Постанова
від 13.04.2011 по справі 2а/0570/3512/2011
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД



  

Україна  

ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД  

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М   У К Р А Ї Н И

   

 13 квітня 2011 р.                                                             справа № 2а/0570/3512/2011

приміщення суду за адресою: 83052, м.Донецьк, вул. 50-ої Гвардейської дивізії, 17

час прийняття постанови: 17-00

Суддя Донецького окружного адміністративного суду Соколова О.А., розглянувши в порядку скороченого провадження матеріали адміністративної справи за позовом Державної податкової інспекції у м.Харцизьку до дитяче-юнацького управління «Дівчата та хлопчиська» про припинення юридичної особи,

ВСТАНОВИВ:

Предметом адміністративного позову є припинення юридичної особи дитяче-юнацького управління «Дівчата та хлопчиська», яка більше року, а саме з 2000 року і по теперішній час, не подає до Державної податкової інспекції податкову звітність.

Позивач відповідно до п. 17 ст. 11 Закону України «Про державну податкову службу в Україні» має право звертатися у передбачених законом випадках до судових органів із заявою (позовною заявою) про скасування державної реєстрації суб'єкта підприємницької діяльності.

Неподання протягом року органам державної податкової служби податкових декларацій, документів фінансової звітності відповідно до закону, є підставою для постановлення судового рішення про припинення юридичної особи відповідно до п.5 ч.2 ст.38 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців" № 755-IV від 15.05.03.

Керуючись ст. 1832 Кодексу адміністративного судочинства України

П О С Т А Н О В И В:

Позов Державної податкової інспекції у м.Харцизьку до дитяче-юнацького управління «Дівчата та хлопчиська» про припинення юридичної особи задовольнити повністю.

Припинити підприємницьку діяльність юридичної особи дитяче-юнацького управління «Дівчата та хлопчиська» (ІПН 24069769, 86700 Донецька область, м.Харцизьк вул. Краснознаменська, 87а).

Копію постанови у день набрання нею законної сили направити державному реєстратору за місцезнаходженням юридичної особи для внесення до Єдиного державного реєстру запису про припинення юридичної особи.

Постанова за результатами скороченого провадження може бути оскаржена сторонами в апеляційному порядку.

Апеляційна скарга подається до адміністративного суду апеляційної інстанції протягом десяти днів з дня отримання копії постанови через Донецький окружний адміністративний суд, разом з тим копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до Донецького апеляційного адміністративного суду.

Якщо суб'єкта владних повноважень у випадках та порядку, передбачених частиною четвертою статті 167 цього Кодексу, було повідомлено про можливість отримання копії постанови суду безпосередньо в суді, то десятиденний строк на апеляційне оскарження постанови суду обчислюється з наступного дня після закінчення п'ятиденного строку з моменту отримання суб'єктом владних повноважень повідомлення про можливість отримання копії постанови суду.

Постанова, прийнята  у скороченому провадженні, крім випадків оскарження її в апеляційному порядку, є остаточною.

     

          

Суддя                                                                                      Соколова О. А.  

Дата ухвалення рішення13.04.2011
Оприлюднено21.04.2011
Номер документу14970450
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/0570/3512/2011

Постанова від 13.04.2011

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Соколова О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні