Ухвала
від 07.04.2011 по справі 14/1919
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКА СЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"07" квітня 2011 р. Сп рава № 14/1919

вх. № 4295/2011 від 15.03.2011

Господарський суд у склад і головуючого судді Х абазні Ю.А., при секретарі с удового засідання Соколишин ій І.А., за участю: особисто - а рбітражного керуючого Гол інного А.М. (ліквідатор банк рута, за посадою), представник ів за довіреностями - Бочк овської В.А. (від Уманського районного центру зайнятості ), Довбиша О.П. (від виконавч ої дирекції Черкаського обла сного відділення Фонду соціа льного страхування з тимчасо вої втрати працездатності), Вихриста Т.В. (від відкритог о акціонерного товариства «Ч еркасиобленерго»), Нечаєн ко Т.А. (від управління викон авчої дирекції Фонду соціаль ного страхування від нещасни х випадків на виробництві та професійних захворювань Укр аїни в Черкаській області), ро зглянувши у відкритому судов ому засіданні у м. Черкаси у пр иміщенні суду клопотання

заявника ліквіда тора банкрута, арбітражного керуючого Голінного А.М.

про затвердження з віту та ліквідаційного балан су

у справі за заявою

ініціюючого кредитора управління Пенсійного фонду України в

Уманському районі

до боржника прива тного сільськогосподарсько го підприємства

«Вільшана Слобідк а»

про визнання банк рутом відсутнього боржника, -

ВСТАНОВИВ:

Постановою суду від 04.05.2007 б оржника визнано банкрутом. А рбітражним керуючим Голін ним А.М., якого призначено лі квідатором банкрута-боржник а, господарському суду подан о на затвердження звіт та лік відаційний баланс боржника.

Усі кредитори були належни м чином повідомлені про приз начення судового засідання з розгляду звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу ба нкрута, однак, ініціюючий кре дитор свого представника не направив, заявив клопотання про розгляд справи без його у часті.

Кредитори, що з' явились у с удове засідання заявлене кло потання про затвердження зві ту підтримали.

Скарг на дії ліквідатора ба нкрута у зв' язку з поданим н а затвердження суду звітом т а ліквідаційним балансом до дня судового засідання не на дійшло.

У ході заслуховування звіт у ліквідатора у судовому зас іданні установлено наступне . Кредиторами боржника є: упра вління Пенсійного фонду Укра їни в Уманському районі на су му 9908,48 грн., Черкаське обласне в ідділення Фонду соціального страхування з тимчасової вт рати працездатності на суму 2199,87 грн., Уманський районний це нтр зайнятості на суму 22679,62 грн ., ВАТ «Черкасиобленерго»на с уму 19298,30 грн., Державне підприєм ство «Агентство з реструктур изації заборгованості підпр иємств агропромислового ком плексу»на суму 20811,81 грн., управл іння виконавчої дирекції Фон ду соціального страхування в ід нещасних випадків на виро бництві та професійних захво рювань України в Черкаській області на суму 525,17 грн.

Заборгованість перед кред иторами не погашена.

На час розгляду у судовому з асіданні звіту майнові актив и згідно з ліквідаційним бал ансом банкрута відсутні, з по даних суду матеріалів вбачає ться, що ліквідатором банкру та вжито необхідні заходи дл я виявлення документації і м айнових активів боржника та для її завершення.

Будь-які дії щодо активів (в т.ч. і майна) боржника ліквіда тором банкрута не здійснюва лись у зв' язку тим, що вони не були виявлені.

Суд вважає, що ліквідатором виконані покладені на нього ст.25 Закону України “Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом” обов' язки, у зв' я зку з чим звіт та ліквідаційн ий баланс підлягають затверд женню, а боржник, як юридична о соба - ліквідації.

Керуючись ст. 32, п.6 ст.40 Закону України “Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом” с уд, -

УХВАЛИВ:

1.Затвердити звіт ліквід атора банкрута від 04.03.2011 №2874 про проведення ліквідаційної пр оцедури банкрута та доданий до нього ліквідаційний балан с.

2.Ліквідувати приватне сіль ськогосподарське підприємс тво „Вільшана Слобідка” (Чер каська область, Уманський ра йон, с. Вільшана Слобідка, вул. Тереверко Г.С.,66, ідентифікаці йний код 05278317) як юридичну особу -банкрута.

3.Зобов' язати ліквідатора : забезпечити збереження док ументів банкрута і, за погодж енням із архівною установою, визначити місце подальшого їх зберігання; здати для знищ ення печатку банкрута; подат и державному реєстратору нео бхідні документи передбачен і у ст. 39 Закону України "Про дер жавну реєстрацію юридичних о сіб та фізичних осіб - підпр иємців"; інформувати суд про в иконання цього пункту.

4.Провадження у справі припи нити.

Копію ухвали направити р екомендованим листом лік відатору банкрута, сектору з питань банкрутства у Черкас ькій області, обласному упра влінню статистики, кредитора м (6), відділу державної викона вчої служби Уманського район ного управління юстиції, а та кож державному реєстратору ( Уманській райдержадміністр ації - для внесення до Єдино го державного реєстру юридич них осіб та фізичних осіб - під приємців запису про проведен ня державної реєстрації прип инення юридичної особи).

Ухвала може бути оскаржена до Київського апеляційного господарського суду.

С у д д я Ю .А. Хабазня

12

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення07.04.2011
Оприлюднено13.04.2011
Номер документу14697350
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —14/1919

Ухвала від 07.04.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Ухвала від 05.06.2006

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Гладюк Ю.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні