Ухвала
від 08.04.2008 по справі 01/5561
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАС ЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"08" квітня 2008 р. Справа № 01/5561

Господарський суд Черкас ької області в складі: голову ючого - судді Чевгуза О.В., секр етаря судового засідання Олі йник І.С.,

за участю представників:

від ліквідатора: Брітан Ю.Д ., Муха Л.П. - представники за дов іреностями,

розглянувши у відкритому с удовому засіданні в приміщен і господарського суду Черкас ької області матеріали справ и за заявою державної податк ової інспекції у Монастирище нському районі

до сільськогосподарського (фермерського) господарства “Зелена Діброва” с. Дібрівка , Монастирищенського району, Черкаської області

про визнання банкрутом від сутнього боржника, -

ВСТАНОВИВ:

Господарський суд Черка ської області 13 листопада 2006 ро ку за заявою кредитора поруш ив провадження у справі про б анкрутство боржника.

Постановою господар ського суду Черкаської облас ті від 05 грудня 2006 року сільськ огосподарське (фермерське) г осподарство “Зелена Діброва ” с. Дібрівка, Монастирищенсь кого району, Черкаської обла сті визнано банкрутом та від крито ліквідаційну процедур у строком на шість місяців.

До суду з клопотанням про затвердження ліквідаційног о балансу, звіту ліквідатора про проведену роботу по лікв ідації звернувся ліквідатор .

В судовому засіданні встан овлено, що майнові активи та майно відсутні, керівні орга ни відсутні, заборгованість не погашена.

Розглянувши матеріа ли справи, звіт ліквідатора т а ліквідаційний баланс, а так ож заслухавши представникі в ліквідатора, які ствердили , що виконані всі необхідні д ії для встановлення активів боржника і враховуючи, що за р езультатами ліквідаційного балансу у боржника немає май на для задоволення вимог кре диторів необхідно затвердит и звіт ліквідатора та ліквід аційний баланс, а боржника, як юридичну особу ліквідувати.

Згідно з п. 6 ст. 40 Закону Укра їни „Про відновлення платосп роможності боржника або визн ання його банкрутом” господа рський суд припиняє провадже ння у справі про банкрутство , якщо затверджено звіт лікві датора в порядку, передбачен ому статтею 32 цього Закону.

Керуючись ст. 32 Закон у України „Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом”, суд -

УХВАЛИВ:

Затвердити звіт лік відатора державної податков ої інспекції в Монастирищенс ькому районі та ліквідаційни й баланс сільськогосподарсь кого (фермерського) господар ства “Зелена Діброва” с. Дібр івка, Монастирищенського рай ону, Черкаської області.

Ліквідувати сільськ огосподарське (фермерське) г осподарство “Зелена Діброва ” с. Дібрівка, Монастирищенсь кого району, Черкаської обла сті, код ЄДРПОУ 31886983, як юридичн у особу в зв'язку із банкрутст вом.

Провадження по справі при пинити.

Суддя О.В. Чевгуз

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення08.04.2008
Оприлюднено24.06.2010
Номер документу1529535
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —01/5561

Ухвала від 08.04.2008

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні