Ухвала
від 12.04.2011 по справі 13/373-пд-08
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

73000, м.Херсон, вул. Горького, 18


У Х В А Л А

"12" квітня 2011 р.                                                              Справа № 13/373-ПД-08

Господарський суд Херсонської області у складі судді  Закуріна М. К.  при секретарі Фінаровій О.Л., розглянувши у відкритому судовому засіданні справу  

за позовом:  Приватного підприємця ОСОБА_1,

до:  приватного підприємця ОСОБА_2,

про розірвання договору купівлі-продажу та зобов’язання повернути отримане за ним,

за участі  представників сторін:

позивача –не з’явився,

відповідача  –не з’явився,

в с т а н о в и в:

Позивач звернувся до суду з позовом про розірвання договору купівлі-продажу від 17 червня 2007 року, укладеного з відповідачем, та зобов’язання повернути трактор К 700А, мотивуючи вимоги невиконанням відповідачем зобов’язань за договором щодо передачі разом з предметом купівлі-продажу технічної документації, як приналежності до майна.

Відповідач відзиву на позов не надав, в судові засідання ні власно, ні свого представника не направив та причини неявки суду не повідомив.

Ухвалою суду від 31 липня 2008 року провадження у справі було зупинене, а в подальшому ухвалою від 24 березня поточного року поновлене із призначенням судового засідання на 12 квітня 2011 року. Не дивлячись на вимоги суду щодо обов’язкової явки представників сторін в судове засідання позивач не прибув, причини неявки суду не повідомив.

За змістом пункту 5 частини 1 статті 81 Господарського процесуального кодексу України господарський суд залишає позов без розгляду, якщо представник позивача не з’явився на виклик у засідання суду і його нез’явлення перешкоджає вирішення спору.

Враховуючи викладені обставини, а також враховуючи, що без участі позивача неможливо встановити обставини справи щодо переліку технічної документації, яка підлягає переданню відповідачем, існують підстави для залишення позову без розгляду.

На підставі викладених правових норм та керуючись статтями 81, 86 ГПК України,

у х в а л и в:

Позовну заяву приватного підприємця ОСОБА_1 до  приватного підприємця ОСОБА_2 про  розірвання договору купівлі-продажу та зобов’язання повернути отримане за ним залишити без розгляду.

Суддя                                                                          М.К. Закурін

СудГосподарський суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення12.04.2011
Оприлюднено18.04.2011
Номер документу14883192
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —13/373-пд-08

Ухвала від 12.04.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Закурін М. К.

Ухвала від 24.03.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Закурін М. К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні