Ухвала
від 19.05.2011 по справі 2а-0870/3631/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ СКОРОЧЕНОГО ПРОВАДЖЕННЯ

19 травня 2011 року Справа № 2a-0870/3631/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Малиш Наталія Іванівна, ро зглянувши матеріали адмініс тративного позову Державної податкової інспекції у Лені нському районі м. Запоріжжя д о приватного підприємства « ВІРА ТРЕЙД КОМПАНІ» про п рипинення юридичної особи,

ВСТАНОВИВ:

До Запорізького окружного адміністративного суду наді йшов адміністративний позов Державної податкової інспек ції у Ленінському районі м. За поріжжя до приватного підпри ємства «ВІРА ТРЕЙД КОМПА НІ», в якому позивач просить п рипинити юридичну особу від повідача у зв' язку з непода нням ним більш ніж протягом р оку органам державної податк ової служби податкових декла рацій, документів бухгалтерс ької та податкової звітності відповідно до вимог Закону У країни «Про державну реєстра цію юридичних осіб та фізичн их осіб - підприємців».

Відповідно до п. 5 ч. 2 ст. 17 КАС У країни, юрисдикція адміністр ативних судів поширюється на спори за зверненням суб' єк та владних повноважень у вип адках, встановлених Конститу цією та законами України.

Спір виник із публічн о-правових відносин, у яких по зивач є суб' єктом владних п овноважень. Зазначений спір згідно зі ст. 17 КАС України нал ежить до юрисдикції адмініст ративних судів та має розгля датись у порядку адміністрат ивного судочинства і відпові дно до ч. 2 ст. 18 КАС України підс удний окружним адміністрати вним судам.

Відповідно до пп.3 п.13 ст . 1832 КАС України, справи щодо пр ипинення за зверненням суб' єкта владних повноважень юри дичних осіб чи фізичних осіб - підприємців у випадках, пе редбачених законом, розгляда ються судом в порядку скороч еного провадження.

Підстави для повернення по зовної заяви чи відмови у від критті провадження у справі відсутні. Адміністративний п озов подано з додержанням ви мог статей 104-106 Кодексу адмініс тративного судочинства Укра їни.

Керуючись ст. ст. 104 - 107, п. 3 ст. 1 832 КАС України суддя,

УХВАЛИВ:

Відкрити скорочене провад ження в адміністративній спр аві №2а-0870/3631/11 за позовом Державн ої податкової інспекції у Ле нінському районі м. Запоріжж я до приватного підприємства «ВІРА ТРЕЙД КОМПАНІ» про припинення юридичної особи.

Призначити справу до розгл яду в порядку скороченого пр овадження суддею Малиш Н.І. од ноособово, в приміщенні Запо різького окружного адмініст ративного суду за адресою: м. З апоріжжя, вул. Кремлівська, 65 в , без проведення судового зас ідання та виклику осіб, які бе руть участь у справі.

Запропонувати відповідачу у десятиденний строк з дня од ержання цієї ухвали подати с уду заперечення проти позову та докази на їх обґрунтуванн я, або заяву про визнання позо ву.

Справа буде розглянута на п ідставі наявних у ній матері алів не пізніше наступного д ня з дня надходження до суду з аяви відповідача про визнанн я позову; не пізніше трьох дні в з дня закінчення строку, пер едбаченого частиною третьою ст.1832, якщо до суду не було пода но заперечення відповідача т а за умови, що справа розгляда ється за місцезнаходженням в ідповідача; не пізніше трьох днів - у разі якщо протягом с еми днів з дня закінчення вст ановленого строку до суду не надійдуть заперечення відпо відача та за умови, що справа н е розглядається судом за міс цезнаходженням відповідача ; не пізніше п' яти днів з дня подання відповідачем запере чення проти позову.

Копію даної ухвали направи ти відповідачу та засновнику підприємства.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя (підпис) Н.І.Малиш

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення19.05.2011
Оприлюднено31.05.2011
Номер документу15854614
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/3631/11

Постанова від 14.06.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Малиш Наталія Іванівна

Ухвала від 19.05.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Малиш Наталія Іванівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні