Ухвала
від 05.10.2006 по справі 15/455-06
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

15/455-06

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

21036, м. Вінниця,  Хмельницьке шосе, 7  тел. 66-03-00, 66-11-31    http://vn.arbitr.gov.ua


У Х В А Л А

про відкриття провадження у адміністративній справі

"05" жовтня 2006 р.                                                                         Справа № 15/455-06

Суддя господарського суду Курко О.П.  , розглянувши матеріали справи

за позовом:  Управління Пенсійного фонду України у Козятинському районі Вінницькоїобласті   вул. П.Орлика, 5, м. Козятин, Вінницька область, 22100),      

              до:   Сільськогосподарського акціонерного товариства "Бродецьке"  смт. Бродецьке, Козятинський район, Вінницька область, 22151)   

про стягнення 3737,98 грн. заборгованості

визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 107, 165 Кодексу адміністративного судочинства України,

УХВАЛИВ:

1.  Відкрити провадження у справі і прийняти позовну заяву до розгляду.

2. Призначити судовий розгляд справи на 28 листопада 2006 р. о 10:00 в приміщенні господарського суду в кімн. № 1011 , яке буде проводитись суддею  Курко О.П.

3. Зобов'язати позивача, відповідача, інших осіб, які беруть участь у справі забезпечити явку в засідання представників сторін з доказами про повноваження, визначеними ст.58 КАСУ з документами, що посвідчують особу.

4.  Зобов'язати сторони надати суду необхідні для вирішення спору докази (в належно оформлених копіях через канцелярію суду за три робочих дні до судового засідання, в оригіналах  - в судове засідання для огляду), в тому рахунку :

Позивачу : Оригінали документів доданих до позовної заяви для огляду в судовому засіданні;  докази, які підтверджують адміністративно процесуальну дієздатність позивача (положення про УПФУ у Козятинському районі, довідку про включення до ЄДРПОУ станом на день подачі позовної заяви); докази часткових розрахунків, якщо такі мали місце (платіжні доручення, виписки з банку, тощо - оригінали для огляду в судовому засіданні, належним чином засвідчені копії в справу) як до так і після пред'явлення позову; обгрунтований розрахунок суми позову з посиланням на часткові розрахунки; обопільно підписаний акт звірки взаєморозрахунків станом на день подачі позовної заяви, для чого зобов'язати позивача з'явитись до відповідача; інші докази в обґрунтування своїх доводів; довідку про включення до ЄДРПОУ відповідача станом на день подачі позовної заяви на отримання якої у Головному управлінні статистики у Вінницькій області уповноважити представника позивача; докази, які підтверджують розмір заборгованості відповідача (первинні бухгалтерські документи, що посвідчують сплату позивачем  витрат на виплату та  доставку пенсії гр. Нечипорук Л.Ф.., в тому числі довідку відповідного відділу зв'язку про витрати на доставку вказаної суми пільгової пенсії); пенсійну справу пенсіонера Нечипорук Л.Ф. для огляду в судовому засіданні.

Відповідачу:  подати в зазначений строк письмові заперечення проти позову, в разі існування таких, а в випадку погодження позовних вимог - відповідну заяву про визнання позову; правовстановлюючі документи: статут, довідку про включення до ЄДРПОУ - оригінали для огляду, належним чином завірені копії - в справу; докази часткових розрахунків, якщо такі мали місце (платіжні доручення, виписки з банку, тощо - оригінали для огляду в судовому засіданні, належним чином засвідчені копії в справу) як до так і після пред'явлення позову; забезпечити проведення звірки взаєморозрахунків з позивачем, надавши при цьому всі необхідні документи, за результатами якої підписати відповідний акт; реквізити наявних поточних рахунків в банківських установах.

 5. Ухвалу  надіслати сторонам, рекомендованим листом. Відповідачу додатково надіслати копію позовної заяви з додатками.

          У випадку невиконання сторонами будь-яких вимог даної ухвали - надати письмові пояснення з обґрунтуванням причин її невиконання.

          При цьому суд повідомляє, що відповідно до ч.3 ст.128 КАСУ у разі  повторного  неприбуття позивача,  належним  чином повідомленого про дату, час і місце судового розгляду, без поважних причин або без повідомлення ним про причини неприбуття, якщо від нього не надійшло заяви про розгляд справи за його відсутності, суд залишає позовну заяву без розгляду.

     Відповідно до ч. 6 ст. 254  КАС України ухвали суду , які не можуть бути оскаржені, набирають законної сили з дня її проголошення.

        

Суддя                                                                     Курко О.П.

СудГосподарський суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення05.10.2006
Оприлюднено21.08.2007
Номер документу151250
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —15/455-06

Ухвала від 11.01.2007

Господарське

Господарський суд Одеської області

Петров В.С.

Судовий наказ від 21.12.2006

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Курко О.П.

Постанова від 28.11.2006

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Курко О.П.

Рішення від 23.10.2006

Господарське

Господарський суд Сумської області

Резниченко О.Ю.

Ухвала від 05.10.2006

Господарське

Господарський суд Сумської області

Резниченко О.Ю.

Ухвала від 05.10.2006

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Курко О.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні