Постанова
від 07.04.2011 по справі 2а-2366/11/1370
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД



  

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

79018,  м. Львів,  вул. Чоловського, 2

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М   У К Р А Ї Н И

07 квітня 2011 р.                                                                                    № 2а-2366/11/1370  

Львівський окружний  адміністративний суд в особі судді Дем”яновського Г.С., розглянувши в порядку скороченого провадження адміністративну справу за позовом  Управління Пенсійного фонду в Галицькому районі м.Львова до Товариства з обмеженою відповідальністю „Український Правовий холдінг” про стягнення заборгованості,

в с т а н о в и в :

Управління Пенсійного фонду України в Галицькому районі м.Львова  звернулось до суду з позовом, в якому просить стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю «Український Правовий холдінг ” заборгованість по сплаті внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування, яка утворилась за період січень-лютий 2009 року  і становить 8976 грн. 96 коп. та штрафні санкцїї 746 ,30 грн.,а разом 9723 грн.26 коп.

          Сторони належним чином повідомлялись про розгляд справи в порядку скороченого провадження, підтвердженням чого є наявні в матеріалах справи повідомлення про вручення поштового відправлення.

          Відповідачем не подано заперечення проти позову та необхідних документів або заяви про визнання позову у передбачений ч. 3 ст. 1832 КАС України десятиденний строк з дня одержання ухвали про відкриття скороченого провадження.

          Оцінивши повідомлені позивачем обставини справи та дослідивши докази, якими вони обґрунтовуються, суд прийшов до висновку про наявність достатніх підстав для прийняття рішення в порядку скороченого провадження, виходячи з наступного.

Відповідач –Товариство з обмеженою відповідальністю „Український Правовий холдінг », є платником страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування та у відповідності до п. 6 ч. 2 ст. 17 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування»зобов’язано нараховувати, обчислювати і сплачувати в установлені строки та в повному обсязі страхові внески.

Згідно до поданих розрахунків суми страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування за період січень-лютий 2009 року  і становить 8976 грн. 96 коп. та штрафні санкцїї 746 ,30 грн.,що підтверджується розрахунками відповідача та рішенням №293 про застосування штрафних санкцій

  Відповідно до п. 2 ч. 9 ст. 106 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування»суми страхових внесків своєчасно не нараховані та/або не сплачені страхувальниками у строки, визначені статтею 20 цього Закону, в тому числі обчислені територіальними органами Пенсійного фонду у випадках, передбачених частиною третьою статті 20 цього Закону, вважаються простроченою заборгованістю із сплати страхових внесків (далі - недоїмка) і стягуються з нарахуванням пені та застосуванням фінансових санкцій.

Матеріалами справи підтверджується наявність боргу «Український Правовий холдінг  » перед Управлінням Пенсійного фонду України в Галицькому районі м.Львова  в розмірі 9723 грн. 26 коп. Доказів погашення відповідачем даної заборгованості судом не здобуто.

Оцінюючи зібрані по справі докази в їх сукупності, суд приходить до висновку про обґрунтованість позовних вимог, а позов таким, що підлягає до задоволення,а строк звернення до суду позивачу слід поновити.

Відповідно до ч. 4 ст. 94 Кодексу адміністративного судочинства України судові витрати з відповідача не стягуються.

Керуючись ст.ст.7-14, 69-71, 86, 87, 94,99,100,102, 159, 160-163, 167 Кодексу  адміністративного судочинства України, суд

п о с т а н о в и в :

  Позов задовольнити.

Стягнути Товариства з обмеженою відповідальністю «Український Правовий коледж” (м.Львів вул.Костюшка,4,, код ЄДРПОУ 35968650)  на користь Управління Пенсійного фонду України в Галицькому районі м.Львова  9723 грн.26 коп.  заборгованості  по сплаті внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування та штрафних санкцій.

Апеляційна скарга подається до Львівського апеляційного адміністративного суду через Львівський окружний адміністративний суд з одночасним надсиланням копії апеляційної скарги особою, яка її подає, до  суду апеляційної інстанції.

Апеляційна скарга на постанову суду подається протягом десяти днів з дня її проголошення.

У разі застосування судом ч.3 ст.160 Кодексу адміністративного судочинства України апеляційна скарга подається протягом десяти днів з дня отримання копії постанови.

Постанова набирає законної сили в строк та в порядку, передбаченому ст.254 Кодексу адміністративного судочинства України.

     Суддя: підпис- з оригіналом звірено.         

      Суддя                                                                                                     Дем’яновський Г.С.

Дата ухвалення рішення07.04.2011
Оприлюднено06.06.2011
Номер документу15905193
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-2366/11/1370

Ухвала від 31.05.2011

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Дем'яновський Галій Семенович

Постанова від 07.04.2011

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Дем'яновський Галій Семенович

Ухвала від 03.03.2011

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Дем'яновський Галій Семенович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні