Ухвала
від 28.03.2008 по справі 16/1096а
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

16/1096а

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

У Х В А Л А

"28" березня 2008 р.                                                                                Справа № 16/1096а

                                                                                                                                       м.Черкаси

Господарський суд Черкаської області у складі головуючого судді Спаських Н.М.,

при секретарі Волна С.В., за участі представників сторін:

від позивача : не з'явився;

від відповідача: не з'явився;

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Черкаси адміністративну справу за позовом  Управління Пенсійного Фонду України в Соснівському районі м. Черкаси до Товариства з обмеженою відповідальністю "Інвестиційно-будівельна компанія"  про стягнення 710,18 грн.  

ВСТАНОВИВ:

                    Заявлено позов про стягнення з відповідача заборгованості по страхових внесках у сумі        710,18 грн.  на підставі розрахунку сум страхових внесків, поданих відповідачем за грудень 2007 року.

           Суд вважає, що неявка представників сторін в засідання не перешкоджає розгляду справи по суті, оскільки клопотання про відкладення розгляду справи від учасників процесу суду не надходили.

                    В судове засідання позивач направив суду клопотання про закриття провадження у справі в зв'язку із проведенням відповідачем повного розрахунку за позовними вимогами, яке проведено 19.03.2008 року  Фактично дана заява є відмовою позивача від позову, яку суду слід прийняти, оскільки вона не порушує прав сторін.  

                    У такому випадку провадження у справі підлягає закриттю на підставі п. 2 ст. 157 КАС України.

                    За наслідками закриття провадження у справі позивач позбавлений можливості повторного звернення  до суду з тією самою позовною заявою згідно положень ст. 157 КАС України.

                    Оскільки відповідач провів розрахунки з позивачем після порушення провадження у справі, то у відповідності до ст. 89,95 КАС України, з відповідача на користь бюджету слід стягнути  7,11 грн. судового збору.

                    Керуючись ст. 89,95, п. 2 ст. 157 КАС України,

УХВАЛИВ:

                    Провадження у справі за позовом Управління Пенсійного Фонду України в Соснівському районі м. Черкаси до Товариства з обмеженою відповідальністю "Інвестиційно-будівельна компанія"  про стягнення 710,18 грн.  закрити в зв'язку із відмовою позивача від позову.

                    Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю "Інвестиційно-будівельна компанія" , ідентифікаційний код 32940611, м. Черкаси, вул. Руставі, 27, кв. 18 на користь державного бюджету України -- 7,11 грн. судового збору.

                    Видати виконавчий документ.

                    Ухвала набирає законної сили після закінчення строку на подання заяви про апеляційне оскарження. Ухвалу може бути оскаржено в порядку ст. 186 КАС України до Київського  апеляційного адміністративного суду.

Суддя                                                                                                               Н.М. Спаських

                    

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення28.03.2008
Оприлюднено09.04.2008
Номер документу1510612
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —16/1096а

Ухвала від 28.03.2008

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Спаських Н.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні