Ухвала
від 29.03.2011 по справі 2а-0870/1872/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

29 березня 2011 року Справа № 2а-0870/1872/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Нечипуренко О.М., перевірив ши матеріали

адміністративного позову: Державної податкової інспек ції у Ленінському районі, м. За поріжжя

до: Товариства з обмеженою в ідповідальністю «МЕТАЛУРГ - ЕКСПЕРТ», м. Запоріжжя

про: припинення підприємни цької діяльності юридичної о соби, -

ВСТАНОВИ В:

29.03.2011 року до Запорізького ок ружного адміністративного с уду надійшов адміністративн ий позов Державної податково ї інспекції у Ленінському ра йоні м. Запоріжжя до ТОВ «МЕТА ЛУРГ - ЕКСПЕРТ» про припиненн я підприємницької діяльност і юридичної особи.

Спір виник із публічн о-правових відносин, у яких по зивач є суб' єктом владних п овноважень. Зазначений спір, згідно із ст. 17 КАС України, нал ежить до компетенції адмініс тративних судів і має розгля датись у порядку адміністрат ивного судочинства та відпов ідно до ч. 2 ст.18 КАС України під судний окружним адміністрат ивним судам.

Адміністративний позов по дано в межах строку зверненн я до адміністративного суду, встановленого ст.99 КАС Україн и. Підстави для повернення по зовної заяви, відмови у відкр итті провадження у справі та залишення позовної заяви бе з розгляду відсутні.

Під час підготовчого прова дження суддя встановив необх ідність витребувати у сторін всі наявні у них документи та матеріали, які можуть бути ви користані як докази у справі .

За наслідками розгляду мат еріалів позовної заяви, суд д ійшов висновку про необхідні сть закінчити підготовче про вадження, відкрити проваджен ня в адміністративній справі та призначити її до судового розгляду.

Керуючись статтями 104-107, 110, 121, 160, 165 КАС України, суд

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадженн я у адміністративній справі № 2а - 0870/1872/11.

2. Закінчити підготовче пров адження у справі і призначит и справу № 2а- 0870/1872/11 до судового розгляду, яке буде проводити ся одноособово суддею Нечипу ренко Олександром Михайлови чем.

3. Судове засідання призначи ти на 14.04.2011 о/об 11-00 год., яке відбуд еться за адресою: м. Запо ріжжя, вул. Кремлівська, 65 в, в з алі судового засідання № 2.

4. До початку судового засід ання подати:

позивачу - належним чи ном оформлене доручення на п редставника; документальне п ідтвердження по кожній з поз ицій позову; документи, що під тверджують наявність держав ної реєстрації та фактичного місцезнаходження відповіда ча на момент розгляду спору (д овідку державного реєстрато ра); документи, що засвідчують правовий статус відповідача на момент розгляду спору (над ати довідку з ЄДРПОУ на дату с удового засідання); відомост і про наявність податкової з аборгованості відповідача н а день засідання суду; докази подання відповідачем останн ьої податкової звітності; ли стування між сторонами у спр аві по суті спору (з доказами н аправлення або вручення коре спонденції); належним чином з асвідчені копії усіх витребу ваних документів та документ ів, доданих до позову - у спра ву, оригінали - суду для огля ду. Копію позову надати суду у електронному варіанті.

відповідачу - у разі невиз нання адміністративного поз ову, подати до 13.04.2011 року письмо ві заперечення проти позову та докази на обґрунтування ц их заперечень; належним чино м оформлене доручення на пре дставника (за наявності); доку мент, який посвідчує правови й статус господарства; належ ним чином засвідчені копії в итребуваних документів нада ти у справу. Копії відзиву та п ояснень надати суду у електр онному варіанті (на дискі/дис кеті).

5. Роз' яснити відповідачу щ о відповідно до п. 5, ч. 5 ст. 107 КАС У країни у разі неподання відп овідачем у визначений судом строк у разі заперечення про ти позову всі матеріали, що бу ли або мали бути взяті ним до у ваги при прийнятті рішення, в чиненні дії, допущенні безді яльності суд виносить рішенн я на підставі наявних доказі в.

6. У судове засідання виклик ати засновників ТОВ «МЕТАЛУР Г - ЕКСПЕРТ» - ОСОБА_2 та ОС ОБА_2, АДРЕСА_1

7. Копію ухвали направити ос обам, які беруть участь у спра ві разом із витягом про їх про цесуальні права та обов' язк и.

8. У судове засідання виклик ати повістками осіб, які беру ть участь у справі. У разі немо жливості прибути у судове за сідання сторін, або їх предст авників, пропонуємо подати к лопотання про розгляд справи без участі представника.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту проголошення.

Суддя (підпис) О.М. Нечипуренко

14 квітня 2011 року 11:00

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення29.03.2011
Оприлюднено19.04.2011
Номер документу14825345
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/1872/11

Постанова від 21.04.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Нечипуренко Олександр Михайлович

Ухвала від 29.03.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Нечипуренко Олександр Михайлович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні