Постанова
від 20.03.2008 по справі б-19/259-07
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Б-19/259-07

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під'їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,  

тел. приймальня (057) 705-14-50, тел. канцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


УХВАЛА

про затвердження ліквідаційного балансу

"20" березня 2008 р.                                                             Справа № Б-19/259-07

вх. № 11549/2-19

Суддя господарського суду Міньковський С.В.

при секретарі судового засідання Вострікова О.О.

За участю:

ліквідатора -Саутенко С.О.

Розглянувши звіт про роботу ліквідатора та наданий ліквідаційний баланс банкрута

По справі  за заявою Харківська об*єднана ДПІ у Харківській області

до Приватної фірми "Имидж" м. Мерефа

про визнання банкрутом  

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою господарського суду від 20.02.2008року суд призначив до розгляду звіт ліквідатора.

В  судовому засіданні  ліквідатор банкрута  Саутенко С.О. надав повний звіт ліквідатора, ліквідаційний баланс і документи Приватної фірми “Имидж” м. Мерефа.           Розглянувши наданий суду повний звіт про роботу ліквідатора і документи, що свідчать про виконання ліквідаційної процедури, вислухавши пояснення ліквідатора, суд встановив, що після визнання Приватної фірми “Имидж” м. Мерефа банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури (Постанова господарського суду від 08.11.2007року) і призначення ліквідатора була проведена наступна робота по ліквідації відсутнього боржника у відповідності до положень ст.52 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

В звіті ліквідатора та документах, доданих  ліквідатором, виконані всі належні дії щодо банкрута, а саме: направлені відповідні запити до Харківського регіонального центру державного земельного кадастру, КП „Харківське міське БТІ”, УДАІ ГУМВС України в Харківській області, на які отримані відповідні листи про відсутність будь-яких майнових активів у банкрута (документи в матеріалах справи), повідомлено про визнання боржника банкрутом – Харківську ОДПІ, Харківський обласний центр зайнятості, Управління ПФУ у Харківському районі, ХОВ Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності (документи у матеріалах справи). В ході проведення ліквідаційної процедури до ліквідатора було заявлено вимоги кредиторів до банкрута на загальну суму 7026,00грн., а саме: Харківський обласний центр зайнятості у розмірі 21,00грн., Харківська ОДПІ у розмірі 7005,00грн. були визнані та включені ліквідатором до реєстру вимог кредиторів. Ліквідатором дана публікація про відсутність печатки та штампів та засновницьких документів банкрута і будь-якої фінансово-господарської документації (газета „Голос України” №219 від 28.11.2008 року та газета „Слобідський край” №20 від 19.02.2008року).

Ліквідатор виконав інші заходи по ліквідації банкрута, а саме: ліквідатором поточні рахунки банкрута в установі банку не було виявлено, було сповіщено відповідні державні органи про закінчення ліквідаційної процедури по банкруту, а саме: Харківську ОДПІ, Харківський обласний центр зайнятості, Управління ПФУ у Харківському районі, ХОВ Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності (листи - відповіді у матеріалах справи).

В судовому засіданні ліквідатор пояснив суду, що по банкруту не проведена інвентаризація майна в зв'язку з тим, що немає ніяких доказів, які б свідчили про наявність у банкрута будь-яких активів, розрахунки з працівниками підприємства також не зроблені, в зв'язку з відсутністю у банкрута фінансово-господарської документації та активів, які б можна було направити на задоволення вимог кредиторів, у тому числі по заробітній платі.

Враховуючи, що ліквідатор виконав всі роботи по ліквідації банкрута, суду надані документи, які свідчать про ліквідацію банкрута, у тому числі ліквідаційний баланс з непогашеною кредиторською заборгованістю на загальну суму 7026,00грн. в зв'язку з відсутністю у банкрута будь-яких активів, які можна було б направити на погашення кредиторської заборгованості, при таких обставинах суд вважає за необхідне затвердити ліквідаційний баланс, звіт ліквідатора та припинити провадження по справі і сповістити державні органи про ліквідацію банкрута.

На підставі вищенаведеного та керуючись ст. 32,п.6.ст.40, 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст. 86 ГПК України,-

УХВАЛИВ:

1. Затвердити наданий суду звіт ліквідатора і ліквідаційний баланс.

2. Ліквідувати юридичну особу – Приватну фірму “Имидж”, код 30690293, зареєстровану рішенням Харківської районної державної адміністрації №Ю0010459 від 24.12.1999 року, місцезнаходження: Харківська область, м. Мерефа, вул. Дніпропетровська, буд.272, кв.4.

3. Провадження по справі припинити.

4. Зобов`язати державного реєстратора внести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців запису про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи Приватної фірми “Имидж” м. Мерефа та передати органам, які здійснювали облік, відповідне повідомлення про зняття юридичної особи з обліку.

5. Ухвалу направити ліквідатору, Харківському обласному відділу з питань банкрутства, державному реєстратору, ДВС у Харківському районі, відомим кредиторам.

Суддя                                                                                            Міньковський С.В. 

Дата ухвалення рішення20.03.2008
Оприлюднено09.04.2008
Номер документу1506467
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б-19/259-07

Постанова від 20.03.2008

Господарське

Господарський суд Харківської області

Міньковський С.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні