУТ"; зобов' язано ліквідатора Юрківа В.В . подати оголошення до офіцій ного друкованого органу в га зеті "Урядовий кур' єр" або "Г олос України" про визнання то вариства банкрутом та про в ідкриття ліквідаційної проц едури у п' ятиденний строк з дня прийняття постанови про визнання банкрутом та призн ачено судове засідання по ро згляду та затвердженню лікві даційного балансу та звіту л іквідатора.

Представники заявника (бор жника) в судове засідання не з "явилися, хоча належним чином були повідомлені про дату, ча с та місце проведення судово го засідання.

В судовому засіданні ліквідатор боржника заявлен ий звіт та ліквідаційний бал анс підтримав та просить суд про їх затвердження.

Розглянувши матеріали с прави, вислухавши ліквідатор а боржника, суд виходить з нас тупного.

Публікація оголошення про визнання боржника банкр утом та відкриття ліквідаці йної процедури відбулась в г азеті "Голос України" від 29 січ ня 2011року № 17.

З поданого ліквідаційно го балансу вбачається відсут ність основних засобів, това рів, майна та грошових коштів для задоволення вимог креди торів на загальну суму 332600грн .

Ліквідатором проводивс я пошук майна банкрута, для чо го подавались запити до Іван о-Франківського обласного бю ро технічної інвентаризації таРогатинської інспекції де ржавного технічного нагляду , Управління держкомзему в Ро гатинському районі

З вказаних установ наді йшли довідки, в яких вказуєть ся про відсутність зареєстр ованої нерухомості та трансп ортних засобів. Відомостей п ро наявність дебіторської з аборгованості немає.

Керівництво та органи уп равління банкрута відсутні. Бухгалтерських чи інших доку ментів, які підлягають збері ганню не виявлено.

До боржника з майновими вимогами звернулось ТзОВ "Ук рагро-5" м.Рогатин, вул.галицьк а,20/1 з майновими вимогами 332600,00г рн.

В зв”язку з відсутністю майна та майнових активів, ві дповідно до п.2. ст.32 і п.6. ст.40 Зако ну України України “Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом”, майнові вимоги кре диторів з якими кредитори зв ернулись до господарського с уду та майнові вимоги кредит орів, які не заявили вимоги, вв ажати погашеними. У відповід ності до п.6.ст. 31 Закону України „Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом” слід вважа ти дані вимоги погашеними та такими, що підлягають списан ню.

Під час проведення лікв ідаційної процедури боржник а пропозицій від санаторів, інвесторів та інших осіб, баж аючих провести фінансове оз доровлення боржника не надхо дило.

Отже, суд приходить до вис новку про відсутність можлив ості відновлення платоспром ожності боржника в ході лікв ідаційної процедури.

Таким чином , ліквідато ром вжито всіх заходів по в иявленню майна підприємства -банкрута однак, майна не вияв лено, тому ліквідатор просит ь господарський суд затверди ти ліквідаційний звіт та бал анс по цьому підприємству і л іквідувати його як юридичну особу.

Крім того, ліквідатор Юр ків В. просить затвердити оп лату праці та витрати ліквід атора по проведенню ліквіда ційної процедури відповідно до Закону України “Про відно влення платоспроможності бо ржника або визнання його бан крутом" в сумі 2000,00грн. та відшк одувати йому витрати на публ ікацію оголошення в розмірі 200грн.

Відповідно до ст. 12 За кону України “Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м” оплата послуг арбітражног о керуючого (розпорядника ма йна, керуючого санацією, лік відатора) за кожен місяць зді йснення ним своїх повноваже нь встановлюється та випла чується в розмірі, встановл еному комітетом кредиторів і затвердженому господарськ им судом, якщо інше не встано влено цим Законом, але не мен ше двох мінімальних заробі тних плат та не більше сер едньомісячної заробітної пл ати керівника боржника за ос танні дванадцять місяців йо го роботи перед порушенням п ровадження у справі про банк рутство. Отже, клопотання лік відатора слід задоволити.

Відповідно до ст. 40 Зак ону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом " підставою для припинення пр овадження у справі є затверд ження звіту ліквідатора в по рядку, передбаченому ст. 32 цьо го Закону.

Керуючись ст. 5, ,ст.ст.3-1, 12, 22, 23, 32, ст.40, ст.51 Закону України "Про в ідновлення платоспроможнос ті боржника або визнання йог о банкрутом", ст. 86, , ч. 2 ст.4-1 Госпо дарського процесуального ко дексу України, суд

УХВАЛИВ:

1. Затвердити ліквідац ійний баланс Товариства з о бмеженою відповідальністю

"АГРОІНВЕСТЗБУТ" вул . Галицька, 20, м.Рогатин, Івано-Ф ранківська область.

2. Юридичну особу - ТзОВ "А гроінвестзбут" вул. Галицька , 20, м.Рогатин, Івано-

Франківська область (ко д 35065098 ) ліквідувати та виключит и його з Єдиного

Державного Реєстру П ідприємств та Організацій Ук раїни.

3. Затвердити Звіт про робот у ліквідатора Юрківа В.

4.Вимоги кредитора ТзОВ "Укр агро-5" м.Рогатин, вул.Галицька ,20/1 з майновими вимогами 332600,00гр н. незадоволені за недостат ністю майна та вимоги, заявле ні після закінчення строку, в становленого для їх подання вважати погашеними.

5. Зобов"язати усі банківськ і установи закрити розрахунк ові рахунки, відкриті боржни ком.

6.Провадження по справі при пинити.

7.Затвердити оплату праці т а витрати ліквідатора Юрків В.В. по проведенню ліквідацій ної процедури відповідно до Закону України “Про відновле ння платоспроможності боржн ика або визнання його банкру том” в сумі 2200,00грн.

Дану ухвалу направити : заявнику (боржнику)- ТзОВ "А ГРОІНВЕСТЗБУТ" ( вул. Галицьк а, 20, м.Рогатин, Івано-Франківсь ка область,77000 ); Івано-Франківс ькому обасному відділу з пит ань банкрутства (вул.С.Стріль ців 15,м.Івано-Франківськ); лікв ідатору Юрківу В.В. (АДРЕСА_1 ), державному реєстратору (м .Рогатин, вул. Галицька, 65), ТзОВ "Украгро-5" м.Рогатин, вул .Галицька,20/1

СУ ДДЯ ШК ІНДЕР П.А.

Виготовле но в КП "Діловодство суду"

07.04.2011


Бандурка В.Ю.

СудГосподарський суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення07.04.2011
Оприлюднено11.04.2011
Номер документу14640749
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б-13/113

Ухвала від 07.04.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 29.03.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Постанова від 30.12.2010

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 20.01.2009

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П.А.

Постанова від 16.10.2008

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П.А.

Ухвала від 19.09.2008

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні