Ухвала
від 16.05.2011 по справі 50/618
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД мі ста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницьк ого,44-Б тел. 284-18-98

УХВАЛА

Справа № 50/618 16.05.11

За заявою державної по даткової інспекції у Печерсь кому районі м. Києва

до товариства з обмеже ною відповідальністю "РемБуд Сервіс"

про визнання банкрутом

Суддя Головатюк Л.Д.

Представники сторін: не викликались

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

Кредитор звернувся до суд у із заявою про порушення спр ави про банкрутство відсутн ього боржника, оскільки това риство з обмеженою відповіда льністю „Рембудсервіс” несп роможне сплатити податковий борг у сумі 1361,76 грн., не надає з б ерезня 2005 року до органів держ авної податкової служби пода ткових декларацій та інших д окументів фінансової звітно сті, що підтверджується інфо рмаційною довідкою № 11466/9/24-109 від 24.09.2009.

Згідно доданих документ ів боржник зареєстрований як товариство з обмеженою відп овідальністю Печерською РДА у м. Києві за адресою: м. Київ, в ул. Мечникова, 8, кв. 22, ідентифік аційний код 31812974, заборгував до бюджету 1361,76 грн. і неспроможни й виконати свої грошові зобо в'язання щодо сплати податкі в.

В порушення вимог ст .19 Закону України "Про державн у реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємц ів" в Єдиному державному реєс трі юридичних осіб та фізичн их осіб - підприємців відсут ні відомості про внесення зм ін про місцезнаходження юрид ичної особи товариства з обм еженою відповідальністю „Ре мбудсервіс”.

Ухвалою господарського су ду м. Києва від 05.10.2009 порушено пр овадження у справі № 50/618 на під ставі ст. 52 Закону України "Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом" та призначено д о розгляду на 23.10.2009.

Постановою господарсько го суду міста Києва від 23.10.2009 бо ржника визнано банкрутом, ві дкрито ліквідаційну процеду ру, ліквідатором призначено - ДПІ у Печерському районі м. К иєва, яку зобов' язано прове сти ліквідаційну процедуру т а надати суду свій звіт і лікв ідаційний баланс банкрута на затвердження.

10.09.2010 через канцелярію суду від ДПІ у Печерському районі м. Києва надійшло клопотання про припинення її обов"язків , як ліквідатора товариства з обмеженою відповідальністю "Рембудсервіс", призначення н овим ліквідатором товариств а з обмеженою відповідальніс тю "Рембудсервіс" арбітражно го керуючого Титаренка М.О. та продовження строку ліквіда ційної процедури на шість мі сяців. Суд розглянувши дане к лопотання вирішив задоволь нити його частково, а саме в ча стині продовження строку лік відаційної процедури на шіст ь місяців.

Ухвалою господарського су ду м. Києва від 14.09.2010 було продов жено строк ліквідаційної про цедури банкрута на 6 місяців д о 04.05.2011 та зобов"язано ДПІ у Пе черському районі м. Києва н адати суду іншу кандидатуру арбітражного керуючого для п ризначення його ліквідаторо м товариства з обмеженою від повідальністю "Євроконтинен т".

18.04.2011 через канцелярію суду від ДПІ у Печерському районі м. Києва надійшло клопотання про припинення її обов"язків , як ліквідатора товариства з обмеженою відповідальністю "РемБудСервіс", призначення н овим ліквідатором товариств а з обмеженою відповідальніс тю "РемБудСервіс" арбітражно го керуючого Титаренка М.О. та продовження строку ліквіда ційної процедури на шість мі сяців. Суд розглянувши дане к лопотання вирішив задоволь нити його частково, а саме в ча стині продовження строку лік відаційної процедури на шіст ь місяців.

Суд, дослідивши матеріали справи, вирішив задовольнит и клопотання ДПІ у Печерсько му районі м. Києва про заміну л іквідатора та продовження ст року ліквідаційної процедур и на 6 місяців, оскільки воно н алежно обгрунтоване та доста тньо мотивоване.

Відповідно до вимог ст. 24 Зак ону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ”, господарський суд у ліквід аційній процедурі призначає ліквідатора в порядку, перед баченому цим Законом.

Відповідно до ч. 2 ст. 22 Закону України "Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом" стр ок ліквідаційної процедури н е може перевищувати дванадця ти місяців. Господарський су д може продовжити цей строк н а шість місяців.

На підставі викладеного, ке руючись ст. ст. 1, 22, 24, 52 Закону Ук раїни “Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом”, ст. 86 Г ПК України, суд-

У Х В А Л И В:

1. Задовольнити клопотан ня ДПІ у Печерському районі м . Києва.

2. Припинити повноваження лі квідатора - ДПІ у Печерському районі м. Києва.

3. Призначити ліквідатором у справі арбітражного керуючо го Титаренка Миколу Олександ ровича (ліцензія на право зді йснення діяльності арбітраж ного керуючого серії НОМЕР _1).

4. Продовжити строк ліквіда ційної процедури на шість мі сяців до 23.10.2011.

5. Зобов"язати ліквідатора Титаренка Миколу Олександро вича ознайомитись з матеріал ами справи та подати суду на з атвердження свій звіт та лік відаційний баланс у строк до 23.10.2011.

6. Зобов"язати Титаренка М .О. виконати п.1 ст.25 Закону Укра їни "Про відновлення платосп роможності боржника або визн ання його банкрутом" щодо нео бхідності повідомлення про с воє призначення державний ор ган з питань банкрутства в де сятиденний строк з дня прийн яття рішення господарським с удом та надання цьому органу інформацію для ведення єдин ої бази даних щодо підприємс тв-банкрутів.

7. Попередити учасників су дового процесу про відповіда льність за ухилення від вчин ення дій, покладених господа рським судом на сторону (п. 5 ст . 83 ГПК України).

8. Копію ухвали направити з аявнику, боржнику та арбітра жному керуючому Титаренку М. О.

Суддя Головатюк Л.Д.

Дата ухвалення рішення16.05.2011
Оприлюднено23.05.2011
Номер документу15555173
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —50/618

Ухвала від 15.07.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Ухвала від 16.05.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Ухвала від 14.09.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні