Ухвала
від 14.04.2011 по справі б24/209-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

14.04.11р. Справа № Б24/209-10

Суддя господарського суд у Дніпропетровської області Калиниченко Л.М.

при секретарі судового за сідання Германич І.Ю.

за участю представників ст орін:

від кредитора - Бондарен ко Є.В., дор. № 96 від 13.01.11р., КП "Жовто водський водоканал";

- Логвінов С.С., дор. № 702/10/24 від 19.01 .11р., ОДПІ;

- Циба А.В., дор. № 592/18/10 від 17.01.11р., ОД ПІ;

- Павловський Р.В., дор. № 18/401 ві д 15.01.10р., ДП "Схід ГЗК";

- Лебедюк Ю.А., дор. № 167/10 від 23.12.10р . ДК "Газ України" НАК "Нафтогаз України";

від боржника - Гальченк о Є.А., ліквідатор

розглянувши справу

за заявою Комунальног о підприємства "Жовтоводськи й водоканал" Дніпропетровськ ої міської ради, м. Жовті Води

до боржника Товариства з обмеженою відповідальніст ю "Простор-С", 52208, м. Жовті Води, ву л.8 Березня, буд.42 (ЄДРПОУ 32951068)

про визнання банкрутом

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою від 24.03.11р. господ арський суд Дніпропетровськ ої області призначив підсумк ове засідання для розгляду з віту та ліквідаційного балан су.

У судове засідання з'явилис ь представники кредиторів, л іквідатор.

Управління Пенсійного фон ду України в м. Жовтих Водах на правило клопотання про розгл яд справи без їх участі.

Після обговорення клопота ння, і згоду всіх присутніх кр едиторів, суд прийняв рішенн я щодо можливості розгляду з віту та ліквідаційного балан су без участі представника У правління Пенсійного фонду У країни в м. Жовтих Водах.

Ліквідатор суду пояснив, що за заявою Комунального підп риємства "Жовтоводський водо канал" Дніпропетровської міс ької ради, м. Жовті Води господ арський суд Дніпропетровськ ої області відповідно до вим ог ст. 52 Закону України "Про від новлення платоспроможності боржника або визнання його б анкрутом" порушив провадженн я у справі про банкрутство То вариства з обмеженою відпові дальністю "Простор-С", м. Жовті Води.

На вимогу п.5 ст. 52 вищеозначе ного Закону, ліквідатор напр авив письмові повідомлення п ро визнання відсутнього борж ника банкрутом усіх відомих йому кредиторів відсутнього боржника.

Крім того було встановлено , що керівник підприємства ОСОБА_1 помер ІНФОРМАЦІЯ _1, але не на запит ДПІ ні на йо го запит, відділ державної ре єстрації актів цивільного ст ану Жовтоводського міського управління юстиції відповід ь не дав, оскільки останні не в ходять до переліку які можут ь звертатись з таким листом.

Додатково ліквідатор нада в повідомлення про відсутніс ть юридичної особи за місцез находженням станом на 28.01.10р.

Суд отримав відповідь з бан ків де обслуговувався боржни к, з яких свідчить що в ПАТ "Рай ффайзен банк Аваль" та ВАТ КБ " Надра" на розрахунковому рах унку 0,00грн., а на розрахунково му рахунку ПАТ "Альфа Банк" за лишок складає 200,00грн.

Оскільки у ліквідатора від сутні правоустановчі докуме нти, печатка, штамп, то відкрит и ліквідаційний рахунок не м ожливо.

Представник Комунального підприємства "Жовтоводський водоканал" Дніпропетровсько ї міської ради, м. Жовті Води в важає, що ліквідатор не доста тньо дослідив всі обставини справи, а саме не підтвердив с мерть керівника боржника від повідними документами, не з'я совано чи є будь - яке майно у б анкрута в іншому місті, тощо.

Представник Комунального підприємства "Жовтоводський водоканал" Дніпропетровсько ї міської ради, м. Жовті Води п роявив ініціативу дослідити всі обставини, а присутні кре дитори підтримали і не запер ечують щодо продовження стро ку ліквідаційної процедури, надав можливість вищеозначе ному кредитору перевірити і дослідити всі обставини по с праві, надав відповідні доку менти до справи.

Запізнився у судове засіда ння представник НАК "Нафтога з України" - Лебедюк Ю.А., який су ду пояснив, що 24.03.11р. до прокурат ури м. Жовті Води був направле ний лист в якому просять рете льно перевірити підприємств о банкрута. Відповідь на лист ще не надійшов. Просить суд не затверджувати звіт та лікві даційний баланс, оскільки ма ють намір перевірити засновн иків підприємства банкрута.

Вислухавши представників кредиторів, ліквідатора, вив чивши матеріали справи, госп одарський суд вважає, що заяв лені клопотання представник ами кредиторів НАК "Нафтогаз України та Комунального під приємства "Жовтоводський вод оканал" Дніпропетровської мі ської ради, м. Жовті Води підля гають задоволенню.

Керуючись ст.ст. 77, 86 Господар ського процесуального кодек су України, ст.22 Закону Україн и "Про відновлення платоспро можності боржника або визнан ня його банкрутом", суд

УХВАЛИВ:

Залучити до матеріалів справи повідомлення про від сутність юридичної особи за місцезнаходженням підприєм ства банкрута від 28.01.10р.

Задовольнити клопотання п редставників кредиторів Ко мунального підприємства "Жов товодський водоканал" Дніпро петровської міської ради, м. Ж овті Води щодо самостійного розшуку майна банкрута та на дання доказів про смерть кер івника банкрута у строк до 05.08.1 1р.

НАК "Нафтогаз України" надат и відповідь з прокуратури м. Ж овті Води щодо порушення кри мінальної справи чи відмови в порушенні кримінальної спр ави, а також докази про зверне ння в позовному провадженні до засновників підприємства банкрута, до 05.08.11р.

Суддя

Л.М. Калиниченко

СудГосподарський суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення14.04.2011
Оприлюднено28.04.2011
Номер документу15095538
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б24/209-10

Ухвала від 14.12.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 22.09.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 08.09.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 19.08.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 14.04.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 24.03.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 21.02.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 17.09.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні