Постанова
від 12.04.2011 по справі 5005/3485/2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

в порядку ст. 51 Закону Україн и "Про відновлення платоспро можності

боржника або визнання його банкрутом"

12.04.11 р. Справа № 5005/3485/2011

За заявою голови лікві даційної комісії голови лікв ідаційної комісії закритого акціонерного товариства "КР ОЛ", м. Кривий Ріг

про порушення провадження у справі про банкрутство

Суддя Камша Н.М.

Представники :

Від боржника: Зайцев В.О. - гол .ліквід.комісії;

за участю: Марченко Є.В. - арбі тражний керуючий.

СУТЬ СПРАВИ:

Провадження у справі про банкрутство закритого акціо нерного товариства "КРОЛ", м.Кр ивий Ріг, вул. Фабрична, 2 (далі - боржник) порушено 18.03.11 року за з аявою голови ліквідаційної к омісії Зайцева В.О. боржника в ідповідно до процедури, пере дбаченої статтею 51 Закону Укр аїни "Про відновлення платос проможності боржника або виз нання його банкрутом" (далі - Закон).

Підставою для звернення до суду із заявою про порушення провадження у справі вказан о те, що головою ліквідаційно ї комісії (ліквідатором) при з дійсненні ліквідаційної про цедури встановлено, недостат ність вартості майнових акт ивів боржника для задоволен ня вимог кредиторів.

Вивчивши матеріали справи , заслухавши пояснення предс тавників сторін, господарськ ий суд встановив наступне.

Оголошення про ліквідацію боржника опубліковано в газ еті "Голос України" №3 (5003) від 11.01.201 1р.

Рішення про припинення дія льності боржника прийнято на загальних зборах акціонерів ЗАТ "КРОЛ" від 27.12.2010р. Цим же ріше нням призначено голову лікві даційної комісії Зайцева В.О .

Сума вимог кредиторів за гр ошовими зобов' язаннями, що не оспорюється боржником, ст ановить 233, 4 грн., що підтверджу ється даними бухгалтерсько го обліку .

Активи боржника становлят ь 38,7 тис. грн., вказане підтверд жується проміжним ліквідац ійним балансом.

Таким чином, згідно поданих документів судом встановлен о, що вартості майна боржника -юридичної особи недостатньо для задоволення вимог креди торів.

Згідно положень статті 51 За кону України “Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м” якщо вартості майна боржн ика-юридичної особи, щодо яко го прийнято рішення про лікв ідацію. Недостатньо для задо волення вимог кредиторів, та ка юридична особа ліквідуєть ся в порядку, передбаченому ц им Законом У разі виявлення з азначених обставин ліквідат ор (ліквідаційна комісія) зоб ов' язані звернутися в госпо дарський суд із заявою про по рушення справи про банкрутст во такої юридичної особи.

За результатами розгляду з аяви про порушення справи пр о банкрутство юридичної осо би, майна якої недостатньо дл я задоволення вимог кредитор ів, господарський суд визнає боржника, який ліквідується , банкрутом, відкриває ліквід аційну процедуру, призначає ліквідатора. Обов' язки лік відатора можуть бути покладе ні на голову ліквідаційної к омісії (ліквідатора) незалеж но від наявності в нього ліце нзії.

Кредитори мають право заяв ити свої претензії до боржни ка, який ліквідується, в місяч ний строк з дня публікації ог олошення про визнання боржни ка, який ліквідується, банкру том.

Згоду на призначення лікві датором по даній справі нада но арбітражним керуючим Мар ченком Є.В., ліцензія серія АВ № НОМЕР_1 м. Кривий Ріг, арбі тражним керуючим Кучеренком Д.М., м. Вільнянськ Запорізько ї області та арбітражним кер уючим Потаповим О.О. с. Новодні провка Запорізької області.

Розглянувши заяви арбітра жних керуючих щодо участі у д аній справі, господарський с уд прийшов до висновку про до цільність призначення лікві датором арбітражного керуюч ого Марченка Є.В., ліцензія сер ія АВ № НОМЕР_1, який прожив ає у м. Кривому Розі за місцезн аходженням боржника, що не пр изведе до додаткових витрат арбітражного керуючого.

Кандидатури Кучеренка Д.В. т а Потапова О.О. підлягають від хиленню.

Враховуючи викладене, госп одарський суд прийшов до вис новку про необхідність визна ння боржника банкрутом, відк риття ліквідаційної процеду ри строком на 1 рік, призначенн я ліквідатором арбітражного керуючого - Марченка Є.В., ліце нзія серія АВ № НОМ ЕР_1.

Ліквідатора слід зобов' я зати подати до одного із офіц ійних друкованих органів ого лошення про визнання боржник а банкрутом, копію оголошенн я надати для долучення до мат еріалів справи, Після закінч ення місячного строку для за явлення претензій кредитора ми, направити господарському суду реєстр вимог кредиторі в.

Заходи ліквідаційної проц едури мають проводитись у ві дповідності до вимог ст.ст.22-32 З акону України “Про відновлен ня платоспроможності боржни ка або визнання його банкрут ом”.

Керуючись ст..ст..22-32,51 Закону У країни “Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом”, гос подарський суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Визнати закритог о акціонерного товариства "К РОЛ", м. Кривий Ріг, вул. Фабричн а, 2, код ЄДРПОУ 24938188 - банкруто м.

Відкрити ліквідаційн у процедуру у справі строком на 1 рік, до 12.04.12 р.

Кандидатури Кучеренка Д. В. та Потапова О.О. - відхилити.

Ліквідатором закритог о акціонерного товариства "К РОЛ", м. Кривий Ріг, вул. Фабричн а, 2 призначити арбітражного к еруючого Марченка Євгенія В олодимировича, ліцензія сері я АВ № НОМЕР_1, ідентифікац ійний номер НОМЕР_2; ліцен зійна адреса: АДРЕСА_1; пош това адреса: АДРЕСА_2.

Зобов' язати ліквідат ора:

- у строк до 12.05.11р. опубл ікувати в одному із офіційни х друкованих органів оголоше ння про визнання боржника ба нкрутом, копію оголошення на правити господарському суду до 22.05.11 р.

- у строк до 22.06.11 р. пода ти для долучення до матеріал ів справи реєстр вимог креди торів банкрута;

- у строк до 12.04.12 р. подати на затвердження до господар ського суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс.

Заходи ліквідаційно ї процедури проводити згідно зі ст.ст.22-32 Закону України “Пр о відновлення платоспроможн ості боржника або визнання й ого банкрутом”.

Суддя

Н.М. Камша

Дата ухвалення рішення12.04.2011
Оприлюднено28.04.2011
Номер документу15094971
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5005/3485/2011

Ухвала від 30.01.2014

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

Ухвала від 10.12.2013

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

Ухвала від 06.11.2013

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

Ухвала від 02.10.2013

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

Ухвала від 27.08.2013

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

Ухвала від 19.02.2013

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

Ухвала від 17.01.2013

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

Ухвала від 03.12.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

Ухвала від 29.10.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

Ухвала від 28.09.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Ніна Миколаївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні