Постанова
від 28.04.2011 по справі 5015/1769/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВС ЬКОЇ ОБЛАСТІ

79014, м. Львів, вул. Личаківськ а, 128

ПОСТАНОВА

про визнання банкрутом

28.04.11 С права№ 5015/1769/11

Господарський суд Львів ської області у складі судді Чорній Л.З.

при секретарі М. Фарина

розглянув у засіданні суд у справу за заявою Приватн ого підприємства “Виробничо -комерційна фірма “ПЛАСТИКПА К”, м.Львів

про визнання банкрутом Приватного підприємства “В иробничо-комерційна фірма “П ЛАСТИКПАК”, м.Львів

за участю:

боржника - ОСОБА_1.

ВСТАНОВИВ:

Ліквідатор Приватног о підприємства “Виробничо-ко мерційна фірма “ПЛАСТИКПАК” , м.Львів звернувся до суду із заявою у порядку ст. 51 Закону У країни „Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом” про порушення справи про банкрут ство Приватного підприємств а “Виробничо-комерційна фірм а “ПЛАСТИКПАК”.

Рішення про припинення ді яльності Приватного підприє мства “Виробничо-комерційна фірма “ПЛАСТИКПАК”, шляхом л іквідації, прийняте засновни ком ПП “ВКФ “ПЛАСТИКПАК” 03.11.2010р . у відповідності до ч. 1 ст. 59, час тин 1 та 2 ст. 60 ГК України, ч.2 ст. 105, ч.1 ст. 110 ЦК України.

Дослідивши матеріали спра ви, оцінивши подані докази, су д з' ясував, що на виконання в имог ч. 1 ст. 105 ЦК України та ч. 1 с т. 34 Закону України “Про держа вну реєстрацію юридичних осі б та фізичних осіб - підприє мців” державному реєстратор у було передано необхідні до кументи про ліквідацію на пі дставі яких 05.11.2010р. до ЄДРПОУ вн есено запис про рішення засн овника щодо припинення юриди чної особи.

Оголошення про ліквідацію підприємства опубліковане в офіційному спеціалізованом у друкованому засобі масової інформації - Бюлетені держав ної реєстрації за № 162 (22) від 17.11.2010 р., що узгоджується із вимогам и ч. 4 ст. 105 ЦК України. Як вбачаєт ься із наведених оголошень, в становлено 2-місячний термін зголошення кредиторів відпо відно до вимог ч.3 ст. 60 ГК Украї ни та ч. 4 ст. 105 ЦК України.

На виконання п.3 Інструкції по інвентаризації основних з асобів, нематеріальних актив ів, товарно-матеріальних цін ностей, грошових коштів і док ументів та розрахунків, затв ердженої наказом Міністерст ва фінансів України № 69 від 11.08.19 94 р. (із наступними змінами і до повненнями), п. 12 Порядку подан ня фінансової звітності, зат вердженого постановою КМ Укр аїни № 419 від 28.02.2000 року, ліквідат ором ПП “ВКФ “ПЛАСТИКПАК” (на каз №1 про проведення інветар изації від 11.03.2011р.) складено акт інвентаризації основних за собів та нематеріальних акти вів та акти інвентаризації р озрахунків з дебіторами з 12.03.20 11 року по 15.03.2011 року.

На виконання вимог ч.1 ст. 111 ЦК України ліквідаційною коміс ією складено проміжний лікві даційний баланс станом на 21.03.20 11 року, який затверджений засн овником підприємства.

Згідно з даними бухгалтерс ького обліку у ПП “ВКФ “ПЛАСТ ИКПАК”, ліквідбалансом та зв ітом ліквідаційної комісії к редиторська заборгованість боржника складає 1 367,2 тис.грн., д ебіторська заборгованость с кладає 804,3тис.грн., основні засо би, виробничі запаси, готова п родукція та грошові кошти -ві дсутні.

У відповідності до звіту пр о проведення поглибленого ан алізу фінансово-господарськ ої діяльності від 21.03.2011 року, пр оведеного Аудиторська фірма “ДАЙМ” ознак фіктивного, нав мисного або прихованого банк рутство ПП “ВКФ “ПЛАСТИКПАК” не виявлено.

Заслухавши представників боржника, дослідивши матеріа ли справи, суд вважає, що зібра но достатньо доказів для виз нання боржника банкрутом і в ідкриття ліквідаційної проц едури. З матеріалів справи вб ачається, що ПП “ВКФ “ПЛАСТИК ПАК”, зареєстроване Виконав чим комітетом Жидачівською р айонною державною адміністр ацією Львівської області 24.11.200 5р., код ЄДРПОУ 33849880.

Доказів погаш ення заборгованості на дату розгляду справи суду не пода но.

Згідно з ч. 1 ст. 51 Закону Укр аїни “Про відновлення платос проможності боржника або виз нання його банкрутом”, якщо в артості майна боржника - юрид ичної особи, щодо якого прийн ято рішення про ліквідацію, н едостатньо для задоволення в имог кредиторів, така юридич на особа ліквідується в поря дку, передбаченому цим Закон ом. У разі виявлення зазначен их обставин ліквідатор (лікв ідаційна комісія) зобов' яза ні звернутися в господарськи й суд із заявою про порушення справи про банкрутство тако ї юридичної особи. Відповідн о до ч. 2 вказаної норми за резу льтатами розгляду заяви про порушення справи про банкрут ство юридичної особи, майна я кої недостатньо для задоволе ння вимог кредиторів, господ арський суд визнає боржника, який ліквідується, банкруто м, відкриває ліквідаційну пр оцедуру, призначає ліквідато ра.

Таким чином, господарськи й суд вважає, що ліквідаційно ю комісією ПП “ВКФ “ПЛАСТИКП АК” належним чином вжито усі , передбачені законодавством заходи, пов' язані із здійсн енням ліквідаційної процеду ри та дотримано усіх строків , які є обов' язковою передум овою для звернення боржником до суду із заявою про порушен ня справи про його банкрутст во згідно із ст. 51 Закону Украї ни “Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом”. Врахову ючи те, що боржник не має можли вості задоволити вимоги кред иторів, має ознаки стійкої не платоспроможності, тому в су ду є достатні підстави для ви знання його банкрутом.

Одночасно, суд розглянув клопотання ПП “ВКФ “ПЛАСТИКП АК” про покладення обов' язк ів ліквідатора на арбітражно го керуючого Сидорака О.О. та з аяву арбітражного керуючого Муху Сергія Андрійовича і вв ажає за можливе його задовол ити.

На підставі навед еного та керуючись ст.ст. 22, 51 За кону України “Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м”, суд -

ПОСТАНОВИВ:

1. ПП “ВКФ “ПЛАСТИКП АК” (79026, м.Львів, вул.В.Великого,1 7/17; код ЄДРПОУ 33849880) визнати банкр утом та відкрити ліквідаційн у процедуру.

З дня прийняття постанови підприємницька діяльність б анкрута припиняється, керівн ик банкрута звільняється з р оботи у зв' язку з банкрутст вом підприємства, про що роби ться запис у його трудовій кн ижці. Припиняються повноваже ння органів управління банкр ута і повноваження власників майна.

Скасовати арешти, накладен і на майно боржника. Накладен ня нових арештів на майно бан крута не допускається.

2. Призначити ліквід атором у справі арбітражного керуючого Муху Сергія Андрі йовича (79000, АДРЕСА_1, ліцензі я Державного департаменту з питань банкрутства Міністер ства економіки України серія НОМЕР_1 від 04.12.2006 р., ідентифі каційний номер фізичної особ и - платника податків та інш их обов' язкових платежів НОМЕР_2).

3. Ліквідатору відпов ідно до ст.ст.23-34 Закону України “Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом” здійснити ліквідаційну процедуру та по дати звіт про виконану робот у і документально підтвердже ний баланс на затвердження с уду у строк, встановлений ст.22 Закону України “Про відновл ення платоспроможності борж ника або визнання його банкр утом”.

4. Судове засідання при значити на 07.06.2011 р. о 10 год. 30 хв., яке відбудеться в приміще нні господарського суду Льві вської області (м.Львів, вул.Ли чаківська, 128, каб.401).

5. Зобов' язати ліквідат ора: надати докази публіка ції оголошення про визнання боржника банкрутом; висновок щодо наявності ознак фіктив ного банкрутства або доведен ня до банкрутства.

6. Участь у судовому засідан ні ліквідатора - обов' язков а.

7. Копію постанови на діслати банкруту, ліквідатор у банкрута, Львівському обла сному відділу з питань банкр утства, ВДВС та державному ре єстратору.

Суддя

СудГосподарський суд Львівської області
Дата ухвалення рішення28.04.2011
Оприлюднено06.05.2011
Номер документу15120631
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5015/1769/11

Ухвала від 23.08.2011

Господарське

Господарський суд Львівської області

Чорній Л.З.

Постанова від 28.04.2011

Господарське

Господарський суд Львівської області

Чорній Л.З.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні