Постанова
від 12.05.2011 по справі 27/70б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАР СЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

ПРО ВИЗНА ННЯ БОРЖНИКА БАНКРУТОМ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

12.05.11 р. Справа № 27/70б

за заявою боржника Малого приватного підприємства „ФЕ ОНА” м.Донецьк

про визнання банкрутом

Суддя С.С.Тарапата

Представник від боржника: ОСОБА_1 (за довір.)

Господарським судом Донец ької області ухвалою від 15.04.11р . порушена справа про банкрут ство Малого приватного підпр иємства „ФЕОНА” м.Донецьк зг ідно ст.51 Закону України „Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом”, розгляд справ и призначено в судовому засі данні на 12.05.11р.

27.04.11р. до господарського суду надійшла заява арбітражного керуючого Лебідь Ігора Кост янтиновича про згоду на приз начення ліквідатором по спра ві та копія ліцензії на право провадження діяльності арбі тражних керуючих.

В судовому засіданні 12.05.11р. п редставником боржника надан і: докази зарахування держав ного мита до Державного бюдж ету України; довідка з Єдином у державному реєстрі юридичн их осіб та фізичних осіб- підп риємців відомостей станом на 22.04.11р. та аудиторський висново к незалежного аудитора аудит орської фірми „ЛІГА” щодо ви явлення ознак неплатоспромо жності підприємства, ознак д ій з приховування банкрутств а, фіктивного банкрутства чи доведення до банкрутства та щодо достовірності та повно ти проміжного ліквідаційног о балансу.

Розглянувши в судовому зас іданні 12.05.11р. матеріали справи , заслухавши представника бо ржника, суд встановив:

Засновником Малого приват ного підприємства „ФЕОНА” м. Донецьк 28.12.10р. прийнято рішенн я про ліквідацію Малого прив атного підприємства „ФЕОНА” та призначення ліквідатора (рішення засновника Малого п риватного підприємства „ФЕО НА” №4-1 від 28.12.10р.).

Згідно довідки серії АЄ №21322 7 з Єдиного державного реєстр у юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців станом на 22. 04.11р. (запис 21), 10.01.11р. проведено зап ис №12661100021036019 про внесення рішенн я засновників (учасників) юри дичної особи щодо припинення юридичної особи.

В силу п.5 ст.7 Закону України „Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом” боржник зо бов'язаний звернутися в міся чний строк до господарського суду із заявою про порушення справи про банкрутство у раз і виникнення таких обставин: задоволення вимог одного аб о кількох кредиторів приведе до неможливості виконання г рошових зобов'язань боржника в повному обсязі перед іншим и кредиторами; орган боржник а, уповноважений відповідно до установчих документів або законодавства прийняти ріше ння про ліквідацію боржника, прийняв рішення про звернен ня в господарський суд із зая вою боржника про порушення с прави про банкрутство; при лі квідації боржника не у зв'язк у з процедурою банкрутства в становлено неможливість бор жника задовольнити вимоги кр едиторів у повному обсязі; в і нших випадках, передбачених Законом України „Про відновл ення платоспроможності борж ника або визнання його банкр утом”.

Ліквідатором проведені за ходи, передбачені чинним зак онодавством. Так:

Опубліковано оголошення п ро прийняття засновниками рі шення про припинення юридичн ої особи в Бюлетені Державно ї реєстрації №167 (2) від 21.01.11р.

Розглянуті вимоги кредито рів, що звернулися до ліквіда тора; проведена інвентаризац ія майна підприємства; на адр есу податкової інспекції нап равлена відповідна заява про припинення платника податкі в.

За результатами проведено ї роботи складено проміжний ліквідаційний баланс на 31.03.11р. , який затверджено рішенням з асновника Малого приватного підприємства „ФЕОНА” №5-1 від 31.03.11р.

За даними проміжного лікві даційного балансу на 31.03.11р. бор жник має наявні грошові кошт и в сумі 0,7тис.грн., інше майно у боржника відсутнє. Кредитор ська заборгованість в сумі 32,4 тис.грн. не може бути погашена внаслідок недостатності май нових активів боржника, що пі дтверджується матеріалами с прави.

Згідно наданого Аудиторсь кого висновку від 10.05.11р. щодо ви явлення ознак неплатоспромо жності підприємства, ознак д ій з приховування банкрутств а, фіктивного банкрутства чи доведення до банкрутства та щодо достовірності та повно ти проміжного ліквідаційног о балансу, проведеного незал ежним аудитором аудиторсько ї фірми „ЛІГА”, проміжний лік відаційний баланс справедли во та достовірно відображає фінансовий стан підприємств а станом на 31.03.11р., його фінансов і результати та рух грошових коштів, у відповідності до ви мог Національних положень (с тандартів) бухгалтерського о бліку; станом на 31.03.11р. достовір ність та повнота проміжного ліквідаційного балансу підт верджується. Розраховані в п роцесі аналізу показники фін ансового стану та платоспром ожності свідчать про наявніс ть ознак неплатоспроможност і та стану потенційного банк рутства; виявлення ознак дій з приховування банкрутства, фіктивного банкрутства чи д оведення до банкрутства в хо ді проведення аудиторської п еревірки МПП „ФЕОНА” не вста новлено.

В силу п.2 ст.51 Закону України „Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом” за результ атами розгляду заяви про пор ушення справи про банкрутств о юридичної особи, майна якої недостатньо для задоволення вимог кредиторів, господарс ький суд визнає боржника, яки й ліквідується, банкрутом, ві дкриває ліквідаційну процед уру, призначає ліквідатора.

В судовому засіданні 12.05.11р. п редставник боржника повідом ив про відсутність заперечен ь щодо призначення ліквідато ром по справі арбітражного к еруючого Лебідь І.К., який нада в суду заяву про призначення ліквідатором по справі. Стан ом на 12.05.11р. заяви інших арбітра жних керуючих про згоду на пр изначення ліквідатором до су ду не надходили.

З огляду на зазначене суд в важає за необхідне визнати б оржника банкрутом, відкрити ліквідаційну процедуру стро ком на 3 місяці, ліквідатором п ризначити арбітражного керу ючого Лебідь Ігора Костянтин овича (ліцензія НОМЕР_1).

Враховуючи викладене та ке руючись статтями ст.ст. 3-1, п.5 ст .7, ст.ст. 22-24, 51 Закону України „Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом”, ст.ст. 4-1, 43 ГПК Укр аїни господарський суд

П О С Т А Н О В И В:

Визнати боржника - Мале пр иватне підприємство „ФЕОНА” (83007, м.Донецьк, вул.Путилівська роща, б.16-а; код ЄДРПОУ 31719449) банкр утом.

Відкрити ліквідаційну пр оцедуру по справі строком на 3 місяці до 12.08.2011р.

Призначити ліквідатором п о справі арбітражного керуюч ого Лебідь Ігора Костянтинов ича (ліцензія НОМЕР_1), іден тифікаційний номер НОМЕР_2 ; місце проживання: АДРЕСА _1.

Ліквідатору у 5-денний стро к опублікувати в офіційних д рукованих органах оголошенн я про визнання боржника банк рутом і відкриття ліквідацій ної процедури, із зазначення м відомостей, передбачених п .5 ст.23 Закону України „Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом”. По закінченні лікв ідаційної процедури предста вити суду звіт про проведену роботу та ліквідаційний бал анс банкрута.

Суддя Тарапата С.С.

Вик тел.

Надруковано примірників - : господарському суду Донец ької області - , сторонам - .

Дата ухвалення рішення12.05.2011
Оприлюднено18.05.2011
Номер документу15226118
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —27/70б

Судовий наказ від 28.09.2023

Господарське

Господарський суд Донецької області

Фурсова Світлана Миколаївна

Судовий наказ від 28.09.2023

Господарське

Господарський суд Донецької області

Фурсова Світлана Миколаївна

Судовий наказ від 28.09.2023

Господарське

Господарський суд Донецької області

Фурсова Світлана Миколаївна

Судовий наказ від 28.09.2023

Господарське

Господарський суд Донецької області

Фурсова Світлана Миколаївна

Ухвала від 27.07.2023

Господарське

Господарський суд Донецької області

Фурсова Світлана Миколаївна

Ухвала від 27.07.2023

Господарське

Господарський суд Донецької області

Фурсова Світлана Миколаївна

Ухвала від 10.07.2023

Господарське

Господарський суд Донецької області

Фурсова Світлана Миколаївна

Ухвала від 15.06.2023

Господарське

Господарський суд Донецької області

Фурсова Світлана Миколаївна

Ухвала від 25.05.2023

Господарське

Господарський суд Донецької області

Фурсова Світлана Миколаївна

Ухвала від 25.05.2023

Господарське

Господарський суд Донецької області

Фурсова Світлана Миколаївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні