Ухвала
від 14.04.2011 по справі 42/133б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

42/133б

                                ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  

                                  83048, м.Донецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

                                                              У Х В А Л А

                                                  по справі про банкрутство

14.04.11 р.                                                                                          Справа № 42/133б                     

за заявою кредитора (заявника) Управління Пенсійного фонду України в Костянтинівському р-ні

до боржника Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю „Зоря”              сел. Зоря, Костянтинівський р-н

про визнання банкрутом   

Суддя                    О.В. Попов

Представники:

від кредиторів: не з'явилися

від боржника: не з'явився

від ліквідатора (кредитора): Чуприна І.Б. – за довіреністю від УПФУ в Костянтинівському районі

                                 

           Ухвалою від 03.09.10 за заявою Управління Пенсійного фонду України в Костянтинівському р-ні  господарським судом Донецької області порушена справа про банкрутство відсутнього боржника Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю „Зоря” сел. Зоря, Костянтинівський район.

          Постановою суду від 20.09.10 боржник визнаний банкрутом, відкрита ліквідаційна процедура 3 місяці до 20.12.10 та призначений ліквідатор – УПФУ в Костянтинівському районі.

Ухвалою суду від 29.12.10 строк ліквідаційної процедури продовжений до 20.03.11.

За результатами ліквідаційної процедури ліквідатор представ до суду для затвердження звіт про проведену  роботу та ліквідаційний баланс, які призначені до розгляду в судовому засіданні на 14.04.11.

Господарський суд розглянувши в судовому засіданні 14.04.11 дані звіту та ліквідаційного балансу, заслухавши виступ представника ліквідатора,  встановив:  

             На виконання вимог ст.25 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” в ході ліквідаційної процедури ліквідатором проведені заходи, направлені на виявлення майна банкрута та можливих кредиторів.

          Ліквідатором письмово повідомлені про визнання боржника банкрутом всі можливі кредитори, а саме: Костянтинівська ОДПІ, Костянтивський міський центр зайнятості, Костянтинівська міська виконавча дирекція Донецького обласного відділення ФСС з тимчасової втрати працездатності, Відділення виконавчої дирекції ФСС від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Костянтинівка.

         Згідно отриманих відповідей з вимогами до боржника звернулися ще три кредитора: Костянтинівська міська виконавча дирекція Донецького обласного відділення ФСС з тимчасової втрати працездатності, Костянтинівська ОДПІ, Костянтинівський міський центр зайнятості.

           У відповідності з вимогами ст. 32 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” ліквідатором був складений реєстр  вимог  кредиторів, який  доданий до  звіту ліквідатора.

         Відповідно до поданого звіту вимоги кредиторів визнані ліквідатором та включені до реєстру вимог кредиторів у заявлених ними сумах.

           У ході ліквідаційної процедури встановлено, що у банкрута відсутнє будь-яке майно та воно не може бути виявлено, що підтверджується запитами ліквідатора банкрута та відповідями на них відповідних державних органів, що здійснюють реєстрацію та облік рухомого та нерухомого майна.

           Разом з тим, розшук ліквідатором фінансово-бухгалтерської документації банкрута не надав результатів, отже, у банкрута також відсутня будь-яка бухгалтерська та інша документація, на підставі якої можна здійснити інвентаризацію майна боржника. Також, у боржника відсутні залишки коштів на розрахункових рахунках в установах банків.

           В зв'язку з відсутністю майнових активів боржника, вимоги кредиторів залишилися незадоволеними та відповідно до приписів п. 6 ст. 31 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” вважаються погашеними.          

           В силу п.2 ст. 32 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, якщо за результатами ліквідаційного балансу не залишилося майна, господарський суд виносить ухвалу про ліквідацію юридичної особи-банкрута.

           З огляду на викладене суд приймає ухвалу про ліквідацію боржника.

Керуючись ст. 32, п.6 ст. 40, ст. 52  Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” господарський суд

У Х В А Л И В :

1.          Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю „Зоря” (код ЄДРПОУ 30947458), що зареєстроване за адресою: 85184, Донецька область, Костянтинівський район, сел. Зоря, вул. Каспійська.

2.          Юридичну особу – банкрут  Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю „Зоря” сел. Зоря – ліквідувати.

3.          Провадження по справі - припинити.

4.          Ухвалу направити органу, який здійснив державну реєстрацію банкрута, органу державної статистики для виключення підприємства – банкрута з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, власнику, органу державної податкової служби за місцем знаходження банкрута, державному реєстратору та органу ДВС.

Суддя                                                                                                         Попов О.В.           

                    

Вик    тел.

Надруковано примірників -   :

господарському суду Донецької області -   ,

сторонам -   ,

СудГосподарський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення14.04.2011
Оприлюднено21.04.2011
Номер документу14952406
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —42/133б

Ухвала від 14.04.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 24.03.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 29.12.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Постанова від 07.10.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 24.09.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 30.07.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 30.06.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 18.05.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 04.02.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Постанова від 04.11.2008

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні