Ухвала
від 28.09.2006 по справі 5/98б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

5/98б

                                ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  

                                  83048, м.Донецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

                                                              У Х В А Л А

                                                  по справі про банкрутство

28.09.06 р.                                                                                           Справа № 5/98б                     

За заявою кредитора (заявника) Волноваської ОДПІ, смт. Волноваха до боржника  Дочірнього підприємства ВГК “Донецькоблагротехсервіс”  “Агрофірма “Любовська” с. Любовка

арбітражний керуючий Гринько А.А.

про банкрутство

Суддя господарського  суду Донецької області    Чорненька І.К.

Представники:

від кредитора(заявника) Нікольський О.Е., Фомич Ю.С., Гуйдик К.О., Тіщенко Ю.Л., Гужва Л.О., за довіреністю    

від боржника                      

арбітражний керуючий  Гринько А.А.

в засіданні брали участь

Господарським судом  Донецької області порушена справа про банкрутство Дочірнього підприємства ВГК “Донецькоблагротехсервіс”  “Агрофірма “Любовська” с. Любовка.

Постановою суду від 17.01.2005р. Дочірнє підприємство ВГК “Донецькоблагротехсервіс”  “Агрофірма “Любовська” с. Любовка визнане банкрутом, відкрита ліквідаційна процедура та ліквідатором призначено арбітражного керуючого Гринько А.А.

Ліквідатором за результатами проведеної роботи суду надані звіт та ліквідаційний баланс для затвердження.

Розглянувши звіт та ліквідаційний баланс у судовому засіданні 28.09.2006р., заслухавши пояснення ліквідатора та представників кредиторів, суд встановив:

Банкрут - Дочірнього підприємства ВГК “Донецькоблагротехсервіс”  “Агрофірма “Любовська” с. Любовка підприємницьку діяльність не здійснює.

Ліквідатором були прийняті заходи щодо розшуку майна боржника. В результаті проведеної роботи, майнових активів Дочірнього підприємства ВГК “Донецькоблагротехсервіс”  “Агрофірма “Любовська” с. Любовка не виявлено, грошові кошти відсутні, що підтверджується довідками МРЕВ, відділення земельних ресурсів та довідкою банку.

Відповідно до звіту ліквідатора у ході ліквідаційної процедури виявлено 28/100 частини нежилої споруди, що належить на праві власності Дочірньому підприємству ВГК “Донецькоблагротехсервіс”  “Агрофірма “Любовська” с. Любовка (лист Волноваської БТІ від 03.06.2005р. № 1207).

У ході ліквідаційної процедури проведена експертна оцінка 28/100 частини нежилої споруди, та її реалізація через ТБ „Донецька універсальна товарна біржа” на суму 2 007,60грн.

Згідно звіту ліквідатора за весь період ліквідаційної процедури на рахунок банкрута надійшло 2 007,90грн., які були направленні на погашення витрат пов'язаних з проведенням ліквідаційної процедури, тобто на погашення вимог першої черги.

У зв'язку з відсутністю майна та грошових коштів, кредиторські вимоги другої, третьої, четвертої та шостої черг залишилися незадоволеними.

Звіт та ліквідаційний баланс були розглянуті на засіданні комітету кредиторів 20.06.2006р. та схвалені одноголосно (протокол засідання комітету кредиторів № 5 від 20.06.2006р.).

Представники кредиторів, присутні у засіданні суду підтримали затвердження звіту та ліквідаційного балансу. Заперечень та зауважень по звіту ліквідатора суду не надано.

Враховуючи викладене та керуючись ст.ст. 31, 32, п.6 ст. 40  Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, суд, -

                                                            УХВАЛИВ:

Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Дочірнього підприємства ВГК “Донецькоблагротехсервіс”  “Агрофірма “Любовська” с. Любовка.

Ліквідувати юридичну особу – Дочірнє підприємство ВГК “Донецькоблагротехсервіс”  “Агрофірма “Любовська” с. Любовка (85712, Донецька обл., Волноваський район,                         с. Любовка, вул. Гагаріна, 80; код ЄДР 30355173).

Вимоги, не задоволені за відсутністю майна, вважати погашеними.

Припинити провадження по справі про банкрутство Дочірнього підприємства ВГК “Донецькоблагротехсервіс”  “Агрофірма “Любовська” с. Любовка.

Ліквідатору у тижневий строк надати суду акт про знищення печатки та штампу банкрута; довідку про сдачу документів до архіву.

Зобов'язати державного реєстратора здійснити державну реєстрацію припинення юридичної особи.

Копію цієї ухвали направити особам, переліченим в ст. 32 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” та органу ДВС.

Суддя                                                                                                         Чорненька І.К.           

                    

Вик  Петровак Л.Є.  тел. 305-67-79

Надруковано примірників -  14 :

господарському суду Донецької області -   1,

сторонам -  13 ,

Дата ухвалення рішення28.09.2006
Оприлюднено22.08.2007
Номер документу152346
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство 28.09.06 р.                                                                                           Справа № 5/98б                      За заявою кредитора (заявника) Волноваської ОДПІ, смт. Волноваха до боржника  Дочірнього підприємства ВГК “Донецькоблагротехсервіс”  “Агрофірма “Любовська” с. Любовка

Судовий реєстр по справі —5/98б

Ухвала від 27.07.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Постанова від 23.05.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Ухвала від 16.05.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Ухвала від 20.10.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Ухвала від 31.05.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Постанова від 13.07.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Ухвала від 07.06.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Ухвала від 19.11.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Ухвала від 02.11.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Ухвала від 07.09.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні