Ухвала
від 28.04.2011 по справі 2а-1496/10/0670
ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про виправлення описки

"28" квітня 2011 р. Справа № 2а-1496/10/0670

Категорія 8.3.2

Житомирський окружний адміністративний суд у складі:

головуючої - судді Капинос О.В.

при секретарі Господарчук І.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні заяву Чуднівської міжрайонної державної податкової інспекції про виправлення описки по справі за позовом Державної податкової інспекції у Любарському районі Житомирської області до Відкритого акціонерного товариства Любарський "Райагрохім" про припинення юридичної особи.

в с т а н о в и в:

Чуднівська міжрайонна державна податкова інспекція звернулася до суду з заявою про виправлення допущеної описки у резолютивній частині постанови від 25.05.2010 року за позовом Державної податкової інспекції у Любарському районі Житомирської області до Відкритого акціонерного товариства Любарський "Райагрохім" про припинення юридичної особи.

Представник заявника в судовому засіданні клопотання про виправлення допущеної описки у резолютивній частині постанови від 25.05.2010 року підтримав в повному обсязі.

Представник відповідача в судове засідання не з"явився. Про день, місце, час розгляду питання про виправлення описки повідомлений вчасно та належним чином.

Заслухавши пояснення представника заявника, розглянувши заяву, суд приходить до висновку, що заява підлягає задоволенню з наступних підстав.

Постановою Житомирського окружного адміністративного суду від 25.05.2010 року задоволений позов Державної податкової інспекції у Любарському районі Житомирської області. Зазначеним судовим рішенням постановлено припинити підприємницьку діяльність юридичної особи –Відкрите акціонерне товариство Любарський "Райагрохім" (код 05488472, вул. Кантимирівська, 2, с. Ст.Любар, Любарський район).

Під час ухвалення цієї постанови суду було допущено описку, зокрема, помилково зазначено у резолютивній частині постанови зазначивши припинити підприємницьку діяльність юридичної особи - Любарський "Райагрохім" замість припинити юридичну особу ВАТ Любарський "Райагрохім".

У відповідності із ст.169 Кодекс адміністративного судочинства, суд може з власної ініціативи або за заявою особи, що брала участь у справі, чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки, незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

У зв"язку з цим можливо виправити допущенну в судовому рішенні описку.

Керуючись ст. 169 КАС України, суд,-

у х в а л и в:

Виправити допущену описку в постанові Житомирського окружного адміністративного суду від 25.05.2010 року, а саме:

припинити підприємницьку діяльність юридичної особи - Любарський "Райагрохім" на припинити юридичну особу ВАТ Любарський "Райагрохім".

Ухвала набирає законної сили після закінчення строків подання апеляційної скарги.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Житомирського апеляційного адміністративного суду через Житомирський окружний адміністративний суд протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя О.В. Капинос

Дата ухвалення рішення28.04.2011
Оприлюднено07.06.2011
Номер документу15934830
СудочинствоАдміністративне
Сутьприпинення юридичної особи

Судовий реєстр по справі —2а-1496/10/0670

Ухвала від 28.04.2011

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Капинос Оксана Валентинівна

Постанова від 25.05.2010

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Капинос Оксана Валентинівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні