Постанова
від 27.03.2008 по справі б26/61-08
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Б26/61-08

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

в порядку ст. 51 Закону України "Про відновлення платоспроможності

боржника або визнання його банкрутом"

 

27.03.08р.

Справа № Б26/61-08

За заявою голови ліквідаційної комісії товариства з обмеженою відповідальністю “ТЛС-Сервіс”, м. Дніпропетровськ

до товариства з обмеженою відповідальністю “ТЛС-Сервіс”, м. Дніпропетровськ

про визнання банкрутом

Суддя   Камша Н.М.

Представники:

від боржника: Осадчий С.І. –представник голови ліквідаційної комісії ТОВ “Восток-Трейд ”, дор. № Л-1 від 22.02.08р.

СУТЬ СПРАВИ:

Розглядається заява голови ліквідаційної комісії боржника про порушення справи про банкрутство, оскільки власниками прийнято рішення про ліквідацію, призначено голову ліквідаційної комісії, який виявив, що вартості майна юридичної особи недостатньо для задоволення вимог кредиторів.

Вивчивши матеріали справи, заслухавши пояснення представника голови ліквідаційної комісії, суд, - встановив:

-          боржник діє у формі  товариства з обмеженою відповідальністю, згідно рішення засновника (власника) товариства з обмеженою відповідальністю “ТЛС-Сервіс”, м.Дніпропетровськ № 4 від 10.01.08р. прийнято рішення про ліквідацію підприємства, створення ліквідаційної комісії та призначення голови ліквідаційної комісії –Попової Н.М.;

-          в ході роботи ліквідаційної комісії встановлено, що загальна сума кредиторської заборгованості, що визнана боржником, становить 10 000,00 грн. Згідно даним бухгалтерського обліку, станом на 21.02.08р. ТОВ “ТЛС-Сервіс” не має на поточних рахунках коштів, достатніх для здійснення оплати вищезазначеної заборгованості, а також не має рухомого та нерухомого майна в власності, що підтверджується балансом підприємства на 31.12.07р.;

-            згідно ст. 51 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, якщо вартості майна боржника –юридичної особи, щодо якого прийнято рішення про ліквідацію, недостатньо для задоволення вимог кредиторів, така юридична особа ліквідується в порядку, передбаченому цим Законом. За результатами розгляду заяви про порушення справи про банкрутство юридичної особи, майна якої недостатньо для задоволення вимог кредиторів, господарський суд визнав боржника, який ліквідується, банкрутом, відкриває ліквідаційну процедуру, призначає ліквідатора.

Згідно ст. 51 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” слід зобов'язати ліквідатора опублікувати оголошення про банкрутство боржника в офіційному друкованому органі.

Враховуючи викладене, господарський суд прийшов до висновку про необхідність визнання боржника банкрутом, відкриття ліквідаційної процедури, призначення ліквідатора.

Керуючись ст. 51 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, господарський суд, -

ПОСТАНОВИВ:

  Визнати товариство з обмеженою відповідальністю “ТЛС-Сервіс”, м.Дніпропетровськ /код ЄДРПОУ 33668632/ - банкрутом.

Відкрити ліквідаційну процедуру у справі строком на 1 рік, до 27.03.09 року.

Призначити ліквідатором товариства з обмеженою відповідальністю “ТЛС-Сервіс”, м. Дніпропетровськ голову ліквідаційної комісії –Попову Н.М.

        Зобов'язати ліквідатора у строк до 16.04.08 р. опублікувати оголошення про банкрутство боржника в офіційних друкованих органах, докази публікації оголошення подати до 27.04.08 р., у строк до 07.06.08 р. подати для долучення до матеріалів справи реєстр вимог кредиторів.

У строк до 27.09.08 р. зобов'язати ліквідатора подати на затвердження до господарського суду звіт та ліквідаційний баланс.

      Суддя                                              Н.М.Камша

         

 

 

           

    < боржник > 

              

 

            

Дата ухвалення рішення27.03.2008
Оприлюднено09.04.2008
Номер документу1511258
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б26/61-08

Ухвала від 11.06.2008

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Н.М.

Ухвала від 26.06.2008

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Н.М.

Постанова від 27.03.2008

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Н.М.

Ухвала від 04.03.2008

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Камша Н.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні