Постанова
від 10.05.2011 по справі 2а/1570/2653/2011
ОДЕСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 2а/1570/2653/2011

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

10 травня 2011 року

09год.30хв.

Суддя Одеського окружног о адміністративного суду Ара келян М.М., розглянувши в поряд ку скороченого провадження с праву за адміністративним по зовом ДПІ у Біляївському рай оні Одеської області до ТО В «Алтел»про припинення ю ридичної особи, встановив на ступне.

Відповідно до ч.1 ст.33 Закону України “Про державну реєст рацію юридичних осіб та фізи чних осіб - підприємців” юри дична особа припиняється, зо крема і за судовим рішенням. Згідно ч.2 ст. 33 цього Закону юри дична особа є такою, що припин илася, з дати внесення до Єдин ого державного реєстру запис у про державну реєстрацію пр ипинення юридичної особи.

Згідно ч.2 ст. 38 Закону Україн и “Про державну реєстрацію ю ридичних осіб та фізичних ос іб - підприємців” від 15.05.2003р. №7 55-ІV, неподання протягом року о рганам державної податкової служби податкових деклараці й, документів фінансової зві тності відповідно до закону є підставою для постановленн я судового рішення щодо прип инення юридичної особи, що не пов' язано з банкрутством ю ридичної особи.

Згідно до п.п.2, 3 ч.1 ст.9 цього За кону платники податків і збо рів (обов'язкових платежів) зо бов'язані подавати до держав них податкових органів та ін ших державних органів відпов ідно до законів декларації, б ухгалтерську звітність та ін ші документи і відомості, пов 'язані з обчисленням і сплато ю податків і зборів (обов'язко вих платежів); сплачувати нал ежні суми податків і зборів (о бов'язкових платежів) у встан овлені законами терміни.

Відповідно до ч. 1 ст. 38 Закону України “Про державну реєст рацію юридичних осіб та фізи чних осіб - підприємців” суд , який постановив рішення щод о припинення юридичної особи , що не пов' язане з банкрутст вом юридичної особи, у день на брання таким рішенням законн ої сили направляє його копію державному реєстратору за м ісцезнаходженням юридичної особи для внесення до Єдиног о державного реєстру запису про судове рішення.

Відповідно до частини 1 с татті 256 Кодексу адміністрати вного судочинства України по станови суду, прийняті в поря дку скороченого провадження , виконуються негайно.

Враховуючи наведене, суд вв ажає позовні вимоги ДПІ у Біл яївському районі Одеської об ласті підтвердженими надани ми доказами, обґрунтованими, відповідаючими чинному зако нодавству, що є підставою для їх задоволення.

Керуючись ст.ст.158-162,183-2, ч.1 ст.25 6 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Адміністративний позов ДП І у Біляївському районі Одес ької області до ТОВ «Алтел» з адовольнити.

Припинити юридичну особу Т ОВ «Алтел» (ідентифікаційний код 30818963).

Направити копію постанови державному реєстратору за м ісцем реєстрації ТОВ «Алтел» .

Постанова підлягає негайн ому виконанню.

Постанова може бути оскарж ена до Одеського апеляційног о адміністративного суду чер ез суд першої інстанції в пор ядку передбаченому ст.186 КАС У країни.

Постанова суду першої інст анції, якщо інше не встановле но цим Кодексом, набирає зако нної сили після закінчення с троку подання заяви про апел яційне оскарження, встановле ного цим Кодексом, якщо таку з аяву не було подано. Якщо було подано заяву про апеляційне оскарження, але апеляційна с карга не була подана у строк, в становлений цим Кодексом, по станова суду першої інстанці ї набирає законної сили післ я закінчення цього строку. У р азі подання апеляційної скар ги судове рішення, якщо його н е скасовано, набирає законно ї сили після повернення апел яційної скарги, відмови у від критті апеляційного провадж ення або набрання законної с или рішенням за наслідками а пеляційного провадження.

Суддя /підпис/ М.М. Аракелян

10 травня 2011 року

Дата ухвалення рішення10.05.2011
Оприлюднено16.05.2011
Номер документу15158712
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/1570/2653/2011

Ухвала від 06.04.2011

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Аракелян М. М.

Постанова від 10.05.2011

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Аракелян М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні