Ухвала
від 28.04.2011 по справі б-13/64
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАН О-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

28 квітня 2011 р. Справа № Б-13/64

Господарський суд Івано-Ф ранківської області у складі судді Шкіндера П.А.

при секретарі судового зас ідання Кучмі І.І.

розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріал и справи

за заявою кредитора -1: Уп равління Пенсійного фонду Ук раїни в Городенківському рай оні,

ву л. І.Богуна, 10, м. Городенка, Іван о-Франківська область,78100

кредитора-2: Державного підприємства "Аг ентства з реструктуризації

за боргованості підприємств аг ропромислового комплексу",

ву л. Саксаганського, 1, м. Київ, 01601

до боржника: Сільського сподарського виробничого ко оперативу Агрофірми "Прикар паття"

с.Росохач, Го роденківський район, Івано-Ф ранківська область,78151

про визнання борж ника банкрутом

за участю представни ків сторін:

ліквідатор: Хлібейчук М. І (ліцензія серія НОМЕР_1 від 04.10.06)

від заявника: Перегінсь кий Б.Б. - зав. юридичного секто ра (дов.НОМЕР_2 від 11.01.11)

від боржника: представн ики не з'явилися

ВСТАНОВИВ:

кредиторами УПФУ в Горо денківському районі та Держа вним підприємством "Агентств ом з реструктуризації заборг ованості підприємств агропр омислового комплексу" п одано заяву про порушення пр овадження у справі про банкр утство сільськогосподарськ ого виробничого кооперативу агрофірми "Прикарпаття" (с.Рос охач, Городенківський район, Івано-Франківська область).

Ухвалою суду від 25.04.08 поруш ено провадження по справі та призначено розгляд справи н а 29.05.08. Ухвалою суду від 29.05.08 розгл яд справи відкладено на 12.06.08. В с удовому засіданні 12.06.08 введено процедуру розпорядження май ном терміном на 6 місяців та пр изначено розпорядником майн а арбітражного керуючого Хлі бейчука Михайла Івановича (л іцензія серія АК №158262 від 04.10.2006, в ул. В.Стуса, 9/39, м. Івано-Франківс ьк) та призначено дату попере днього засідання суду на 09.09.08. У хвалою суду від 09.09.08 затвердже но реєстр вимог кредиторів. П остановою суду від 30.10.08 відкри то ліквідаційну процедуру на п'ять місяців, призначено лік відатором арбітражного керу ючого Хлібейчука М. І. (ліцензі я серія АК №158262 від 04.10.2006р., вул. В.С туса, 9/39, м. Івано-Франківськ) та зобов'язано ліквідатора до 26. 03.2009р. подати на затвердження з віт та ліквідаційний баланс. Ухвалами суду неодноразово продовжувався строк ліквіда ційної процедури та повноваж ення ліквідатора.

Ухвалою суду від 21.04.11 за клопо танням ліквідатора продовже но строк ліквідаційної проце дури та повноваження ліквіда тора Хлібейчука М.І. Зобов' я зано ліквідатора Хлібейчука М.І. до 28.04.11 подати на затвердже ння суду ліквідаційний балан с та звіт про виконану роботу та призначено судове засіда ння по затвердженню ліквідац ійного балансу та звіту лікв ідатора на 28.04.11.

На виконання вищевказаних вимог суду, ліквідатором Хлі бейчуком М.І. подано до суду на розгляд та затвердження зві т ліквідатора та ліквідаційн ий баланс (вх.№3657/2011-свх від 28.04.11).

В судовому засіданні 28.04.11 лік відатор боржника підтримав з віт ліквідатора та ліквідаці йний баланс.

Розглянувши матеріали спр ави, звіт ліквідатора та лікв ідаційний баланс, заслухавши ліквідатора та представникі в сторін, суд вважає, що звіт л іквідатора та ліквідаційний баланс слід затвердити, Сіль ськогосподарський виробнич ий кооператив Агрофірму "При карпаття" (с..Росохач, Городенк івський район, Івано-Франків ська область,78151, код 02126053), ліквід увати, вимоги кредиторів не з адоволені за недостатністю м айна вважати погашеними, про вадження у справі припинити.

При цьому виходив з наступн ого.

Приписами ст.32 Закону Украї ни "Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом" встановл ено, що після завершення всіх розрахунків з кредиторами л іквідатор подає до господарс ького суду звіт та ліквідаці йний баланс, господарський с уд після заслуховування звіт у ліквідатора виносить ухвал у про затвердження звіту лік відатора та ліквідаційного б алансу.

Якщо за результатами лікві даційного балансу, після зад оволення вимог кредиторів не залишилося майна, господарс ький суд виносить ухвалу про ліквідацію боржника - Сільсь когосподарського виробничо го кооперативу Агрофірми "Пр икарпаття".

Ухвалою господарського су ду Івано-Франківської област і від 09.09.2008 року по справі №Б-13/64 за тверджено реєстр вимог креди торів Сільськогосподарсько го виробничого кооперативу А грофірми "Прикарпаття" (с.Рос охач, Городенківський район, Івано-Франківська область,7815 1).

Згідно реєстру вимог креди торів було скликано перші зб ори кредиторів, які відбулис я 23.09.08 на яких було обрано коміт ет кредиторів.

В ході ліквідаційної проце дури 12.11.08 було проведено інвен таризацію товарно-матеріаль них цінностей банкрута коміс ією в складі чотирьох чолові к, яка виявила товарно-матері альні цінності про що був скл адений відповідний акт, які б ули включені до ліквідаційно ї маси з метою погашення кред иторської заборгованості. Лі квідатором реалізовано майн о та повернено дебіторську з аборгованість на загальну су му 372413грн.00коп. з ПДВ.

Дослідивши поданий звіт та додані до нього матеріали, су д встановив, що в ході ліквіда ційної процедури ліквідатор ом вжиті заходи по виявленню майна та майнових активів, як і включаються в ліквідаційну масу банкрута; вжито заходів по виявленню кредиторів бан крута, а саме направлено запи ти до : Коломийського МБІ; Кол омийського МРЕВ ВДАІ в Івано -Франківській області; Город енківського районного відді лу державного земельного кад астру; Івано-Франківської об ласної інспекції державного технічного нагляду. На дані з апити отримано відповіді, з я ких встановлено, що власност і на нерухоме майно не зареєс тровано; права власності на з емлю або право користування за банкрутом на території Го роденківського району в базі даних АС ДЗК відсутня; за СВК агрофірма "Прикарпаття" заре єстровані технічні засоби в кількості 44 штуки, але в наявн ості виявлено 3 (три) технічні засоби, а 41 технічний засіб не виявлено та не включено в лік відаційну масу і було встано влено, що дані технічні засоб и розпайовані, що підтверджу ються протоколами, перелікам и майна розпаювання.

У Сільськогосподарського виробничого кооперативу Агр офірми "Прикарпаття" згідно д овідки ДПІ в Городенкіському районі є наявні відкриті роз рахункові рахунки в ОД "Райфф азен Банк Аваль".

Заявлені вимоги: ДПІ в Город енківському районі на суму 6659 0грн.59коп.; ДП "Агентство з рестр уктуризації заборгованості підприємств агропромислово го комплексу" на суму 18350грн.54ко п.; ПФУ в Городенківському рай оні на суму 107740грн.24коп.; Івано-Ф ранківського обласного цент ру зайнятості на суму 37090грн.13к оп.; Відділення виконавчої ди рекції ФСС від нещасних випа дків на виробництві та профе сійних захворювань в Городен ківському районі на суму 23902гр н.54коп. не можуть бути задовол ені в зв'язку з відсутністю ма йна та майнових активів борж ника Сільськогосподарськог о виробничого кооперативу Аг рофірми "Прикарпаття" (с.Росох ач, Городенківський район, Ів ано-Франківська область,78151, ко д 02126053). У відповідності до п.6 ст. 31 Закону України "Про відновле ння платоспроможності боржн ика або визнання його банкру том", вважати погашеними та та кими, що підлягають списанню .

На момент подачі звіту до лі квідатора із пропозиціями са нації підприємства-банкрута ніхто не звертався. Заходів п о погашенню заборгованості з і сторони боржника не вжито, н е подано ним ліквідатору док азів задоволення вимог креди торів або укладення з ними ми рової угоди.

В поданому звіті ліквідато р боржника просить суд затве рдити оплату праці в розмірі двох мінімальних заробітних плат, щомісячно та відшкодув ання витрат згідно авансових звітів з моменту порушення с прави про банкрутство, які бу ли встановлені на засіданні комітету кредиторів.

Згідно абзацу 2 частини 10 ст.3 -1 Закону України "Про відновле ння платоспроможності борж ника або визнання його банкр утом" розмір оплати послуг та відшкодування витрат арбітр ажного керуючого, здійснюєть ся кредитором або боржником, за заявою якого порушено спр аву.

Відповідно до ч.12 ст.3-1 вищевк азаного Закону оплата послуг ліквідатора за кожен місяць здійснення ним своїх повнов ажень виплачується в розмірі не менше двох мінімальних за робітних плат та не більше се редньомісячної заробітної п лати керівника боржника за о станні дванадцять місяців йо го роботи перед порушенням п ровадження у справі про банк рутство.

Статтею 40 Закону України "Пр о відновлення платоспромож ності боржника або визнання його банкрутом" передбачено, що господарський суд припин яє провадження у справі про б анкрутство, якщо затверджено звіт ліквідатора в порядку в становленому ст.32 цього Закон у.

Звіт ліквідатора про в иконану ним роботу, ліквіда ційний баланс слід затвердит и, провадження по справі прип инити.

Керуючись ч. 2 ст. 22, ст.23-25 , ч. 2 с т. 32 п.6 ст.40 Закону України "Про в ідновлення платоспроможнос ті боржника або визнання йог о банкрутом", ст.80, ст. 86 Господар ського процесуального кодек су України, суд

УХВАЛИВ:

1. Затвердити ліквідац ійний баланс Сільськогоспод арського виробничого коопер ативу Агрофірми "Прикарпатт я" (с.Росохач, Городенківський район, Івано-Франківська обл асть,78151, код 02126053).

2. Затвердити Звіт п ро роботу ліквідатора (арбіт ражного керуючого) Хлібейчук а Михайла Івановича.

3. Юридичну особу - Сільсь когосподарський виробничий кооператив Агрофірму "Прика рпаття" (вул.Українська, 103, с.Ро сохач, Городенківський район , Івано-Франківська область,781 51, код 02126053) ліквідувати та виклю чити його з Єдиного Державно го Реєстру Підприємств та Ор ганізацій України.

4. Затвердити Звіт про роботу ліквідатора Хліб ейчука М.І.

5. Затвердити оплату посл уг ліквідатора Хлібейчука М. І. в розмірі двох мінімальних заробітних плат щомісячно 51 193,00 грн. та відшкодування витр ат згідно авансових звітів з моменту порушення справи пр о банкрутство в сумі 35604, 01 грн.

6. Вимоги, не задоволені з а недостатністю майна та вим оги, заявлені після закінчен ня строку, встановленого для їх подання вважати погашени ми та такими, що підлягають сп исанню, а саме:

- ДПІ в Городенківському рай оні на суму 66590грн.59коп.;

- ДП "Агентство з реструктур изації заборгованості підпр иємств агропромислового ком плексу" на суму 18350грн.54коп.;

- ПФУ в Городенківському рай оні на суму 107740грн.24коп.;

- Івано-Франківського облас ного центру зайнятості на су му 37090грн.13коп.;

- Відділення виконавчої дир екції ФСС від нещасних випад ків на виробництві та профес ійних захворювань в Городенк івському районі на суму 23902грн .54коп.

7. Провадження по справі № Б- 13/64 про банкрутство С ільськогосподарського виро бничого кооперативу Агрофір ми "Прикарпаття" (вул.Українс ька, 103, с.Росохач, Городенківсь кий район, Івано-Франківська область,78151, код 02126053) - припинит и.

8. ОД "Райффазен Банк Аваль " закрити розрахункові рахун ки банкрута Сільськогоспод арського виробничого коопер ативу Агрофірми "Прикарпаття " (вул.Українська, 103 , с.Росохач, Г ороденківський район, Івано- Франківська область,78151, код 021260 53), залишки коштів спрямувати на закриття рахунків.

Зобов'язати ліквідатора по відомити всіх відомих йому к редиторів про припинення про вадження у справі про банкру тство Сільськогосподарсько го виробничого кооперативу А грофірми "Прикарпаття" (вул.У країнська, 103, с.Росохач, Городе нківський район, Івано-Франк івська область,78151, код 02126053).

СУДДЯ П.А.ШКІНДЕР

Дану ухвалу направити:

- ініціюючому кредитору:

- УПФУ в Городенківському р айоні (вул.І.Богуна,10, м. Горо денка, Івано-Франківська обл асть,78100);

- ДП "Агентству з реструк туризації заборгованості пі дприємств агропромислового комплексу",

(вул. Саксаганськог о, 1, м. Київ, 01601);

- боржнику ( вул.Українс ька, 103, с.Росохач,Городенківсь кий район, Івано-Франківська область,78151);

- державному реєстратору за місцезнаходженням банкрута (вул. Івана Богуна. 11, м. Горо денка);

- Івано-Франківському обла сному відділу з питань банкр утства (вул. С.Стрільців, 15, м . Івано-Франківськ, 76000);

- ліквідатору Хлібейчуку М.І (вул. Миру,10, с.Драгомирча ни, Тисменицький район, Івано -Франківська область).

Виготовлен о в КП "Документообіг госп. су дів"

спеціаліст 2 категорії

Петльована Н. Р.


28.04.11

Дата ухвалення рішення28.04.2011
Оприлюднено12.05.2011

Судовий реєстр по справі —б-13/64

Постанова від 28.04.2010

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Михалюк О.В.

Ухвала від 31.03.2010

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Михалюк О.В.

Ухвала від 15.09.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 19.07.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 05.07.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 21.06.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 03.06.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 17.05.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 28.04.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 21.04.2011

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні