Ухвала
від 18.03.2011 по справі 50/703
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД мі ста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницьк ого,44-Б тел.230-31-34

УХВАЛА

Справа № 50/703 18.03.11

За заявою товариств а з обмеженою відповідальніс тю "Техностандарт Трейд"

до товариств а з обмеженою відповідальніс тю "Техностандарт Трейд"

про банкрутст во

Суддя Головатюк Л.Д.

Представники:

Від заявника(боржника): Боженко В.М. (дов. від 07.09.2009)

Ліквідатор: С лавна О.М. ( ліц. серії НОМЕР_1 від 27.05.2009)

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

Заявник (боржник) зверну вся до суду з заявою про поруш ення справи про своє банкрут ство, оскільки неспроможний сплатити кредиторську забор гованість в розмірі 69 500,00 грн.

Згідно наявних документів боржник зареєстрований Соло м' янською РДА у м. Києві як то вариство з обмеженою відпові дальністю за адресою: 03151, м. Киї в, Солом' янський район, вул. К ерченська, буд. 7/7; ідентифікац ійний код 35619571, заборгував кред иторам 69 500,00 грн. і неспроможний виконати перед ними свої гро шові зобов' язання.

Ухвалою господарського су ду м. Києва від 02.11.2009 порушено пр овадження у справі за № 50/703 з ур ахуванням особливостей заст осування процедури банкрутс тва до боржника, що ліквідуєт ься власником, передбачених ст. 51 Закону України "Про відно влення платоспроможності бо ржника або визнання його бан крутом" та призначено її до ро згляду на 20.11.2009.

Постановою господарського суду міста Києва від 20.11.2009 борж ника визнано банкрутом, відк рито ліквідаційну процедуру , ліквідатором призначено ар бітражного керуючого Славну О.М., яку зобов' язано провест и ліквідаційну процедуру та надати суду свій звіт і лікві даційний баланс на затвердже ння.

15.01.2010 до господарського суду м. Києва надійшли звіт ліквід атора і ліквідаційний баланс на затвердження.

Розгляд справи було призна чено на 28.02.2011, а потім відкладен о на 18.03.2011.

У судове засідання 18.03.2011 з' я вився представник заявника(б оржника) та ліквідатора і про сив затвердити звіт та лікві даційний баланс банкрута.

В судовому засіданні було заслухано звіт ліквідатора, досліджено ліквідаційний ба ланс і встановлено, що вимоги кредиторів залишились не за доволені, у процесі ліквідац ійної процедури не виявлено майнових активів (майна та ма йнових прав) банкрута з метою включення їх до складу лікві даційної маси. Суд вважає, що ліквідатор при реалізації св оїх прав та обов' язків діяв сумлінно та розумно з урахув анням інтересів боржника та його кредиторів, його звіт по вно відображає обставини, що мають значення для справи (лі квідатор вчинив належні дії по виявленню активів та паси вів боржника шляхом запитів до відповідних органів, у том у числі державної виконавчої служби, банківських установ , БТІ, реєстраційних відділен ь МВС України, тощо). На думку с уду ліквідатор належно прові в всі заходи ліквідаційної п роцедури, повно вчинив дії по виявленню кредиторів та акт ивів боржника, реально довів неможливість платоспроможн ості боржника і задоволення вимог кредиторів.

Відповідно до положень ч. 6 с т. 31 Закону України “Про відно влення платоспроможності бо ржника або визнання його бан крутом” всі кредиторські вим оги до банкрута, які не були за доволені за недостатністю ма йна банкрута, вважаються пог ашеними.

Відповідно до вимог ч.1 ст. 110 Ц К України юридична особа лік відується за рішенням її уча сників або органу юридичної особи, уповноваженого на це у становчими документами, в то му числі, у зв' язку із закін ченням строку, на який було ст ворено юридичну особу, досяг нення мети, для якої її створе но, а також в інших випадках, п ередбачених установчими док ументами.

Згідно з вимогами ч. 3 ст. 110 ЦК України, якщо вартість майна юридичної особи є недостатн ьою для задоволення вимог кр едиторів, юридична особа лік відується в порядку, встанов леному Законом про відновлен ня платоспроможності боржни ка або визнання його банкрут ом.

Відповідно до вимог ч. 5 ст. 60 ГК України, яка регулює загал ьний порядок ліквідації суб' єкта господарювання, ліквіда ційна комісія оцінює наявне майно суб' єкта господарюва ння, який ліквідується і розр аховується з кредиторами, ск ладає ліквідаційний баланс т а подає його власнику або орг ану, який призначив ліквідац ійну комісію.

Судом достовірність і пов нота ліквідаційного балансу перевірена у встановленому законодавством порядку та в становлено, що майнових акти вів банкрута, достатніх для з адоволення вимог кредиторів , не виявлено, вартості майна боржника для задоволення ви мог кредиторів недостатньо і тому погашення їх вимог не в ідбулося, боржника визнано б анкрутом, звіт ліквідатора т а ліквідаційний баланс предс тавлені суду, виконані усі не обхідні дії на стадії ліквід ації банкрута, передбачені З аконом України “Про відновле ння платоспроможності боржн ика або визнання його банкру том ”, а тому наявні всі підста ви ліквідувати юридичну особ у товариство з обмеженою від повідальністю "Техностандар т Трейд".

Суд на підставі викладеног о, керуючись ст. 86 ГПК, ст. 12, ч. 5 ст . 32, п. 6 ч. 1 ст. 40, ст. 51 Закону України “Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом” -

У Х В А Л И В:

1.Затвердити звіт лікв ідатора та ліквідаційний бал анс товариства з обмеженою в ідповідальністю "Техностанд арт Трейд" (ідентифікаційний код 35619571) з додатком - реєстром непогашених вимог кредитор ів щодо визнання кредитором:

- фізичної особи-підприємц я ОСОБА_1 з розміром креди торських вимог в сумі 69 500, 00 грн .;

2.Ліквідувати банкрута - товариство з обмеженою відпо відальністю "Техностандар Тр ейд" (03151, м. Київ, Солом' янський район, вул. Керченська , буд. 7/7; ідентифікаційний код 35619571) як юридичну особу в зв' язку з б анкрутством.

3.Київському міському упр авлінню статистики виключит и банкрута - товариство з об меженою відповідальністю "Те хностандар Трейд" (03151, м. Київ, Со лом' янський район, вул. Кер ченська , буд. 7/7; ідентифікаці йний код 35619571), з державного реєс тру підприємств та організац ій України.

4.Державній податковій ін спекції у Солом' янському р айоні м. Києва зняти банкрута з податкового обліку.

5.Державному реєстратору Солом' янської районної у м . Києві державної адміністра ції провести державну реєстр ацію припинення юридичної ос оби - банкрута товариства з обмеженою відповідальністю "Техностандар Трейд" (03151, м. Київ , Солом' янський район, вул. К ерченська , буд. 7/7; ідентифіка ційний код 35619571) та внести про ц е запис до Єдиного державног о реєстру юридичних осіб та ф ізичних осіб-підприємців.

6. Дію мораторію припинити .

7. Провадження у справі пр о банкрутство № 50/703 припинити.

8. Копію ухвали направити банкруту, ліквідатору, фізич ній особі-підприємцю ОСОБА _1, державній податковій інс пекції у Солом' янському ра йоні м. Києва, органу статист ики та державному реєстратор у за місцем реєстрації боржн ика для вчинення певних дій в ідповідно до ст. 39 Закону Укра їни “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних о сіб - підприємців” та повідом лення в визначений Законом с трок про судове рішення щодо припинення юридичної особи органи статистики, державної податкової служби, Пенсійно го фонду України, фондів соці ального страхування.

Суддя Головатюк Л.Д.

Дата ухвалення рішення18.03.2011
Оприлюднено11.04.2011
Номер документу14640946
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —50/703

Ухвала від 18.03.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні