Ухвала
від 20.03.2008 по справі 5/137б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

5/137б

                                ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  

                                  83048, м.Донецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

                                                              У Х В А Л А

                                                  по справі про банкрутство

20.03.08 р.                                                                                           Справа № 5/137б                     

За заявою кредитора (заявника) Акціонерного комерційного банку „Національний кредит” в особі філії акціонерного комерційного банку „Національний кредит” в                          м. Артемівську                 

до боржника Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю „Званівське”, с. Званівка

арбітражний керуючий  Тихонов О.Б.

про банкрутство

Суддя  господарського суду Донецької області    Тарапата С.С.

Представники:

від кредиторів (заявника)  Марченко Г.А., Єгурнова Т.А., Телепа О.Т.,                         Кондрацький О.Г., за довіреністю

від боржника

арбітражний керуючий  Тихонов О.Б. (ліквідатор)

Господарським судом Донецької області 26.06.2007р. за заявою Акціонерного комерційного банку „Національний кредит” в особі філії акціонерного комерційного банку „Національний кредит” в м. Артемівську порушена справа про банкрутство Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю „Званівське”, с. Званівка, на підставі ст. 52 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.  

Постановою від 07.08.2007р. Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю „Званівське”, с. Званівка визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру та ліквідатором боржника призначено арбітражного керуючого Тихонова О.Б.

Ліквідатором за результатами проведеної роботи суду надані звіт та ліквідаційний баланс для затвердження.

Розпорядженням голови господарського суду Донецької області від 24.12.2007р. справу                        № 5/137Б про банкрутство Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю „Званівське”, с. Званівка передано на розгляд судді Тарапата С.С.

Ухвалою господарського суду Донецької області від 24.12.2007р. розгляд звіту та ліквідаційного балансу призначено на 13.02.2008р.        

Ухвалою господарського суду від 13.02.2008р. продовжено строк ліквідаційної процедури на один місяць до 13.03.2008р. та призначено дату судового засідання з розгляду звіту ліквідатора на 20.03.2008р.

17.03.2008р. ліквідатором господарському суду надано уточнений звіт ліквідатора, ліквідаційний баланс станом на 17.03.2008р. та реєстр кредиторів.

Розглянувши у судовому засіданні 20.03.2008р. звіт та ліквідаційний баланс, заслухавши пояснення представників кредиторів та ліквідатора, суд встановив: банкрут підприємницьку діяльність не веде, за юридичною адресою не знаходиться; у ході ліквідаційної процедури у боржника не виявлено майнових активів,  що підтверджується довідками: БТІ, МРЕВ, відділення земельних ресурсів, ВДВС та довідкою банку.

Кредиторами по справі визнані: Акціонерний комерційний банк „Національний кредит” в особі філії акціонерного комерційного банку „Національний кредит” в м. Артемівську, Артемівський міський центр зайнятості – робочий орган виконавчої дирекції Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття,                    м. Артемівськ, Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Артемівському районі, Артемівська об'єднана державна податкова інспекція, м. Артемівськ, Цех електрозв'язку            № 31 Центру електрозв'язку № 3 Донецької філії Відкритого акціонерного товариства „Укртелеком”, Товариство з обмеженою відповідальністю „Агрофірма „Гермес”,                          м. Краматорськ, Товариство з обмеженою відповідальністю виробничо – комерційне підприємство „Деми”, м. Артемівськ, Приватне підприємство „Сігма”, м. Донецьк, Товариство з обмеженою відповідальністю „Семагро”, м. Харків, Товариство з обмеженою відповідальністю „Зерноторгівельна компанія”, м. Київ, Відкрите акціонерне товариство „Сіверське хлібоприймальне підприємство”, м. Сіверськ, Суб'єкт підприємницької діяльності Сербін В.В., м. Артемівськ, Товариство з обмеженою відповідальністю „Технаука”, м. Луганськ, НАК „Украгролізинг”, м. Донецьк.   

У зв'язку з відсутністю майнових активів, кредиторські вимоги у сумі 858 123,43грн. залишилися незадоволеними.

Присутні в судовому засіданні представники кредиторів повідомили про відсутність заперечень та зауважень до роботи ліквідатора та клопотали про затвердження звіту та ліквідаційного балансу.

Враховуючи викладене та керуючись ст. 32, п.6 ст. 40, 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст. 86 ГПК України, суд

                                                           УХВАЛИВ:

Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю „Званівське”, с. Званівка.

Ліквідувати юридичну особу - Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю „Званівське”, с. Званівка (84528, Донецька обл., Артемівський район, с. Званівка, вул. Лісковатська, будинок б/н; код ЄДР 31727287).

Вимоги, не задоволені за відсутністю майна, вважати погашеними.

Припинити провадження по справі про банкрутство Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю „Званівське”, с. Званівка.

Ліквідатору закрити рахунки банкрута в банківських установах, знищити печатку та штамп банкрута, відповідні докази надати суду.

Зобов'язати державного реєстратора здійснити державну реєстрацію припинення юридичної особи.

Копію цієї ухвали направити особам, переліченим в ст. 32 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” та органу ДВС.

Суддя                                                                                                         Тарапата С.С.           

                    

Вик    тел.

Надруковано примірників -   :

господарському суду Донецької області -   ,

сторонам -   ,

Дата ухвалення рішення20.03.2008
Оприлюднено02.04.2008
Номер документу1484552
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5/137б

Ухвала від 26.09.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Ухвала від 21.11.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Ухвала від 30.01.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Ухвала від 28.09.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Постанова від 11.08.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Ухвала від 03.08.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Ухвала від 07.06.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Ухвала від 23.12.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Ухвала від 20.12.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Постанова від 21.10.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні