Постанова
від 20.04.2011 по справі 4-47/2011 р.
КОЗЯТИНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

20 квітня 2011 року

Козятинський міськрай онний суд Вінницької області

В складі головуючого судд і Крейдіна О.О.

при секретарі Савіцікі й О.В.

з участю прокурора Пеньківсь кої Ю.С.

розглянувши у відкрит ому судовому засіданні в міс ті Козятині

подання начальника СВ ЛВ на ст. Козятин Управління МВС України на ПЗЗ Лазарчука А .П. про проведення виїмки ор игіналів документів що знахо дяться у відокремленому підр озділі - Козятинське будіве льно-монтажне експлуатаційн е Управління №2 ДТГО «Південн о - Західна залізниця»: вул. 8- ма Гвардійська, 56, м. Козятин, Ві нницької області.

Встановив:

Начальник СВ ЛВ на ст. К озятин УМВС України на ПЗЗ Лазарчук А.П. просить винес ти рішення на проведення виї мки оригіналів фінансово гос подарської діяльності у відо кремленому підрозділі ДТГО « ПЗз»Козятинському будівель но-монтажному експлуатаційн ому управлінні №2, так як в ход і розслідування даної кримін альної справи було встановле но, що в період часу з 2010 року і п о даний час на вокзалі залізн ичної станції Козятин Півден но - Західної залізниці (дал і - ПЗз), що розташований за адр есою: вул.Привокзальна,1, м. Коз ятин, Вінницької області, про водяться роботи з реконструк ції вокзального комплексу ст . Козятин. Реконструкція пров одиться працівниками відокр емлених підрозділів Державн ого територіально-галузевог о обєднання «Південно - Захі дна залізниця», зокрема і Кор остенського енерго-монтажно го поїзду №647.

Під час досудового слідств а по даній кримінальній спра ві встановлено, що в період з п очатку 2010 року і по даний час, п ід час здійснення робіт по ре конструкції вокзального ком плексу ст. Козятин, працівник и Коростенського енерго-монт ажного поїзду №647, переслідуюч и особисті корисливі мотиви, з метою особистого збагачен ня, самовільно привласнили м айно, яке вони отримали для ви конання даних робіт від іншо го структурного підрозділу Д ТГО “ПЗз” Козятинського буд івельно-монтажного експлуат аційного управління №2, а саме : інструменти, будівельні мат еріали та інші товарно-матер іальні цінності.

Тому на даний час по справ і виникла необхідність прове сти виїмку фінансово - госпо дарської документації у відо кремленому підрозділі ДТГО “ ПЗз”- Козятинському будіве льно-монтажному експлуатаці йному управлінні №2, розташов аному за адресою: Вінницька о бласть, м. Козятин, вул. 8-ма Гвар дійська, 56. Для приєднання до м атеріалів кримінальної спра ви в якості речових доказів н еобхідно вилучити документи про рух інструментів, будіве льних матеріалів та інших то варно-матеріальних цінносте й за період з 01.01.2010 року по день п роведення виїмки, оскільки р оботи по реконструкції прово дяться по даний час, триває ви дача і використання матеріал ів. Обіг матеріалів, задіяни х для реконструкції, відобра жається у первинних документ ах бухгалтерського обліку що до обігу матеріалів, бухгалт ерській звітності щодо обігу матеріалів, виписках з банку , чеках, товарних накладних, по даткових накладних та актах про виконання робіт за даний період.

Також начальник СВ ЛВ на с т. Козятин УМВС України на ПЗЗ Лазарчук А.П. обґрунтовує своє подання тим, що перерахо вані вище документи необхідн і для призначення в подальшо му ревізій, експертиз та пров едення інших слідчих дій по д аній справі для встановлення істини по ній.

В судовому засіданні слідч ий підтримав подання.

Прокурор просить подання з адовольнити.

Заслухавши учасників розг ляду подання, прокурора, озна йомившись з матеріалами спра ви, суд вважає, що подання слід задовольнити.

Керуючись ст. ст. 177, 178 КПК Укра їни,-

Постановив:

Провести виїмку оригі налів фінансово - господарс ьких документів у відокремле ному підрозділі ДТГО «Півден но - Західна залізниця»- Ко зятинському будівельно-монт ажному експлуатаційному упр авлінні №2, розташованому за а дресою: Вінницька область, м. К озятин, вул. 8-ма Гвардійська, 56, а саме: первинних документів бухгалтерського обліку щодо обігу матеріалів, бухгалтер ської звітності щодо обігу м атеріалів, виписок з банку, че ків, товарних накладних, пода ткових накладних та інших фі нансових документів, які нео бхідні для встановлення істи ни по даній справі, за період з 01.01.2010 року по день проведення в иїмки.

Постанова оскарженню не п ідлягає.

Суддя

СудКозятинський міськрайонний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення20.04.2011
Оприлюднено07.06.2011
Номер документу15371103
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-47/2011 р.

Постанова від 20.04.2011

Кримінальне

Козятинський міськрайонний суд Вінницької області

Крейдін О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні