Ухвала
від 23.05.2011 по справі 5021/1167/2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

5021/1167/2011

  

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про порушення провадження у справі

23.05.11           Справа №5021/1167/2011.

Суддя господарського суду Сумської області Рунова В.В.

розглянувши заяву Державної податкової інспекції в м. Суми

про визнання банкрутом Товариства з обмеженою відповідальністю «Сумська сільськогосподарська дорадча служба»  (м. Суми, вул. Першотравнева, 29, к. 11,  ід. код 33813640)

та вивчивши інші матеріали, додані кредитором, визнав їх достатніми для порушення провадження  у справі про банкрутство.

Керуючись статтями 1, 7, 52 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», суд -

УХВАЛИВ:

         1. Прийняти заяву Державної податкової інспекції в м. Суми  до розгляду.

2. Порушити провадження у справі і призначити проведення  засідання суду на  30 травня 2011 року о 10:40 год. у приміщенні господарського суду Сумської області за адресою: м. Суми, проспект Шевченка, 18/1, каб. № 214.

3. Зобов'язати кредитора за три дні до судового засідання надати суду: довідку (витяг) з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців (від державного реєстратора) з даними про повне найменування, код, керівні органи та місцезнаходження боржника, його відокремлені підрозділи, наявність чи відсутність його місцезнаходження, про статус відомостей про юридичну особу, стан юридичної особи станом на дату розгляду справи; довідку від управління статистики про включення боржника до ЄДРПОУ станом на момент порушення справи; копію останньої декларації (звіту) поданого боржником до ДПІ; оригінали документів доданих до заяви для огляду; повну копію статуту та установчого акту з усіма змінами та доповненнями; докази на підтвердження того, що керівні органи боржника –юридичної особи відсутні за її місцезнаходженням, ненадання боржником протягом року до органів державної податкової служби згідно із законодавством податкових декларацій, документів бухгалтерської звітності, або наявності інших ознак, що свідчать про відсутність підприємницької діяльності боржника; докази вжиття заходів до отримання заборгованості по обов'язковим платежах у встановленому законом порядку; реквізити та копію розрахункового документа про списання коштів з банківського або кореспондентського рахунку боржника та дату його прийняття банківською установою боржника до виконання; довідку про поточні рахунки боржника, відкриті в установах банків ( із зазначенням адрес банків ).

         4. Зобов'язати кредитора за три дні до судового засідання надати суду згоду на його призначення ліквідатором або надати суду пропозиції щодо узгодженої кандидатури ліквідатора боржника з числа осіб, які мають ліцензію арбітражного керуючого.

5. Зобов'язати боржника за три дні до судового засідання надати суду: відзив на заяву кредитора, в якому викласти заперечення або визнання боргу кредитора, докази, що підтверджують обставини викладені у відзиві на заяву; дані про загальну суму заборгованості перед усіма кредиторами з розшифровкою усіх сум боргу по кожному кредитору окремо, також окремо по кожному дебітору; дані про заборгованість заробітній платі перед працівниками підприємства, а також по податкам і зборам (обов'язковим платежам); дані про майнові активи боржника, у тому числі дані про грошові кошти, які знаходяться на рахунках боржника; поштові адреси банків і інших фінансових установ, що обслуговують боржника; установчий договір і статут підприємства; баланси підприємства за останні 2 роки; інші дані про фінансовий стан підприємства; довідки з установ банку про рух грошових коштів по поточних рахунках в установах банку за період останнього року; висновок незалежної аудиторської фірми про фінансовий стан підприємства; перелік та повний опис заставленого майна.

6. Зобов'язати Сектор з питань банкрутства у Сумській області підготувати пропозиції щодо кандидатури ліквідатора боржника з числа осіб, які мають ліцензію арбітражного керуючого і за три дні до розгляду справи подати її господарському суду Сумської області.

7. З моменту винесення ухвали про порушення провадження у справі про банкрутство ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів.

Протягом дії мораторію на задоволення вимог кредиторів: забороняється стягнення на підставі виконавчих документів та інших документів, за якими здійснюється стягнення відповідно до законодавства; не нараховуються неустойка (штраф, пеня), не застосовуються інші санкції за невиконання чи неналежне виконання грошових зобов'язань і зобов'язань щодо сплати страхових внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування, податків і зборів (обов'язкових платежів).

Дія мораторію на задоволення вимог кредиторів не поширюється на виплату заробітної плати, аліментів, відшкодування шкоди, заподіяної здоров'ю та життю громадян, авторської винагороди.

8. Копію даної ухвали направити: кредитору, боржнику, державному органу з питань банкрутства, органу ДВС, державному реєстратору.

СУДДЯ                                                                                         В.В.РУНОВА

Дата ухвалення рішення23.05.2011
Оприлюднено02.06.2011
Номер документу15868748
СудочинствоГосподарське
Сутьвідновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», суд

Судовий реєстр по справі —5021/1167/2011

Ухвала від 06.12.2011

Господарське

Господарський суд Сумської області

Костенко Лариса Андріївна

Ухвала від 08.12.2011

Господарське

Господарський суд Сумської області

Рунова Вікторія Вікторовна

Ухвала від 18.11.2011

Господарське

Господарський суд Сумської області

Костенко Лариса Андріївна

Ухвала від 09.11.2011

Господарське

Господарський суд Сумської області

Рунова Вікторія Вікторовна

Ухвала від 06.10.2011

Господарське

Господарський суд Сумської області

Рунова Вікторія Вікторовна

Ухвала від 22.09.2011

Господарське

Господарський суд Сумської області

Рунова Вікторія Вікторовна

Постанова від 14.06.2011

Господарське

Господарський суд Сумської області

Рунова Вікторія Вікторовна

Ухвала від 30.05.2011

Господарське

Господарський суд Сумської області

Рунова Вікторія Вікторовна

Ухвала від 23.05.2011

Господарське

Господарський суд Сумської області

Рунова Вікторія Вікторовна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні