Ухвала
від 24.03.2011 по справі 2-н-133-11
ЧЕРВОНОГВАРДІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.МАКІЇВКИ

№ 2-н-133/11

У Х В А Л А

25 лютого 2011 року судд я Червоногвардійського райо нного суду м. Макіївки Донець кої області Комаров В.А., р озглянувши заяву про видачу судового наказу Відкритого а кціонерного товариства «Дон ецькобленерго»в особі Відкр итого підрозділу «Макіївськ ий об'єднаний район електрич них мереж»до ОСОБА_2 про с тягнення заборгованості за с поживчу електричну енергію, -

В С Т А Н О В И В:

До Червоногвардійськог о районного суду м. Макіївки Д онецької області надійшла за ява про видачу судового нака зу Відкритого акціонерного т овариства «Донецькобленерг о»в особі Відкритого підрозд ілу «Макіївський об'єднаний район електричних мереж»до ОСОБА_2 про стягнення забо ргованості за споживчу елект ричну енергію.

У зазначеній заяві вказано , що відповідачка ОСОБА_2 з ареєстрована за адресою: АД РЕСА_1, однак, відповідно до д овідки адресного бюро м. Макі ївки, ОСОБА_2 зареєстрован а за адресою: АДРЕСА_1

Відповідно до ч 6 ст. 100 ЦПК Укр аїни у разі якщо боржником у заяві про видачу судового на казу, щодо якої відсутні під стави для її повернення чи ві дмови у видачі судового нака зу, вказана фізична особа не має статусу підприємця, судд я не пізніше двох днів з дня на дходження такої заяви зверт ається до відповідного орга ну реєстрації місця перебув ання та місця проживання осо би, щодо надання інформації п ро зареєстроване у встановле ному законом порядку місце п роживання фізичної особи бор жника. У разі якщо отримана су дом інформація не дає можлив ості встановити зареєстрова не у встановленому законом п орядку місце проживання (пер ебування) фізичної особи - бор жника, суд відмовляє у прийня тті заяви про видачу судовог о наказу.

Таким чином, вважаю за необх ідне відмовити у прийнятті з аяви Відкритого акціонерног о товариства «Донецькоблене рго»в особі Відкритого підро зділу «Макіївський об'єднани й район електричних мереж»пр о видачу судового наказу за в имогою про стягнення заборго ваності за споживчу електрич ну енергію з ОСОБА_2.

На підставі викладеного, к еруючись ст. 100 ЦПК України, суд дя, -

У Х В А Л И В:

Відмовити у прийнятті за яви про видачу судового нака зу Відкритого акціонерного т овариства «Донецькобленерг о»в особі Відкритого підрозд ілу «Макіївський об'єднаний район електричних мереж»до ОСОБА_2 про видачу судовог о наказу за вимогою про стягн ення заборгованості за спожи вчу електричну енергію.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Ап еляційного суду Донецької об ласті через суд першої інста нції шляхом подачі в 5-денний с трок з дня проголошення ухва ли апеляційної скарги, а у раз і відсутності особи яка має п раво на апеляційне оскарженн я протягом 5-ти днів з дня отри мання копії ухвали.

Суддя: /підпис/.

З оригіналом згідно.

Суддя:

СудЧервоногвардійський районний суд м.Макіївки
Дата ухвалення рішення24.03.2011
Оприлюднено16.04.2011
Номер документу14811653
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-н-133-11

Ухвала від 24.03.2011

Цивільне

Червоногвардійський районний суд м.Макіївки

Комаров В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні