Постанова
від 17.03.2008 по справі 25/291/07
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

25/291/07

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

про визнання боржника банкрутом

          17.03.08                                                                                          Справа 25/291/07

          

                                                  Суддя                                         Дьоміна А.В.

Кредитори –1/ Мелітопольська об'єднана державна податкова інспекція, м. Мелітополь Запорізької області, 72312, вул. Кірова, 31

2/  Мелітопольський міський центр зайнятості, м. Мелітополь, 72319, пр-т 50 річча Перемоги, 36/14

3/ Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Мелітополі Запорізької області, 72311, пр. Б.Хмельницького, 70

4/ Товариство з обмеженою відповідальністю “Мелітопольський “Автогідроагрегат”, м. Мелітополь, 72313, вул. Дзержинського, 21/1

боржник – Товариство з обмеженою відповідальністю “Адміністративно-торгівельний центр Мелітополя”, м. Мелітополь Запорізької області, 72311, пр-т Б. Хмельницького, 70

банк, здійснюючий розрахунково-касове обслуговування боржника –ЗРУ ЗАТ КБ “ПриватБанк”, м. Запоріжжя

                                                                                                                      Суддя  Дьоміна А.В.

Присутні:

Від кредитора - 1.Кашуба В.І. дов.№4138 від 12.02.2008.

Розпорядник майна –Рабушко В.С.

        Засідання суду призначено з метою вирішення питання про санацію або ліквідацію боржника, а також затвердження розміру та порядку сплати розміру послуг, встановлений кредиторами арбітражному керуючому.

        Суду надано протокол загальних зборів кредиторів від 14.03.2008. Як свідчить наданий протокол, кредиторами прийнято рішення про припинення процедури розпорядження майном боржника, визнання банкрутом Товариство з обмеженою відповідальністю “Адміністративно-торгівельний центр Мелітополя”, м. Мелітополь Запорізької області і відкриття ліквідаційної процедури.          

        Кредиторами також прийнято рішення про встановлення розміру оплати послуг арбітражному керуючому у розмірі двох мінімальних заробітних плат щомісячно, за рахунок коштів отриманих від реалізації майна підприємства-банкрута.

        Враховуючи, що пропозицій відносно санації боржника до суду не надійшло, підприємство не здійснює фінансово-господарську діяльність та не представляється можливим поновити господарську діяльність, а також боржник неспроможній відновити свою платоспроможність та задовольнити визнані судом вимоги кредиторів не інакше як через застосування ліквідаційної процедури, клопотання кредиторів про відкриття ліквідаційної процедури Закритого акціонерного товариства “Запорізький котельно-монтажний завод”, м. Запоріжжя не суперечить діючому законодавству, та підлягає задоволенню судом.

        За пропозицією кредиторів призначити ліквідатором арбітражного керуючого Рабушко В.С., який виконував функції розпорядника майна боржника і надав суду відповідну заяву та покласти на нього повноваження керівника банкрута.           

        Суд також вважає за необхідне затвердити розмір та порядок оплати послуг ліквідатора, встановлений рішенням засідання комітету кредиторів від 14.03.2008.

        Зобов'язати ліквідатора здійснити ліквідаційну процедуру згідно Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, у строк до 01.09.2008.

        Керуючись ч.10,12 ст.3-1. ч.І  ст.5, ч.8 ст.16, ст.ст.22 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, суд

                                                      ПОСТАНОВИВ:

        Визнати Товариство з обмеженою відповідальністю “Адміністративно-торгівельний центр Мелітополя”, м. Мелітополь Запорізької області, код ЄДРПОУ 32433469 - банкрутом.

        Відкрити ліквідаційну процедуру.

        Ліквідатором банкрута призначити арбітражного керуючого Рабушко В.С. та покласти на нього повноваження керівника банкрута.   

        Зобовязати ліквідатора  здійснити публікацію оголошення про визнання боржника банкрутом відповідно до ч.Ш ст.23 Закону України  “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”. Докази публікації  надати суду до 21.04.2008.

        Затвердити рішення комітету кредиторів про встановлення оплати послуг ліквідатора, встановлений протоколом загальних зборів кредиторів від 14.03.2008. у розмірі двох мінімальних заробітних плат щомісячно.

           Зобов'язати ліквідатора здійснити ліквідаційну процедуру згідно Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, у строк до 01.09.2008.

     

        Копію ухвали направити кредиторам, банкруту, ліквідатору Рабушко В.С. (72319, м. Мелітополь, вул. Фучика, 14), державному реєстратору Мелітопольської районної адміністрації, ВДВС Мелітопольського МУЮ м. Запоріжжя, Запорізькому обласному відділу з питань банкрутства (69002, м. Запоріжжя, пр. Леніна, 77/91).

            Суддя                                                                       А.В. Дьоміна

дата призначення ліквідатора  17.03.08

ліквідатор:   Рабушко Вячеслав Степанович          

Дата ухвалення рішення17.03.2008
Оприлюднено05.05.2008
Номер документу1570818
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —25/291/07

Ухвала від 11.12.2008

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Постанова від 17.03.2008

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Дьоміна А.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні