Ухвала
від 04.04.2008 по справі 14/1055
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

14/1055

 

                                  ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  ЧЕРКАСЬКОЇ   ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"04" квітня 2008 р.                                                            Справа № 14/1055

                                                                      

                                                                                          вх.№ 5760 від 25.03.2008

                    Господарський суд у складі головуючого судді Хабазні Ю.А., при секретарі судового засідання Швидкій О.В., за участю арбітражного керуючого Давидюка Т.П.,(за посадою), представників  Черкаського обласного сектору з питань банкрутства Лапая  В.І., (за посадою), кредиторів Руденка С.П., Рогового В.М. (від ДПІ у Тальнівському районі), за довіреностями, розглянувши у відкритому судовому засіданні у м. Черкаси у приміщенні суду клопотання

заявникаліквідатора банкрута, арбітражного керуючого Давидюка Т.П.

прозатвердження звіту та ліквідаційного балансу

у справі за заявою

ініціюючого кредиторадержавна податкова інспекція у Тальнівському районі

до боржника товариство з обмеженою відповідальністю «Романівка»

про  визнання банкрутом, –

УСТАНОВИВ:

Постановою суду від 25.10.2004  боржника визнано банкрутом. Арбітражним керуючим Давидюком Т.П., якого призначено ліквідатором банкрута-боржника, господарському суду подано на затвердження звіти та ліквідаційний баланс боржника. Останній засвідчує відсутність у банкрута майна.

Усі кредитори були належним чином повідомлені про призначення судового засідання з розгляду звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута. Однак, кредитори Уманська державна податкова інспекція, Тальнівський районний центр зайнятості, ВАТ «Укрателеком»в особі ЦЕЗ №2 м. Тальне Центру електрозв'язку №1 Черкаської філії ВАТ «Укртелеком», ВАТ «Черксиобленерго», управління пенсійного фонду України в Тальнівському районі, своїх представників не направили.

Кредитори, що з'явились у судове засідання заявлене клопотання про затвердження звіту підтримали.  Скарг на дії ліквідатора банкрута у зв'язку з поданим на затвердження суду звітом та ліквідаційним балансом до дня судового засідання не надійшло.

Суд розглянув звіт та ліквідаційний баланс банкрута за наявними у справі матеріалами.

У ході заслуховування звіту ліквідатора у судовому засіданні установлено, що майнові активи у банкрута відсутні. За рахунок майна банкрута частково погашено витрати, пов'язані з провадженням у справі про банкрутство в господарському суді, частково вимоги із заробітної плати, заборгованість перед іншими кредиторами не погашена. Звіт про оплату послуг та відшкодування витрат арбітражного керуючого, затверджений рішенням комітету кредиторів від 21.03.2008 підтверджуються доданими та пред'явленими у судовому засіданні документами, у зв'язку з чим підлягають затвердженню.

Суд вважає, що ліквідатором виконані усі необхідні дії для виявлення документації і майнових активів боржника та покладені на нього ст.25 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” обов'язки, у зв'язку з чим звіт з додатково поданими на вимогу суду документами та ліквідаційний баланс підлягають затвердженню, а боржник, як юридична особа –ліквідації.

Керуючись ст. 32, п.6 ст.40 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” суд, –

УХВАЛИВ:

1.Затвердити звіт ліквідатора про проведення ліквідаційної процедури банкрута із звітом про оплату послуг та відшкодування витрат арбітражного керуючого від 23 березня 2008 №8 та доданий до нього ліквідаційний баланс станом на 23.03.2008.

2.Ліквідувати товариство з обмеженою відповідальністю «Романівка»(Черкаська обл., Тальнівський район, с. Романівка,  ідентифікаційний код 03794153) як юридичну особу-банкрута.

3.Зобов'язати ліквідатора: забезпечити збереження документів банкрута і, за погодженням із архівною установою, визначити місце подальшого їх зберігання; подати державному реєстратору необхідні документи передбачені у ст. 39  Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців" та інформувати суд про виконання.

4.Провадження у справі припинити.

Копію ухвали направити ліквідатору банкрута, Черкаському обласному сектору з питань банкрутства, обласному управлінню статистики, кредиторам (6), відділу державної виконавчої служби Тальнівського районного управління юстиції, а також державному реєстратору (Тальнівській райдержадміністрації –для внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців запису про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи).

Ухвала може бути оскаржена до Київського міжобласного апеляційного господарського суду.

                    Суддя                                                                                 Хабазня Ю.А.

Дата ухвалення рішення04.04.2008
Оприлюднено23.04.2008
Номер документу1553464
СудочинствоГосподарське
Суть визнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —14/1055

Ухвала від 04.04.2008

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні